שלום לכולם

Katarzis

New member
שלום לכולם

הודעה ראשונה שלי כאן: רציתי לשאול אתכם איך אתם רואים את המוסיקה הקלאסית כהשוואה למטאל?

מממ...

אני לא כלכך מבין את השאלה... למה אתה מתכוון? מבחינה מוזיקלית? כלומר תווים,מרווחים,סולמות? אם כן... אז זה דיי ידוע שהרבה להקות מטאל משתמשות במוטיבים קלאסים(בדרך כלל של באך או פגניני)אבל אני לא כלכך מבין את העניין של ההשוואה... תסביר בבקשה...

Katarzis

New member
מה שאני מנסה להעביר זה

שבעצם מטאל זו מוסיקה קלאסית לכל דבר. קח כל רביעיית מיתרים או סימפוניה תנגן אותה בחשמליות ויש לך קטעים מלודיים של מטאליקה(סתם דוגמא). אגב-זה כפיר+ רק שיניתי את הכינוי : ).

זה לא תמיד ככה...

גם במוזיקה קלאסית יש זרמים שונים ומשונים, ויש סימפוניות שממש לא מתאימות לגיטרה(מבחינת סאונד)אבל גם בהחלט יש הרבה סימפוניות שמנגנים אותם על גיטרה חשמלית בדיסטורשיין הן ממש נשמעות כמו שיר מטאל... נ.ב הורדתי את הקטע שלך, זה ממש יפה!(תקרא את התגובה שלי בפורום כלי נגינה)

אני לא מסכים איתך

זה לא כל כך פשוט להעביר קטעי מטאל לקלאסי ועוד יותר קשה זה לעשות את זה ההפך. ואם תיקח את מטאליקה ותנגן אותם על כלים קלאסים זה סתם ישמע כמו מטאליקה רק על כלים אחרים ויותר רגוע. יש גם בעיה של ההעברה הזאת בגלל השינוי במנעדים של הכלים וכאלה דברים.

Katarzis

New member
ידעתי שאנשים לא יבינו אותי...

ברור שלא כל שיר שלהם זו היתה רק דוגמא, קח למשל את המעבר בONE לפני הקטע עם הדאבל בס, זו מוסיקה קלאסית לכל דבר. ואם אתה רוצה לשמוע איך אני עושה את זה אתה מוזמנן להכנס http://www.ambrosia.org.il/content/artists/ArtistPage.asp?ArtistID=419

badphish

New member
אני חושב שעוש את זה כבר ../images/Emo13.gif

זה אפילו היה דיסק שלם ודי מצליח

למעלה