שלום לכולם,

שלום לכולם,

מזמן מזמן לא הייתי כאן.... עובדים, אתם יודעים... :)) ובכן, היום הזדמן לי להציג עבודות בפני קרוב משפחה של בעלי מארה"ב והוא אמר - וזה פעם שלישית שאני שומעת את זה - שעבודותיי מזכירות את עבודותיו של הצייר וויליאם בלייק. ואם שלשה אנשים שונים מאוד... בהזדמנויות שונות מאוד, אומרים אותו דבר... ייתכן שיש משהו בזה. מישהו כאן מכיר איזשהו אתר שבו ניתן לראות מעבודותיו?! אינני מכירה אותו וזה, כמובן, מאוד מסקרן אותי.... ו... תודה מראש.

שלום! איפה היית?!?!?! ../images/Emo20.gif

לא יפה לנטוש אותנו ככה!, שמחה שחזרת יקירתי וברוך שובך!

SC

New member
נוגעת לא נוגעת

אז הנה תמונה אחת של וויליאם בלייק ! תהני !

SC

New member
האמת היא שחיפשתי באינטרנט איזשהו

אתר על שמו או גלריית תמונות שלו ומצאתי רק את שתי אלו. האם הן מהוות אינדיקטור מספיק טוב בשבילך ? האם זה נכון מה שאמרו עלייך ? בכל מקרה אני מקווה שהוא זה אכן הצייר שביקשת !

היי! למה אנחנו לא רואים אותם??

את הציורים הכוונה?? ולגבי וויליאם - לצערי יש לי בעיות חיבור לאינטרנט כך שאת הדקות הבודדות שאני און ליין אני משקיעה בלהיות כאן איתכם! בקרוב יתוקן ואני אחזור במלוא התנופה!! נשיקות!

למה לא רואים....

ובכן.....אמרתי זאת פעם ואומר שוב: אני שומרת את החשיפה הגדולה בציבור.. לתערוכה שעליה אני עובדת עכשיו... מבין הציורים החדשים שלי... יש לי כבר 12 חזקים... (ואם אקח בחשבון גם כמה חזקים מתוך הציורים הישנים מאוד שלי, מ"העידן הישן", ... אז יש לי לפחות 20...) מקווה להגיע לשלושים עבודות כדי לבחור את ה - 20 הטובות ביותר... שאלתי את המורה שלי הערב אודות ויליאם בלייק... הוא חושב שהעבודות שלי לא דומות לעבודות ההן. הוא טוען שויליאם בלייק עובד על סימבולים ו"החוצה", בשעה שעבודותיי אקספרסיוניסטיות עם התייחסות פנימה. הוא טוען שמי שאמר כך מנסה לשייך אותי ושעבודותיי אינן מתאימות לשום "מגירה". זהו.. חבל שאני נאלצת לגזור על עצמי את האיפוק הזה.... אבל... רק הוא לבדו (האיפוק...) מעניק לי עוצמה... מתה כבר להראות.... :))

ועוד אני חייבת לחלוק איתכם....

את החוויה הזו... כל פעם, כשאני מציירת... אני מרגישה כמו מרחפת.... כאילו הרגליים שלי נמצאות 20 ס"מ מעל הרצפה... ומעין עונג עילאי.... שרק כשאני עובדת אני חשה... (דומה לתחושה שחשים... כשנמצאים סופסוף עם מישהו שאוהבים ושאוהב בחזרה
).... היום זה שוב קרה.... ארבע שעות שבהן ציירתי שני ציורים במקביל.. כל אחד בגודל של קרטון ביצוע.. כל אחד עם עוצמות אחרות... אחד מהם אני מציירת ביחד עם מישהו.. מן פרוייקט ייחודי מדהים... יזמתי ציור משותף בגלל האיכויות הנדירות של הנער... בן זוגי בן 13 (מוכשר כמו שד) ואני בת 40.... המורה שלי אמר שזה משהו מדהים ויוצא דופן, ההרמוניה שלנו... (והוא צעיר מבני הבכור בשנה...) (אל תדאגו... לפני שהתחלנו, דאגתי שיבקש רשות מהוריו לעבוד יחד איתי...) :)) את הציור השני... ציירתי עד שהוא הגיע... הייתם צריכים לראות את זה: הגעתי למרתף שבו אנחנו עובדים... ואז... מגיע הטקס הקבוע שלי... חליצת הנעליים... (אני נוהגת לצייר רק יחפה!) בן זוגי לפרוייקט המיוחד שיזמתי עדיין לא הגיע... אז בינתיים שלפתי קרטון חדש, והנחתי אותו על הרצפה דווקא ו..השתרעתי.... התחלתי לחשוף על הדף את ההבזקה של אתמול... את שהתבשל במוחי הקודח... :)) לא חלפו 10 דקות והסקיצה כבר קרמה עור וגידים... המורה שלי היה המום... בינתיים "בן זוגי" ל"פרוייקט" המיוחד הגיע.. עברנו לעבודת הצוות שלנו. משהו מיוחד, אין לי מילים. אתם ודאי יכולים לקרוא שאני נורא מתרגשת. ואז, כל פעם שחשתי שאני צריכה להניח לו לבד.. פניתי את הציור הראשון.. וככה בתום ארבע שעות של שיכרון חושים... יצאו מ"בית היוצר" שני ציורים יוצאי דופן ביותר... אוף, למה אני לא יכולה לעשות את זה כל יומיים....

נשמע מעניין ומרגש

מחכה לראות את התוצאה מתישהו.. אני מבינה שגם את לא יכולה לחכות כבר..

FreeFeeling

New member
אתה צודק ! ../images/Emo8.gif

ואכן כן ! יפה מאוד ! באמת יש לי שם כמה עבודות. אתה צודק... (זה באמת בחינם לכול המעניין) FreeFeeling

קודם כל....

תודה רבה רבה!!! כל הקישורים שהפנית אליהם נהדרים... שנית.... עכשיו אני רואה שהמורה שלי צדק.... :))

שלום טומו וברוך הבא!! ../images/Emo39.gif

איזה יופי שבאת אל פורומינו החביב! מקווה שתהנה פה ויהיה לך נחמד! יש פה אחלה משתתפים כמו שכבר הבחנת ואני שמחה שעכשיו גם אתה אחד מהם.

FreeFeeling

New member
נוגעת, לא נוגעת

יש הרבה מאוד חוכמה במשפט שלך.... "(האיפוק...) מעניק לי עוצמה..."

tomu

New member
אגב,......... FreeFeeling

אם שמך הוא בן באור, אולי ראיתי שם גם עבודות שלך.

למעלה