שלום לכולם!

davidlezat

New member
שלום לכולם!

אני בן 28,כיפה סרוגה,ודי חדש בעסק הזה של ענייני "הגאווה". איך אתם מתמודדים עם הנושא הזה? איך אתם מיישבים את זה עם ההלכה? האם התייעתם לגבי זה עם הרבה שלכם? אשמח לשמוע תגובות/הערות/הארות

tizkortage

New member
כן

זה אתר קצת שנוי במחלוקת, לפיו הנטיה אינה מולדת אלא נרכשת וניתנת להסרה ע"י טיפול פסיכולוגי ארוך טווח. אני מעריך שמדובר בבני ישיבות ציוניות ברובם ואפילו חרדים. לא שאני מסכים עם זה במאה אחוז... www.atzat-nefesh.org

davidlezat

New member
שוב שלום

איני מתכוון לנסות אפילו לשנות את הנטייה המינית שלי כי לפי דעתי זה לא משהו שניתן לעשות. מה שהתכוונתי לשאול זה כיצד התמודדתם אתם,באופן אישי,עם הבעיה הזאת? האם ביקשתם עצת רב...? האם שיתפתם את הרב שלכם בכלל או שמראש ויתרתם? מצב אחד הזהות היהודית שלי מאוד חשובה, ומצד שני ישנה בעיית הזהות המינית שאינה תואמת להלך התורה וההלכה. לא סתם אמרו חז"ל "אוי לי מייצרי ואוי לי מיוצרי". אשמח לשמוע תגובות בעניין ולאופן ההתמודדות שלכם באופן אישי

יודיX3

New member
איך מתמודדים?

שלום רב. קצת עלי בקצרה-בא מבית ציוני דתי "כיפה סרוגה", עד לפני שנתיים בערך קיימתי מצוות, עד לפני מס' חודשים הייתי בארון. כיום ע"פ הזוהר הקדוש אני אהיה ארנבת או שפן בגלגול הבא, אני חי בת"א עם בן זוגי, לא מקיים את מצוות הדת והכי חשוב- מאושר. ההורים שלי די אומללים אבל עם הזמן הם השתפרו מאד ולמדו לקבל אותי. הם נותנים לי תמיכה ואהבה אבל אמא עדיין בוכה עלי מפעם לפעם. הגעתי למסקנה ברורה כואבת וחותכת שאין דרך אמצע. או לחיות בארון כל החיים, לחיות כפי שהחברה בה גדלת מצפה שתחיה- כלומר להתחתן להביא ילדים (כמובן תוך כדי כך לאמלל את המשפחה שהקמת) אולי גם לזיין מהצד כדי לקיים את היצר המיני ולהיות אומלל או לממש את מי שאתה, למצוא אהבה, לחיות כפי שאתה ולא כפי שמצפים ממך.

orange99

New member
יודיX3 אני ככ מזדהה איתך גם אני

עברתי את אותו תהליך שאתה עברת. זה היה ממש קשה אבל החלטתי שאלה החיים שלי וככה אני להגיד לך שטוב לי...לא יודע אבל לפחות אני שלם עם עצמי וזה הכי חשוב

למעלה