שלום לכולם

shalti

New member
שלום לכולם

בהתחלה לא ידעתי שאני מכור לאינטרנט לא רציתי להודות בזה, אבל מההתמכרות שלי יצא טוב תמיד אהבתי מחשבים ורציתי לקנות מחשב המון זמן, אבל לא יכולתי, כלכלית לפני מספר שנים הלכתי למרכז שיקום, ללמוד מקצוע, אני נכה, אבל לא חסר תועלת, זה מה שחשבתי המון זמן, הדבר היחיד שרציתי ללמוד היה חייב להיות קשור איכשהו למחשבים, אז למדתי פקידות, והצלחתי לא רע, ואז החשק למחשב גבר אחרי הרבה זמן, אזרתי אומץ והלכתי וקניתי מחשב יצא לי עשן מהאוזניים ומהעיניים מרוב התלהבות התחלתי עם האינטרנט בקצת קצת התחלתי עם חצי שעה ביום, לא להגזים עם הטלפון אבל אז גיליתי את החודשי חופשי של בזק והתחלתי לגלוש כל היום גלשתי שנה וחצי ללא הפסקה, בזמן הזה הכרתי את הצ´ט בפעם הראשונה ואז כל ערב חיכיתי לחברה שהכרתי בצ´ט דיברתי איתם עד הבוקר, והרגשתי כל כך טוב אינטרנט נון סטופ, הדבר היחיד שגרם לי עונג אני עדיין מכור, אבל לא כמו פעם, עדיין יש את הרגש הזה כשאני נכנס לצ´ט, מחכה לראות כינוי מוכר מחכה לחבר או חברה טובה, לעשות את כל הטקס הזה של הצ´ט, אתם מכירים את זה, האכזבה לראות שאין החדר הוירטואלי, שאליו אתם מרגישים כל כך שייכים, לא משנה מי אתם במציאות, בצ´ט אתם מרגישים כמו מישהו מיוחד, חבר בקהילה מאוד מיוחדת אבל לאחרונה החלטתי לקטוע את כל הקטע הזה, אני לא נכנס לצ´ט, ומקוה להיות חזק אני עדיין מכור למחשבים, זה לא ישתנה לעולם הדבר עליו חלמתי, המחשב זה הדבר הכי מעניין, עם מגוון אפשריות שלא ייאמנו אני ממשיך עם הגמילה, לאט לאט אבל עדיין יש את השריפה הזו, הלהט לצ´ט, אני קורא לזה "התלהבות עד בכי" זהו להיום, בהצלחה לכולם שאלתי

e-magine

New member
ברוך הבא, שאלתי,

האמת היא שיש הבדל עצום בין צ´אט לפורומים, בצ´אט זה ממש כאוס, כל אחד מדבר, לפעמים לא יודעים מי מדבר עם מי, מי עונה למי ועל מה, פורומים מנסים לפחות להיות משהו מאד מסודר ורציונאלי, אך כמובן אפשר להתמכר גם להם. אני אישית חושב שהצ´אט הוא אכן אמצעי יותר ממכר, כך גם מסנג´ר אודיגו ואיי סיקיו, בגלל המיידיות של השגת התגובה, מצד שני, בפורומים ובאימייל יש ציפיה קשה לתגובה. לכל אחד מהמדיומים האלה יש כמובן את הקסם שלו ואת הגורמים הממכרים שלו.

מגין מה פירוש"ציפיה קשה לתגובה"?

האם הכוונה שקשה לצפות מתי תגיע התגובה? או שהרבה יותר מצפים לתגובה? או שמצפים יותר במתח, בשקיקה לתגובה? או שלא ברור אם בכלל תגיע התגובה? אולי אפילו לא יתחשק להם להגיב?

e-magine

New member
משהו כזה ../images/Emo14.gif

זוכרת את ההודעה של האגריד על היום בו ציפה להודעה מהאקסית שלו.

למעלה