שלום לכולם

cornilius

New member
שלום לכולם

אני מחפשת שירים יפנים מרגיעים מישהו פה יכול להביא לי שמות של שירים/הרכבים? תודה

GnomeBubble

New member
מרגיעים? איזה סגנון בדיוק?

יש את קומונת Jrock and Jpop אבל אני לא ידע אם זה יענה על ההגדרה שלך. יש גם את קיטארו שהוא משהו בסגנון מייק אולדפילד היפני... ומה עוד? לא יודע. זה תלוי איזה סגנון את מחפשת.

cornilius

New member
אממ תודה על האתר..

אבל זה לא בידיוק מה שחיפשתי..פשוט קשה לי להסביר את זה עם מישהו מכיר את ההתחלה של השיר Incubus - Aqueous Transmission אז זה בידיוק מה שאני מחפשת *תיהיו אדיבים ותעזרו* תודה:]

GnomeBubble

New member
לא שמעתי על השיר הזה

אם את יכולה להסביר לי איזה סגנון בעזרת מוזיקה מערבית, אולי אני אוכל לעזור לך. ובקשר ל-Jpop/Jrock - שיערתי שזה לא מה שחיפשת, אבל אולי שווה לשאול גם שם. יכול להיות שיש אנשים ששומעים גם עוד סוגי מוזיקות יפניות.

cornilius

New member
אממ אוקי אני אנסה

אממ מוזיקה נורא שקטה ורגועה ששומעים חלילים וכל מיני צלילים שקטים יפים כאלה.. יש משחק קלפים [למחשב] בשם מאג'ונק..שמה ברקע מנגנת המוזיקה [עם זה עוזר].

GnomeBubble

New member
את מדברת על מוזיקה מסורתית

נראה לי זה פחות עניין של להקות כמו שיש הרכבים ואוספים של זה... זה נכנס בקטגוריית "מוזיקת עולם" אני מניח.

שתי הצעות לגבי זמרות עם קול נעים

ומרגיע: Kato Tokiko Akiko Yano הן שרות בעיקר פופ אבל נעים ומרגיע. אני משער שחיפוש מהיר באינטרנט יאפשר לך למצוא מידע אודות זמרות אלו וכן שירים שלהן. תהני.

cornilius

New member
תודה רבה

וכן מה שחישפתי זוהיא המויקה המסורתית תודה רבה ((((:)

שרית(^_^)

New member
../images/Emo91.gif Yano Akiko

אכן זמרת מעולה עם קול מאד נעים וסגנון מוסיקלי שמשלב פופ רך עם מוסיקה יפנית מסורתית. אגב, היא אשתו לשעבר של המוסיקאי היפני הדגול Sakamoto Ryuuichi (שכתב את המוסיקה של סרטים כמו הקיסר האחרון, חג שמח מיסטר לורנס (בו גם השתתף בתור אחד השחקנים הראשיים) ועוד.

hazu1

New member
גם לבת שלו

(ןאולי גם שלה) יש שירים מאוד יפים. קוראים לה: miu sakamoto ולתקליטור: Dawn Pink גם YANO וגם RYUUICHI מככבים בו בכל מיני תפקידים

למעלה