שלום לכולם.....

קיים קשר...

פון מידי פעם...גיחה של פעם פעמיים בחודש... הכול כאילו מאולצ כזה. זה מה שאני רוצה לדעת למה הוא מושך את זה?

חן חן40

New member
אולי אולי

הבין, בעזרתך, שלא רוצה לפרק ולפגוע במשפחה שלו. אולי לא נעים לו להגיד לך את זה, הרי את יודעת ומכירה את ההבדלים בין המינים ובין האנשים של איך אומרים, אם בכלל. אולי הוא מרגיש אשם ויסורי מצפון כלפייך ולא יודע איך לאמר לך, ומנסה שתביני ותעשי את את הצעד הראשון. ואולי הוא סתם מניאק. ובעצם מה זה משנה? הרי מה שחשוב זה מה את רוצה במצב הקיים, מה את יכולה לעשות ומה כדאי לך לעשות. מה הכי טוב עבורך ועבור ילדייך.

נו מה לבכות או לצחוק?...

בזה הרגע ניתקתי תפון ממנו... הוא התקשר להגיד שמתגעגע.. אלוהים שיתן לי את הכוח והשכל לעשות את הדבר הנכון למה לי אין לא את הכוח וכרגע גם לא את ההיגיון הבריא להחליט!!

מצוטטת

New member
בצהרייים אני נטולת צורך

ל
ועוד פחות מלהראות גמלך מ'זה... בוודאי לא למיקרא עדותך שאת אדם בעל עקרונות{ד"כ}.... ועוד ש .."ניסית{י} לשכנע אותו בכול דרך אפשרית להימנע מהרס בית אמרת{י} לו שקל להרוס...." לי שכנע.... אשת אשכולות ועקרונות את..... ומורה לתפארת..
..." שעד שלא יכאב לך לא תבין... אולי אם יכאב לו הוא יבין..."
לא שופטת...סתם עצוב לי בשבילך

מצוטטת

New member
../images/Emo214.gif

את יופי עושה זאת לעצמך ללא עזרתי..... הנחמה שבנקמה אחללללה עיקרון לישון עליו השבת שב"ש לך

אכן מגיע לילדים שלך יותר!!!

ולא מגיע לאשתו שתהרסי להם יותר. הכנסת את הראש שלך למיטה חולה ביודעין. אהבת..הכנסת אותו לביתך.. פתחת דלת לתקווה במשפחתך..וזה מסתיים. תדמייני לרגע שאת אשתו..ואת יודעת שיש לו משהיא מהצד.. ואחר כך תדמייני את עצמך עם כל הסיפורים שלו.. תדמייני את הילדים שלך בקשר אליו.. ונידמה לי שתגיעי למסקנה הכי הגיונית...שכמה קשה לסגור עיניין..כי הלב והראש לא תמיד בסינק..עדיף לחתוך.

Rinattt

New member
מוזר לי עיניין הנקמה...

יודעת אומרים "אף אחד לא מסוגל לעשות לך רע אלא אם כן את מאפשרת לו" איפשרת לו להיכנס לחייך, נגררת אחרי הרגש, המילים וההבטחות... למה לנקום בעצם? את הבאת זאת על עצמך! לא כל סיפור אהבה נגמר בהפי אנד, לא כולם מתגרשים ועוברים למאהבת וחיים באושר ועושר עד עצם היום ההוא. זה קשר מסובך... (ורשמו לך את זה לפניי) במקום לנקום, תתעלי על עצמך, בראש מורם, תאחלי לו בהצלחה יפה, ותמשיכי בחייך... זה צעד יותר בריא לך ולילדים (בקשר אליו ומה יהיה איתו,דעתי, לא עיניין שלך) זה כואב אבל זה יעבור, וכשזה יעבור לפחות יסורי המצפון לא יציקו לך. אם כבר עברת את הקו האדום שלך, לפחות תפיקי לקחים ממנו. פשוט... שחררי...

יערית

New member
רק עיצה קטנה

תני לטבע לעשות את שלו,קחי את הכאב שלך,תבכי אותו, תחייכי שטוב שהכרת את הפרצוף האמיתי שמסתתר מאחורי "הקסם" שלו, שמרי את פצצת האטום שאת רוצה להטיל לעצמך ותסיקי את מסקנותייך. אני מאמינה שהטבע יעשה את שלו הרבה יותר טוב ממני,אני מוזגת לי כוסית יין ונהנית מהניסתר שהוא רב על הגלוי.

ב ה י ר

New member
"הנקמה" שלך

תהייה בכך שתעזבי אותי תוציאי אותו מחייך ותלמדי להבא שהדבר האחרון שמערבים בקשר זה את הילדים.

החיים זה פרוזדור ארוך

ואין לדעת מה בסופו
אל תקחי את האחריות על חיי המשפחה שלו,הוא החליט את החלטותיו. אל תקחי את תפקיד האלוהים ותענישי, כי העונש עלול להגיע בסופו של דבר אלייך. המשיכי בחייך וכבדי את החלטותיו, הרי זה המבחן האמיתי של האהבה שלך.

לדעת שגם לו כואב....

שירגיש מזה לראות שמשחקים ברגש של ילד.. שגם הבית שלו יתהפך מעט.. מגעיל אולי אבל לי זה יתן סיפוק כול שהוא!! שיבין שברגשות לא משחקים שאנשים זה לא בובות!!

אולי תמלאי את עצמך קצת באהבה עצמית?

כל כך הרבה כעס... כל כך הרבה טינה... א ל ו ה י ם !!!! הייתי נותנת לך תרגיל עצמי, לעמוד מול המראה להביט ולראות מי זו העומדת שם מולך?? ולשאול אותה האם היא אוהבת את עצמה ככה כמו שהיא נראית כעת?? בטוחה שאת יודעת את התשובה! קדימה , אספי את עצמך, למענך למען ילדייך... את כל הכעס שלך אליו את משליחה לילדים שלך, בבקשה ממך למענם המשיכי הלאה, ואמצי את הפתגם "לא בוכים על חלב שנשפך" מה קורה לך?????? אני זועקת לך "תתנערי" יש לך אחריות כלפי ילדייך ואני שואלת לא חסרים לך בעיות גם בלי כל השנאה הזו? אהבת...? נהנית...?, ישנם דברים שנגמרים בחיים מעניין שעדיין לא הפנמת. עזבי אותו, גם לו שיעור משלו, אסור לך להתערב, לפגוע באנשים/ ילדים שלא עוול בכפם שלא אשמים ברומן שהיה ברור מלכתחילה שלא יהיה לו תכלית. ביקשת עיצה , מקווה שחלק מהתשובות כאן תסכימי לקבל, ושוב חוזרת ואומרת לךאהבת את הבנאדם הזה, שימי את השינאה בצד , השינאה לא תביא לך בריאות. בהצלחה

יש הרבה כעס.....

צודקת!! חחחחחח התרגיל הזה מוכר לי והוא בשימוש אצלי ותאמיני לי אני מרוצה ואוהבת את מה שאני רואה!!! אמת גם בעיות לא חסר לי! אהבתי !נהנתי! אבל נפגעתי!!!! ואת יודעת מה...אחרי המשבר של הגירושין שלי והפגיעה שספגתי ממנו<מאקס> הבטחתי לעצמי שלא עוד!!! לא אתן לאפ אחד לשחק איתי או עם הרגשות שלי... מה לא בסדר בזה??? כול מילה שלך נכונה אבל אני מודה שכרגע מאוד קשה לי להניח את השינאה בצד..

ל י M ו ר

New member
יקירתי

במקרה הזה את פגעת בעצמך, לקחת החלטה בידיעה שהוא נמצא במסגרת אחרת. לא מדברת ממקום של שפיטה אלה של עובדות. בחרת להמשיך בזה, בחרת לערב את ילדייך,בידיעה שקשר כזה יכול להיגמר בכל רגע. תסיקי את המסקנות לעצמך, ובעיקר את המסקנה שמגיע לך הרבה יותר מזה. מגיע לך גבר שיהיה רק שלך ולא אחד שנע ונד ומפזר הבטחות. הנקמה תפגע בך יותר מבו כי היא מבזבזת לך עוד זמן מיותר. קחי את הרגעים הטובים משם, ופשוט תמשיכי הלאה. בהצלחה

נשוי , לא נשוי ...כל אחד יכול לעשות

ולפגוע כמו שהוא פגע ...אז מה ? ? לנקום בכל העולם ????? להמשיך הלאה זו הדרך , הילדים שלך יספגו את מה שאת תעבירי להם .. אם תגידי להם שנגמר וממשיכים הלאה אז גם הם ימשיכו ..., אם תטחני להם ת'שכל ותהיי מרירה ותעבירי להם כזה מסר כך גם הם יהיו... תמשיכי הלאה כמו גדולה , קחי בחשבון שככה זה בחיים וזה או לחיות אותם ולהרגיש לפעמים כאב לפעמים שמחה ולפעמים כעס או לא להרגיש בכלל ופשוט לחיות ליד החיים ... אני אספר לך סיפור קטן , הבת שלי בת 15 ו"נעזבה" ע"י חבר שלה .. לא עבר הרבה זמן ומישהו אחר תפס את מקומו . אני אמרתי לה "למה לך עכשיו עוד סיפור , שלא יהיה איזה קטע כמו הקודם" ואז היא אמרה לי "אמא הייתי עם X ארבע חודשים יפים , אני מעדיפה שיהיו לי 4חודשים יפים ואם זה יגמר אז יהיה לי שבוע בכי"... "עדיף לי לחיות עכשיו".. תמשיכי הלאה ותמיד תמיד תמיד קחי הכל בערבון מוגבל ... בהצלחה ו

למעלה