שלום לכולם

• פותח הנושא D.T
  • פורסם בתאריך

D.T

New member
שלום לכולם

דבר ראשון באמת הרבה זמן לא כתבתי אני מקווה שכל החיות בראיות ושלמות :)) טוליק ופיט נפלאים כל כך טוב להם ביחד שלפעמים אני מאיימת עליהם בעוד חתול !!! מה שכן לפיטיק מתחלפות השיינים , אפילו היום מצאתי שן איזה כייף... יש לי שאלה בנושא הוא קצת מתקשה לאכול אז לאוכל היבש הוספתי מים וקצת חלב זה בסדר ? יש למישהו עוד הצעות? תודה טוליק פיט ו DT נ.ב אודליה ועודד פיט נהדר ומרגיש מצויין אתם מוזמנים לראותו

**לילך**

New member
שלום D.T שמחים שחזרת ../images/Emo24.gif

ולגבי החיות ,היו לנו סיפורים שמחים בימים האחרונים וטפו טפו (כאילו שאני מאמינה באמונות טפלות) שימשיך ככה. תקראי את הדף האחרון על הסיפור המופלא של החתולה סימון שהלכה לאיבוד ,נמצאה ע"י אורי ,כולם חיפשו לה בית וקרה משהו מופלא -הבעלים שלה נמצאו והתברר שהיא חתולה מאד אהובה. ומה זאת אומרת , שעדיין לא ראינו תמונות של טוליק ופיט? אנחנו רוצים לראות תמונות ומייד!!!!! ואיפה איזי ריידר? (אני מקווה שאני לא טועה ). דרך אגב יש לפורום גלריית תמונות של חיות הפורום בראשית דרכה (רק היום שמתי לב שבנתיים זה רק תמונות של חתולים ,איפה הכלבים ושאר החיות ???) ,אתם מוזמנים להוסיף את הפשושים שלכם לשם ,ואם תשימו תמונות פה ,אני אדאג להעלות אותם לשם. לגבי האוכל יש לי הערה אחת: זה מצויין לערבב את האוכל עם מים ,או שאתם יכולים לערבב את זה עם אוכל רטוב ,אבל ממש לא רצוי לתת לחתולים חלב ,כי רוב החתולים לא מעכלים טוב חלב ,בגלל הלקטוז ,זה יכול לגרום לבעיות עיכול ושילשול .

טיגר

New member
אני חדש בפרום אבל...

אני יודע הרבה בנושא חתולים. אם הוא גור אז תוסיפי לו לכל מנה גם חלמון של ביצה אם לא אז אין בעיה שישתה חלב דרך אגב: רק לגורים אסור לשתות חלב לבוגרים מותר (מניסיון)

D.T

New member
פיט וטליק עדיין גורים

לילך יקרתי זכרונך כנראה לא במיטבו את טוליק כבר העלנו אני ואיזי בפורום צודקת לגבי פיט עדיין לו אבל בקרוב תודה להצעות אני הולכת לממש אותם וד"ש לכל החיות

**לילך**

New member
זה הגיל עושה את שלו ../images/Emo8.gif

אבל טוליק לא נמצא בגלריה ,אז אם את יכולה לשים פה קישור לתמונה של טוליק וכמובן לשים תמונה של פיט ,אני אעלה את שניהם לגלריה שלנו... מגיע להם ייצוג הולם נכון? לילה טוב לילך

למעלה