שלום לכולם!!

• פותח הנושא geva
  • פורסם בתאריך

geva

New member
שלום לכולם!!

מה שלומכם? כבר הרבה זמן לא יצא לי להיות כאן..... יש לי שאלה: אבא שלי קנה פסיפלורה ממשתלה והיה עלי פרי 1 וכמה ניצנים זה היה לפני שבוע, אבל הניצנים נבלו והפרי נשר, אולי זה בגלל השינוי במשטר ההשקיה. ועכשיו השאלות: 1. אם היה פרי אחד קטן זה אומר שבהכרח שיהיו פרות בעתיד? 2. האם פסיפלורה צורכת השקיה מרובה?

רוּפֵן

New member
ברוך הבא.. גבע ! מה שלומך ?!../images/Emo140.gif

נו, אתה כבר מט"ק ?! מה קורה ?! פסיפלורה נכנסת כעת ל"תנומת חורף".. כל זמן שעוד לא יורד גשם, יש להמשיך ולהשקות אותה. עם תחילת הגשמים (אינשאלללה בשבוע הבא.. ואולי גם אצלכם, בדרום..), להניח לטבע לעשות את שלו. כדאי לפזר קומפוסט מסביב לשתיל, לתחח ולהצניע את הקומפוסט באדמה. עם בוא הגשם ועם ההשקייה שלכם, הוא יחדור לאדמה ויסייע לפסיפלורה להעמיק שורשים ולהתחזק לקראת האביב.

geva

New member
ברוך הנמצא!

תודה על התשובה המהירה. לצערי אני לא מט"ק, השבוע עפתי מהקורס.... אחרי 3 שבועות בקורס (מתוך 4 חודשים) זמן אומנם קצר... אבל מה לעשות אלו החיים... נמשיך כחפשים ואולי אם יהיה כוח ננסה לצאת מחזור הבא.

רוּפֵן

New member
../images/Emo9.gif חרפת..?!

לא נורא.. איך ירדנו האחד על השני כמכי"ם בגולני..."שמחה רבה, שמחה רבה.. אתה נשאר למחזור הבא !"

oferessel

New member
לא נורא!

יש כאלה שעפים לאחר שבועיים, ויש כאלה שלא מתקבלים בכלל. בהצלחה בהמשך השרות. עוד כמה זמן נשאר לך יא מנאייק?

geva

New member
עוד ה-ר-ב-ה זמן!

בעוד שנתיים.... עד מתי נרוץ על כל הר וגבע כן כן עד נוב 7

Rוני

New member
גבע, ברוך השב אלינו

תגיד לאבא שלך שלהבא יבוא ויקבל בחינם באחד המפגשים מה שלומך? איך בצבא? מתי אתה משתחרר?

geva

New member
האמת יש לי ייחור של פסיפלורה

בחדר של בקיבוץ וגם יש עוד כמה אנשים שיש להם פסיפלורה שאפשר לייחרר אבל משום מה הוא החליט לקנות..... היום הסתכלתי טוב טוב וראיתי שיש עוד ניצנים קטנטנים שממש עומדים לעציץ וגם פרח אחד שהתחבא לי ועומד לפרוח..... ד"א הרבייה של הפסיפלורה היא פרח זכר ופרח נקבה או שהפרח הוא גם וגם?

למעלה