שלום לכולם!

Elpar

New member
שלום לכולם!

קראתי קצת בפורום לפעמים, לא התעמקתי ממש אבל באתי גם כן עכשיו :) אפשר לומר שחדש כאן :) אני אוהב לשמוע את לינקין פארק, יש להם שירים ממש טובים למרות שאני שמעתי הרוב רק מMeteora ומהדיסק Hybrid Theory... אבל אהבתי את השירים שכן שמעתי, ולדעתי הם להקה מדהימה ופשוט אדירה!!! או שלא פשוט בעצם... וקצת עליי: בן 14 מזכרון יעקב, קוראים לי אלפר כמו שקראתם בטח... ואני גם שמעתי שיש דיסק חדש ללינקין פארק? זה נכון? ואם כן מה השם שלו? ואיזה שירים טובים יש בו שכדאי לשמוע בעיקר? תודה מראש :)

ברוך הבאא

ללינקין עדיין לא יצא האלבום החדש הוא יצא ב-2006 ככה ככה הלוואי והוא היה יוצא כבר למרות זאת מייק עשה פרוייקט שקוראים לו Fort minor אמממ וזהו תהנה :)

Beautiful Scar

New member
אלפר ממצב בנאדם?????? :]]

נחמד לראות אותך גם פה ^^ אתה כבר יודע מי אני =]

Elpar

New member
כן יודע חחחח

את בכל מקום מה? P: מקווה שתהיי גם מחר, אני צריך ללכת אבל... וקריי גם את כאן! שתי המנהלות הקודמות חחח P: תודה על המידע, אני אחפש את זה P: ומקווה שהאלבום ייצא גם כן מהר :) 2006 זה בקרוב P: מאוד בקרוב P:

N o N 123

New member
ברוך הבא :)

אני מכירה אותך **תדהמה**.. אתה מהקומונה של סליפנוט.. אחלה טעם במוזיקה... (ד"א אם עוד לא ידעת אני נועה בת 14 גאון גיאומטרי נעים מאוד)

noam the ninja

New member
גם לפה באת?

טוב מאוד, עכשיו את רק צריך להפסיק עם כל הפיל קולינס והמוזיקת חרא שאתה שומע ואז תהיה מטאליסט וואנאבי מהשורה

Elpar

New member
חחחחחח

פיל קולינס אני שמעתי פעם מודה באשמה, עכשיו אבל באמת רק רוק מטאל ורעש בקיצור P: וגרין דיי... חחח נעים מאוד גם לי הילית :) נועה תודה על המחמאה, זה נובם כאן שלימד אותי (כמעט) הכל על מטאל ורוק והכיר אותי למוזיקה הזאת :) וגם אני (בערך) גאון גיאומטרי P: אבל שונא בי"ס... לא מבין למה צריך ללמוד שם... זה מקום להיפגש עם חברים ולהכיר אנשים לא ללמוד!

Elpar

New member
את ממש עקשנית מה?

גרין דיי טובים! תפנימי! ואני מנסה לנגן שיר שלהם P:

Beautiful Scar

New member
לא.. הצטרפתי לפורום שלהם פעם כי

כי רציתי לראות מה הולך בריבים שלהם ועזבתי שראיתי שהם ד-פ-ו-ק-י-ם

Elpar

New member
אתה יודע שלא מכירים כאן את חן נכון?

וגרין דיי הם להקת רוק לא?