שלום לכולם........

NewUser4

New member
שום דילמה.

אל תכנס פה לשום דילמה ואל תכנע ללחץ חברתי שכל מיני חברים ואנשים בטח יפעילו עליך ("צא גבר", "לפחות יצא לך זיון מזה" וכד'). הכסף שלך, הרשיון שלך, והחיים שלך בטוח חשובים פי כמה. זה שאתה באמת חושב שיש כאן דילמה היא תעודת עניות בשבילך. "תתן לו כל מה שכבר רוצה"? קודם כל, נשים הן לא אובייקט מיני, הגיע הזמן שתתבגר קצת. אבל זה לא קשור לנושא הפורום. החיים שלו, הרשיון שלו, והכסף שלו בטוח חשובים לו פי כמה. חוץ מזה שתמיד אפשר לצאת למקום אחר, או בתחבורה ציבורית, או בסמוך למקום המגורים ובכך לא יהיה צורך ברכב.

adidas88

New member
נכון אבל

אנחנו יכולות לייצג את הצד שלה. ואם בסופו של דבר היא תגלה שהוא חייב מלווה והוא הסיע אותה בלי מלווה, אני בטוחה שבשבילו זה לא ייגמר בטוב

magic girl2

New member
כל מה שגבר רוצה???

נגיד שגבר גבר כלשהו מוכן את עצמו כשהוא נוהג בלי מלווה, ובדיוק גם תופס אותו שוטר (שזה אולי סיכוי קטן, אבל תמיד יש את מרפי). 300 שקל על הטסט, 113 אגרה, טונות של עצבים. אם הוא לא נוהג בלי מלווה, הוא גם מציל את החיים שלו, גם את הרישיון שלו,וגם חוסך את כל הכסף, שאותו הוא יכול להשקיע אותו בסיבוב טוב אצל אישה שמוכרת את גופה בשביל "כל מה שגבר רוצה" (?). הרבה יותר נחמד!

magic girl2

New member
נכון../images/Emo122.gif נו, זה אפילו יותר חסכוני

זה יוצא יותר מפעם אחת אצל אותה נערת ליווי. שורה תחתונה- עדיף לחכות 3 חודשים ולנצל את המלווה עד הסוף. ואגב..נהיגה בלי מלווה - חוץ מהשלילה ומקנס, יש גם עונש מאסר במקרים מסוימים?

גבי87

New member
למה אתם יוצאים מתוך נקודת הנחה

שהנסיעה הזאת לחיפה תגרום לה לצעוק בקולי קולות תוך התפשטות מהירה, "מותק, במושב האחורי עכשיו!" ואם זה באמת יגרום לה, אז באסה לה. =\

danihashamen

New member
נו מה ? נפלתם על השכל ?

אתם אמורים לתת לו תגובה אחת ויחידה "לא, זה לא שווה", זו התשובה הכי הגיונית. מה אני רואה פה אנשים מציעים לו לשמור את הכסף וללכת לזונה, ואנשים שאומרים לו שאם יוצא לו מזה זיון אז כן ? קצת הגיון אנשים ^ ^

magic girl2

New member
נו, ההצעה שלי היתה בציניות.../images/Emo11.gif

וזה בכלל לא היה בתגובה אליו...אלא לזה שאמר שזו באמת דילמה כי אולי ייצא לו מזה משהו. אז זהו, שלא ייצא לו מזה כלום, אני מאמינה שאחרי כל התגובות הוא קלט את זה.

OLYMPIAKOS8

New member
טוב לסיכום דעתי.

תיסע בלי מלווה, יתפסו אותך, והיא לא תתן לך מה שאתה כ"כ רוצה :) סתםםםםם, כל מה שרשמתי זה היה ככה באוירה של צחוק אבל ברצינות יש לי דיעה מאוד רצינית לגבי זה. אני גם עכשיו במהלכו של תהליך הליווי, ולפי דעתי אין דב יותר חשוב מתלהיך הליווי, עזוב רגע את החוק וכל זה- אני מדבר על הנהיגה עצמה, על החיים. אני "נפלתי" במקרה על אבא שלי שהוא עובד ב"דן" ( חברת אוטובוסים ), ואני נהנה מאוד מהניסיון שלו ומהידע שלו וככה אני צובר ניסיון על הכביש. דבר שני, אני ייתן לך את הדוגמא שלי. תשמע, יש לי אוטו בחנייה עם מפתחות (פיאט פונטו, XTZ הילוכים לפנייייםםם) וחברים שלי שכבר נגמר להם המלווה עושים פתיחות אני יושב מדוכא אבל בחיים לא לוקח סיכון לסוע בלי מלווה. עזוב אותך מהבחורה, שתחכה קצת מה קרה :) ואם אתה ממש נואש, אתה תמיד יודע שיש את יד ימין אה ?!

NewUser4

New member
תמסור לחברים שלך

שהגיע הזמן להתבגר. פתיחות הם דבר מאוד מסוכן. בטח ובטח כשעושים את זה בכביש ציבורי שגם נוסעים בו עוד אנשים, וגם לא ערוך לכאלה דברים. ובטח ובטח כשלא יודעים מה בדיוק עושים, ולא יודעים מה ההשלכות של מה שעושים.

recoil

New member
אוי לעזזאל

מה כ"כ מסוכן בפתיחות?? עזוב שחיקה וכל החרא הזה... מה מסוכן בדרך עפר שוממת, ארוכה, פתוחה, ואפילו בלי זבובים מתים על המסלול ?? למה להיות כל הזמן כאלה מרובעים, תתחיל להנות ולהזרים אנדרנלין.. רק שלא תצא לי עכשיו בהערות של סבא: "שמע חמוד אתה עדיין צעיר זה פשוט מאוד מסוכן ואתה עלול לאבד שליטה!"

adidas88

New member
בקטע הזה

בוא נגיד שאני מאחלת לך שלעולם לא תבין כמה זה מסוכן

Cervantes

New member
לדעתי, במקום לצחוק על NewUser4

כדאי שתגיד לו תודה שהוא בכלל מגיב לך ומנסה, אולי, קצת, להכניס לך משהו לראש. ואם לא, אז אני מודה לו בשמך.

8-AN

New member
שמעת על החלקה? נעילת גלגלים? ו..

כן איבוד שליטה!

8-AN

New member
חח אצלי זה התפקיד של סבתא

אבל בסדר... פשוט בדיוק חזרתי הביתה אז ועל הדרך שראיתי הודעה חדשה קפצתי לפה

NewUser4

New member
מה שמסוכן

זה שאתה עושה פעולה מסויימת בלי שתדע מה התוצאות של הפעולות שלך. זה הבעיה.

למעלה