שלום לכולם

ערןןןן

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה: עברה איזה שנה מאז צניחתי האחרונה וחשבתי לחזור לעניין, בזמן האחרון כבר לא שילמתי דמי חבר ל-USPA. אני חייב לשלם (להיות חבר) ע"מ לצנוח בסקייכיף? מה היתרונות/חסרונות? עד כמה שידוע לי , החברות נותנת איזה סוג של ביטוח, אבל יש לי ביטוח פרטי (חיים וכושר עבודה) ככה שאם זה רק ביטוח אז חשבתי לא לחדש את חברותי שם. בבונים אני יודע שאני חייב לשלם דמי מועדון ישראלי, וזה מה שמנע ממני לצנוח שם עד היום. (וגם בדיקה רפואית לא?)

שלום לכולך

אז ככה, האם אתה חייב לשלם דמי חבר ב USPA כדי לצנוח בסכייכיף? לא! היתרונות של ה USPA? בארץ אין יתרון מיוחד, תקבל אחת לחודש חוברת נחמדה עם כתבות על מה שקורה בארה"ב/עולם בתחום הצניחה והרבה פרסומות. בארה"ב חברות ב USPA נותנת ביטוח ושיוך לארגון שמרכז את תחום הצניחה שם. לא הייתי בונה על הביטוח הזה שישלם לך על תאונות אישיות. חברות באיגוד הצניחה הישראלי- מה בדיוק השאלה?

ערןןןן

New member
קודם כל תודה

אין לי ממש שאלה לגבי חברות במועדון הישראלי חוץ מלמה אני אני חייב לשלם סכום לא מבוטל ע"מ לצנוח, אבל זה דיון נדוש ולא באתי לעשות סדר. לגבי ביטוח, ברור שלא סמכתי על הביטוח שלהם גם בשנות חברותי שם, והמגזינים באמת שלא הועילו לי במיוחד. שוב תודה על התשובה, שבוע טוב.

למעלה