שלום לכולם

Crazzzzzy Girl

New member
שלום לכולם

יש לי שאלה אני מנסה להתקין מחדש SIMS 1 אחרי שנלצתי למחוק כי לא היה לי מקום במחשב יש לי את כל החלקים מקוריים כמובן אבל מישום מה אני מקבלת את ההודעה הזאת משיהו יכול להדריך אותי מה לעשות תודה מראש נ.ב אני אשמח עם תסבירו לי בעיברית כי אני נעל במה שכשור למחשבים

EyLoN2

New member
ממ...

אולי אני יודע למה אבל אני לא בטוח... תנסי את זה: בשולחן העבודה תלחצי עם הלחצן הימני על מקום ריק, ובתפריט שיפתח תלחצי "מאפיינים" אח"כ בחלון שנפתח לכי ללשונית של הגדרות, ושם למטה צריך להיות "איכות הצבע" תכווני ל32 סיביות תעשי אישור ותנסי להפעיל את המשחק, אם זה כבר על 32 תנסי לשנות ל16 ותבדקי אם פועל לך...

רוני13

New member
תשובה...

המחשב שלך יותר מידי מתקדם למשחק-הסימס אחד משתמש במאפיינים של המחשבים שהיו פעם כאילו מחשבים כמו ווינדוס 98...

simi kaTan

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo4.gif

אתה סתם נותן לה ידע פסול
אתה לא יכול לדעת אם יש לה מחשב משוכלל רק בגלל שיש לה חלונות 2000,תעשה לי טובה... יש לי פנטיום 3 עם חלונות אקס פי,אז זה שיש לי חלונות משוכללים וטובים,זה לא אומר שתוצרת התמיכה של המשחב שלי טובה,כי היא לא,וזה בדוק. חוץ מזה,מי אמר שסימס 1 לא יכול לעבוד על תוצרת מחשב משוכללת? זה בכלל לא משנה אם יש לך את המחשב הכי משוכלל בעולם,הסימס 1 תמיד יעבוד עליו,אלא אם במיקרים יוצאי דופן,שעליהם אני לא יתחיל להרצות.אם המחשב שלך חזק,אין כל סיבה שהסימס לא יעבוד עליו,כי המחשב נענה לדרישות של המשחק. בקיצור,המידע שהנחתת כאן מוטעה,וחסר היגיון.

simi kaTan

New member
ואם אתה רוצה הוכחה>

כתוב בצד האחורי של האריזה> -windows מערכת הפעלה-95\98\2000\XP\ME.

למעלה