שלום לכולם

aviv_b

New member
שלום לכולם

אני לא יודע אם אתם זוכרים, אבל לפני איזה חודש בערך שאלתי כמה שאלות בנוגע לאימוץ כלב, לאחר שלא ידעתי אם כדאי להשאיר כלב חצי יום בבית בקומה שלישית סגור, אבל עכשיו אני יודע שמדובר על שמונה שעות מקסימום וזה גם לא כל יום. אז החלטנו אני ואישתי לקחת לברדור או גולדן עדיף גור. מישהו יודע איפה אני יכול לאמץ, כי אני לא מחפש גזעי, זה ממש לא חשוב ולכן אני לא אשלם 1000 ומשהו ש"ח על כלב

**לילך**

New member
היי אביב ,בודאי שזוכרים

כל הכבוד על ההחלטה לאמץ כלב. יש לך כמה מקורות חיפוש: 1. תסתכל בקישורי הפורום - יש שם טלפונים חשובים: תחפש בכל המכלאות והאגודות שרשומות שם כמו למשל: לב לחי , אס.או.אס ,צער בעלי חיים בערים שונות ועוד. 2. לוחות לאימוץ כלבים - בכל אתר של בעלי חיים וכלבים יש לוח אימוץ - חלק מהאתרים נמצאים ברשימת הקישורים כמו למשל: פטנט ,פטקינג ועוד... וכן בלוח האימוץ של כלבים וחתולים (גם מופיע ברשימת קישורי הפורום). 3. תעקוב אחרי מודעות לאימוץ שפורסמו פה בפורום תעשה חיפוש לשרשראות של הודעות שמופיעה בהן המלה אימוץ. וכמובן מודעות שמתפרסמות בפורומים של בע"ח וכלבים ברשת. 4. ימי אימוץ - כמו למשל ימי האימוץ של אס.או.אס ועוד עמותות. הערה חשובה: רוב העמותות גובות סכום כסף מסויים על האימוץ ,אבל שים לב: זה רק עבור ההוצאות כמו למשל: חיסונים וביצוע עיקור ,שהם דברים שיעלו לך כסף בכל מקרה כי חייבים לחסן ורצוי מאד לעקר את הכלב.

בהצלחה באימוץ הגור!

באמת כל הכבוד על ההחלטה! כמו שלילך כתבה- אגודות הן פיתרון נפלא וסכום הכסף שהם גובים הוא סמלי ובדרך כלל הוצאה על חיסונים וכו... או תרומה למען בעלי החיים שבאגודה. אני מקווה שתמצא גור כלבבך!

champ

New member
בהצלחה

שלום אביב טוב אז קודם כל בהצלחה בגידול הכלב ודבר שני זה לא כל כך נורא אם הוא יהיה כמה שעות לבד גם אני גר בקומה שלישית ולא נמצא בבית ברוב שעות היום אבל הכלב מסתדר..... שים לב רק שלא יילעס משיעמום כל דבר ותקנה לו כל מיני צעצועים כאלה של כלבים להתראות Champ

למעלה