אני חדש בפורום ויש לי שאלה אם מישהו יודע לאן צריך לשלוח תרמיקס בתחרות HIT AND RUN של SKAZI יכול להיות שלא היתפרסמה עדיין הכתובת לשליחת הקטעים???? תודה רבה
שלום לך חבר יקר בדרך כלל אני צוחק שאומרים את המילה סקזי אבל הפעם אני יקח את השאלה שלך ברצינות וינסה לעזור לך כמובן שאני אף פעם לא מזלזל באדם שאוהב אומן כל שאו. אני מאמין שאתה תוכל למצו את התשובות שלך בעתרים ברוך הבה לפורום אני מקווא שעזרתי לך
שנית אני אומנם לא הכי הכי אוהב את סקזי למרות שיש לו קטעים סוף הדרך נכון שהמוזיקה שלו ממוסחררת כבר מעבר לכל דימיון אבל ככה זה בביזנס הרוב זה קטע של כסף אגב יש פה חברה שגם משתתפירם בתחרות של הכנת הרמיקס???? שוב הרבה תודה
קופי פייסט מהיר לוורד וחזרה לתפוז והחיים של כולם יהיו יותר טובים. אם יש לך דיסלקציה אני מבין אותך גם לי אבל בקטנה (אצלי הקטע זה יותר לשכוח מילים שלמות באמצע המשפט שעוברות לי רק במוח, וגם זה לפעמים) אז תבין אני לא בא פה לרדת עליך אבל כמה לחיצות במקלדת והכל מסודר אז למה לא?
תישמור את החוות דעת שלך להודעות הפרטיות ולא תיתן איבחון לחננייה בצורה כזאת? כי אתה הריי לא בא לרדת עליו נכון? אז כמה לחיצות על הודעה פרטית והכל מסודר.. אז למה לא?
רק שתבין, אתה מדבר פה לעניין בפורום המלצות טובות והכל אבל כשאני קורא ת'הודעות מבעס אותי השגיאות. אתה יודע, אני אכתוב הודעה לתפוז אנשים שיוסיפו בדיקת איות, זה יכול להיות קטע חזק אצלם באתר.