שלום לכולם...

Rinati21

New member
שלום לכולם...

רציתי לדעת מה לפי הפאנג שואי מסמל התחדשות?(וגם קצת הרס,צריך לאזן...) קראתי קצת על חמשת היסודות של הפאנג שואי והגעתי למסקנה שחשוב לי הכי הרבה האיזון בין יסוד האדמה ליסוד המים כרגע. האם מישהו יכול להגיד לי איך מומלץ לעצב את הבית (או יותר נכון את החדר...) לפי איזון בין שני היסודות האלה? והאם יש איזשהי דרך "עיצובית" לחתור ליסוד המתכת? סתם התעניינות כנה...

Rinati21 בוקר טוב

יסוד האדמה והמים הם יסודות שונים לגמרי...כשמים ואדמה נפגשים, יש בוץ... אני מציעה כך, שאת תאמרי מה מצבך מבחינה אישית וביתית ותבחרי מה את רוצה לשפר, ואני אמליץ לך באיזה יסודות מה כמה ולמה...? בנוסף, אודה לך באם תבהירי את הבקשה "לחתור" ליסוד המתכת? אני אוהבת אנשים שמתעניינים. לצאת מאזור הידע האישי וללמוד עוד דברים תמיד מפתח ומפרה. חג שמח

Rinati21

New member
העניין הוא כזה...

אני לא ממש בבית כרגע אז יכול להיות שזה לא רלוונטי (אני מגיעה לשם בערך עוד שבועיים). העניין הוא שאני פשוט מרגישה קצת לא מאוזנת כרגע (בבית של ההורים מה לעשות...) ואתמול ישבתי קצת על המחשב וקראתי כתבות על הפאנג שוי וזה דיי מעניין אותי. הייתי רוצה להתעמק בזה קצת יותר וחשבתי שכאן אני אוכל למצוא מענה לשאלות שלי. ולעניין העיצוב (אני מקווה שאני לא מציבה רף גבוהה מדי) אני רוצה לשנות את הבית שלי בצורה מאוזנת בצורה שראוייה לבן אדם קיצוני שכמותי. משהו בסגנון של שני יסודות שהם הפכים (בשביל זה שאלתי בין אדמה למים) ובכל זאת לשים דגש על יסוד שלישי שהוא קצת יותר נוקשה (כמו מתכת). פשוט להבין פחות או יותר מבחינת כמויות מה מומלץ לפי הפאנג שוי לשים ואממ... איפה... מה מסמל (מבחינת חומר) את המוטיבים של המים ושל העץ ואיפה מומלץ לשים אותם (בחדר בעיקר) כשזה חומר מול חומר - זאת אומרת : מים מול עץ ובאמצע איפשהו מתכת. וגם מתכת איפה מומלץ לשים. בעיקרון המטרות שלי (כמה שיטחי) כרגע זה על הצד הגשמי יותר - משמע עבודה, פרנסה, קביעות, קרקע. וגם בקטנה יותר לפתח את הצד היצירתי. אני מקווה שלא סיבכתי אותך ואם יש משהו לא ברור אני יישמח לענות. רינה

את לא מציבה רף גבוה מדי...

את, פשוט, מציבה רף לא נכון... שימוש בשני יסודות יביא לחייך תהפוכות,אי שקט ולא איזון, כפי שאת מבקשת...אמנם קראת, ואין ספק שנושא הפאנג שוי מרתק...אבל...הבנה ותובנה של השימוש בו עדיין רחוקה.את יכולה תמיד להציב רפים ובאיזה גובה שתרצי...אבל זיכרי שאת זו שאמורה לעבור אותם. פאנג שוי, או כל אפשרות אחרת, יכולים לעזור לך, לא יעשו את העבודה בשבילך. פאנג שוי אינו רק קריסטלים, אבנים ותמונות יש הרבה מאוד מעבר לזה. אנחנו זקוקים, כל הזמן לכל היסודות סביבנו. השאלה היא הכמות של כל יסוד שמשתנה כל הזמן מאדם לאדם ובמהלכי החיים במהלכי החיים.אם את אומרת שאת אדם קיצוני, אז את, עוד יותר מאדם שאינו קיצוני, צריכה סביבה מאוזנת מבחינת היסודות כולם, כדי לאזן אותך.אגב, גם היסודות עץ ומתכת, הם הפכים. אש ועץ גם כן, ועוד. הבנה של הסביבה היא עבודה למקצוענים. כמויות זה כבר עניין של בחירת האדם שאת עובדת איתו כדי לעשות פאנג שוי. יש מאמר שמדבר על דברים אלה שאת שואלת במאמרי הפורום. קיראי בהם קצת ....זה יתן לך עוד חומר למחשבה. לגבי המטרות,גשמי זה לא מילה גסה...צריך להזין את הגוף שמכיל את הנפש. אבל, מכל מה שציינת, בתור התחלה, ביחרי רק גשמי אחד. ולסיום, את לא יכולה לסבך אותי. הסיבוך, אם נמצא, נמצא אצלך. אני מקסימום, יכולה לכוון אותך כיצד להתיר אותו.חיי מתנהלים להם בדרכי שלי ולשביעות רצוני.כשאני נשאלת שאלה מסובכת, לכאורה, ברור מי צריך הבהרה והתרת הסיבוך ואני משתדלת לעשות כל מאמץ, במסגרת האפשרויות שיש באינטרנט...לעזור. זכרי, גם, שאינטרנט אינו פורמט ריאלי. ומה שרואים משם לא רואים מכאן. חג שמח חומר למחשבה

למעלה