שלום לכולם

שירז80

New member
שלום לכולם

איזה כיף לראות שיש פורום כזה אני גרה באילת ורוצה לעבור לגור בקיבוץ (רווקה וסינגלית
) יש המון קיבוצים באיזור אילת אך אין לי מושג איך מבררים ואיך מתחילים בכלל את כול הפרוצידורה אם למישהו יש מושג....כול כך אשמח לקבל עזרה המון תודה שירז

מותר לי

New member
מדריך הקיבוצים

דפי זהב וטלפונים של כל הקיבוצים בארץ. אם יש לך מישהו שגר בקיבוץ ויכול להביא לך את המדריך הרווחת. גם לי יש את המדריך, במידה ואת רוצה טלפונים של קיבוצים ספיציפיים. הכי הרבה 144 יפתור את הבעיות... ממליצה על קיבוץ עם מכולת, דירה בלי שותפים, עדיף תושבים נחמדים (ואם אפשר אז צעירים...) אה, ואני גם גרה בקיבוץ :)

מותר לי

New member
מדריך הקיבוצים

דפי זהב וטלפונים של כל הקיבוצים בארץ. אם יש לך מישהו שגר בקיבוץ ויכול להביא לך את המדריך הרווחת. גם לי יש את המדריך, במידה ואת רוצה טלפונים של קיבוצים ספיציפיים. הכי הרבה 144 יפתור את הבעיות... ממליצה על קיבוץ עם מכולת, דירה בלי שותפים, עדיף תושבים נחמדים (ואם אפשר אז צעירים...) אה, ואני גם גרה בקיבוץ :)

מותר לי

New member
מדריך הקיבוצים

מצטערת שאני נדחפת אבל חייבת להגיב

אני לפני הגיוס הייתי בקיבוץ מדהים! 20 דקות מאילת בערך!! "קטורה" אם את מכירה..כנסי לאתר של תנועת הקיבוצים ויש לך שם אפשרות ליצירת קשר. אם אני אמצא את המס' טלפון של הרכזת שם אני אשלח לך! זהו קיבוץ של רפורמים אם אני לא טועה..היה לי פשוט מדהים שם. את שאר הקיבוצים באיזור אני לא כ"כ אוהבת,זה הקיבוץ היחידי שאהבתי בדרום בהצלחה
,ואם את צריכה עוד עזרה אני אעזור לך כמה שאני אוכל

למעלה