שלום לכולם

fifonly

New member
שלום לכולם

חשקתי במישרה אחת..מאד ביקשו ממני לכתוב עשרים שורות,על דף חלק ודף שורות..לצייר עץ..ים וכוכבים..משולש ועיגול..ואיש עובד.. מישהו יכול לומר לי איפה טעיתי??

fifonly

New member
לאחר ההתרשמות מהפורום..

אשמח אם תגידו לי..מי אני..(ומה יהיה בסוף), ולאיזה סוג תעסוקה אני מתאים. שכיר או עצמאי וכו.. תודה,תודה

fifonly

New member
ראיתי שצריך להוסיף..

אז בן 31 , זכר, כותב ביד ימין,אקדמאי תואר ראשון מדעי טבע, אובחנתי כדיסלקט..תודה

shamon51

New member
רשמים../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif../images/Emo141.gif

בימים טובים
= יכולת להשיג מטרות, מעורבות חברתית והתנדבות בימים פחות טובים
= דחף להישגים מיידים, מצב רוח משתנה צורך תמידי בחברה, הגזמה ברצון לתת מעורבות יתר תעסוקה = עבודה עם אנשים באחד על אחד מקום בו תוכל לעזור , לתת שמעון

fifonly

New member
תודה שימעון..

פגיעה יפה..מול אחד על אחד אני באמת מרגיש טוב.. אבל איזה עיסוק יש כזה..הכל בכמות היום.. ואם תוכל לומר לי כיצד כישרוני יתבטא טוב יותר, כשכיר או עצמאי? ושוב תודה

כדאי לתת את הדעת לכמה סימנים

אחידות צורנית, אפילו באותה מלה, מישהו מזהה ? ניגודים, שיתופי פעולה שקצת לא הולכים ביחד בדומה ל "אש בתוך מים", שינוי בזווית הכתיבה, שינויים ביסוד הדומיננטי, פה ושם הבלטות ותפאורות, הענבות משמאילות ( כי 19 ) שמעניקות משנה תוקף והגזמה למגמה שמאלה אך מנגד מאריכות את הדרך בעיגולון הקטן שיש בו קמר. שמעון ציין את ההגזמה במגמה הרשומה ויש מקום לתת לכך את הדעת. וגם על רקע קשתיות מודגשת גם אותיות חדות מקוצעות למדי בעלות כוון ימני. כמו שנאמר: ניגודים. על כן, למרות השקיפות או השקיפות לכאורה עדין יש כמה תעלומות ב "מוצר" שלפנינו ואולי בכלל העיקר לא מובא בפנינו .

למעלה