שלום לכולם

שלום לכולם

שלום קוראים לי יובל אני בן 12 ויש לי נחש בואה קונסטריקטו זנב אדום ואין לי טרריום מספיק גדול בישבילו הנחש בגודל 70 ס"מ. אני מחפש טרריום מספיק גדול בבקשה עזרו לי. תודה מראש.

ירח21,קצת עדינות...

אפשר ברוך הבא,אפשר כמה מלים שיחזקו אצלו את הביטחון...יעוץ...לא יזיק מעט...

naja

New member
ברוך הבא.

בכל חנות חיות אפשר להזמין טרריומים לפי מידה.

OREAL1111

New member
ברוך הבא...

באיזה טרריום אתה מעונין? יש כמה וכמה אפשרויות.. אממ תוכל לגדל את הנחש בטרריום זכוכית עם פתיחה עליונה, "אקווריום" (למרות שהמנוח לא כל כך מתאים..) שמיועד בעיקרון לגידול דגים יכול להתאים ותוכל ליקנות אותו בכול חנות חיות! אבל יש כמה בעיות איתו.. לרוב בלי סידורים קטנים יש סיכוים לבריחה של הנחש,ה"אקוורים" אינו מאורר ולדעתי ממש לא נוח לחטות\לנקות כאשר הפתיחה היא עליונה! אני ממליץ על טרריום "אקזוטיקה" שמיועד לגידול זוחלים ונחשים בפרט.. הטרריום בנוי כך שיש פתיחה מילפנים עם זכוכיות שזזות על מסילת פלסטיק ועם רשתות איורור לאורך הזכוכית העליונה והדפנה האחורית. הטרריום מאוד קל נוח לישמוש וכמובן מאוורר! בעיקרון את הטרריומים האלו אפשר ליקנות בחנויות לחיות אקזוטיות כמו בית החיות ואו ילד הג'ונגל! המידות הסטנדרטיות הם 50*40*40 ו-100*40*40 ( א*ר*ג) עם חיפוש קטן בגוגל דרך השמות תוכל גם לימצוא את מספר הטלפון והמיקום! אממ כמובן שיש עוד כמה וכמה דרכים לגדל את הנחשים כמו למשל בפלסטיקיות גדולות שאפשר ליקנות ברשתות הום סנטר או אפילו בחנויות לכלי עבודה! אני אישית לא אוהב גידול זוחלים בפלסטיקיות מכמה סיבות..אני לא אפרט עכשיו. לגבי הנחש.. הכינוי שרשמת " בואה קונסטריקטור זנב אדום" הוא כינוי שמיועד לתת המין-בואה קונסטיריקטור קונסטריקטור שאותו לרוב קשה לימצוא בארץ... אלה עם כן מדובר בנחש לא טהור שהיתערבב עם תת המין-בואה קונסטירטור אימפרטור! אני מאמין שהנחש אתה ממגדל הוא בואה קונס' אימפרטור! בהצלחה עם הטרריום! וכמובן עם הנחש.. :)

למעלה