שלום לכולם

רינתי5

New member
שלום לכולם

הרבה זמן לא היתי פה והתגעגעתי מאוד לתמיכתכם אך התקופה האחרונה הייתה מאוד קשה עבורי, אני מסובכת עד הראש וגם עברתי דירה לצערי הרב ,,, אני כבר במצב קקה אבל אני חוזרת ובגדול.... אז תודה פה לכולם ומאוד התגעגעתי, שמחה לראות שאתם עדין פה
אז שבוע נעים לכולם.

היי רינתי!

טוב לראות אותך שוב! צר לי לשמוע שרע לך. מעבר דירה הוא בדרך כלל פתח לדף חדש, אך הרבה פעמים קשור בקשיים שונים, ובאי נוחות פיזית ונפשית. את מציינת שלצערך הרב, אז אני מניחה שהיה בכך איזשהו אילוץ. בכל מקרה, אני שמחה שנכנסת לבית המשותף שלנו כדי לנוח בו קצת ... קצת קשה לפנק אותך אותך דרך הרשת, אבל שבי, שימי רגליים על הכסא, תנוחי, שולחת לך קפה
אקספרס!

רינתי5

New member
תודה ממי

סקאלי תודה לך תאמיני לי אני צריכה מה זה מנוחה ארוכה יש לי ים בלאגן, נקווה שאני אמצא את הזמן והכסף לזה בכל מקרה אני פה ,,ואני שמחה לשמוע ממך אז תודה ממי ושבת שלום... שבת שלום לכולם ושבוע טוב.... החלמה מהירה לשרון ולמדינה...

../images/Emo24.gif

מקווה עבורך שהדברים יסתדרו. נסי שלא ליפול ברוחך... אנחנו כאן בשבילך...

שלום רינתי..

טוב לראות אותך.. מה שלומך? גם אני עברתי דירה השבוע וזה היה ממש מתיש אבל אומרים שאם משנים מקום משנים מזל.. אז אני משתדלת לקחת את זה כהתחלה חדשה ולהפיק מכך את המירב.. מוזנמת לכתוב ולשתף אותנו בתקופה הקשה נשמח לעזור במה שאפשר.. איתך..

Darkmatter

New member
אני רואה שעוד מישהו זקוקה ל...

חחח וברצינות, אנחנו תמיד פה בשבילך. את יכולה כמובן לשתף אותנו במה שמעיק ומכביד. ואנחנו נקשיב ונעודד עם... את יכולה לנחש?
לילה טוב.

למעלה