שלום לכולם שלום לכולכם אני חדשה פה :P
מ מהנדס משוגע New member 21/1/06 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ע"פ מסורת הפורום את חייבת להעלות הודעה בעלת לינק לסרטון וידאו עם בדיחה שלא הבנת חברי הפורום ... ינסו להסביר לך בהצלחה
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif ע"פ מסורת הפורום את חייבת להעלות הודעה בעלת לינק לסרטון וידאו עם בדיחה שלא הבנת חברי הפורום ... ינסו להסביר לך בהצלחה
ה הבחור הקשוח New member 22/1/06 #4 ברוכית! והפעם... הכניסה מותנית בבידור המיועד ל"אלונושית" שלנו, הבידור חייב להיות קשור ל"בחורות ערומות זה חולרע" [מתוך הסרט "אלכס חולה אהבה"] שבוע טוב ובהצלחה!
ברוכית! והפעם... הכניסה מותנית בבידור המיועד ל"אלונושית" שלנו, הבידור חייב להיות קשור ל"בחורות ערומות זה חולרע" [מתוך הסרט "אלכס חולה אהבה"] שבוע טוב ובהצלחה!
א א ל ו נ ו ש י ת New member 23/1/06 #7 ../images/Emo7.gif ../images/Emo41.gif לא! אני לא נותנת לך אותו..!
ה הבחור הקשוח New member 23/1/06 #8 נתראה בבית המשפט! וילדונת... אם הייתי במקומך, הייתי נותן את הגט הזה מהר מאוד!!
א א ל ו נ ו ש י ת New member 23/1/06 #14 שי.. אני מתפלאת עליך.. ../images/Emo6.gif ../images/Emo41.gif
א א ל ו נ ו ש י ת New member 24/1/06 #16 יואוו! תיכף הקפה יגיע.. ../images/Emo41.gif אחרי שתעשה אותו בעצמך..!!