שלום לכולם

saras11

New member
שלום לכולם

אני כמו רבים אחרים עוקבת אחרי הנעשה בפורום בלי לקחת בו חלק פעיל בד"כ . קודם כל אני חייבת לומר תודה מאחר ועידכנתם אותי בהרבה מידע על עמיר ושיריו שאחרת לא הייתי יכולה לדעת כמו למשל על מועדי ההופעות ומועד יציאת הסינגל החדש (שחיכיתי לו בקוצר רוח ...)
וכו' .. רציתי לדעת אם תוכלו לספר לי על שירים
שעמיר שר ולא הוציא בדיסקים כמו למשל הקאבר היפייפה ל"אל בורות המים" או השיר מעל פסגת הר הצופים
וכן הלאה תודה שוב

golf123

New member
שלום לך וברוך בואך ../images/Emo140.gif

אז הנה, רשימת השירים שלא יצאו באלבומיו של עמיר, וכמובן, למי שיש להוסיף, מוזמן לעשות זאת: אל בורות המים בלדה לביישן בלדה לביישן (בגרסה אקוסטית) דברים שרציתי לומר (יחד עם יהודה פוליקר) השיר על תוכי יוסי יא אוואזל פלפילו יגדל אלהים חי וישתבח כל החלומות מה אברך סליחה

מיטל52

New member
goif תבורכי בזכותך גילתי את השיר

סליחה....איזה ביצוע!אלפי תודות מתוקתי

golf123

New member
אין בעד מה....../images/Emo9.gif

אני בעצמי גיליתי אותו בזכות מישהו (לא זוכרת מי) שסיפר על הביצוע של עמיר לשיר "סליחה" של מתי כספי בפורום. מכיוון שאז לא הודיתי לו, אז אני מפנה את התודה שלך אליו, חביבתי, ומוסיפה לו/לה את שלי
.

saras11

New member
אז ככה..

קודם כל תודה על תשומת הלב ..
את השיר אל בורות המיים , סליחה , בלדה לביישן, מה אברך השגתי אבל כל השאר לא ....
איך אני יכולה למצוא אותם ?
חוצמזה יש שיר שעמיר שר באחת ההופעות האחרונות שלו שהייתה בגני תקווה גם השיר ההוא היה של אריק לביא נראה לי אבל זה לא היה כל החלומות אלא שיר אחר מדהים ...מישהו מכיר ?

ו ר ד ב

New member
הנה הרשימה המלאה...../images/Emo22.gif

אבא אבא ברית עולם כל החלומות לא אני הוא האיש בלדה לביישן מה אברך יא מועלם מעל פסגת הר הצופים סליחה תאר לך יגדל אלוקים חי השיר על התוכי יוסי יאווזל פלפלו לפעמים - מיכה שטרית ועמיר דברים שרציתי לומר - יהודה פוליקר ועמיר אל בורות המים שמחות קטנות - גידי גוב ועמיר כל נשימה - אבי ועמיר בניון אל עצמך - אבי ועמיר בניון מקל הנדודים - מקסים עמיר ואבי בניון

למעלה