שלום לכולם

~דויד~

New member
יפה מאוד, אהבתי

אה, ו sihaya, ברוכה הבאה

Kiru

New member
הסבר מצויין...

סוף סוף אני (חושב ש) אני מתחיל להבין את הכל בצורה קצת יותר מאורגנת. והכי נחמד היה לגלות, שחלק מהדברים הם פשוט ניסוחים על הכתב של דברים שאיכשהו היו איפשהו בתודעה שלי. חלקם בשוליים, מעורפלים; אבל כמה חלקים מההודעה שלך היו לי כבר ברורים ומסודרים בראש, ואפילו דיברתי עליהם עם אחרים... מעניין
אבי

אשכר

New member
יש למישהו את הסיפור של חנארו?

היה לו סיפור על קבוצה של לוחמים, ומה קורה כשאחד מהם מוצא החוצה. לצערי הספרים שלי הגיעו אל מישהי שהתאבדה ולא החזירה אותם. אם אתם שואלים משהו, תחזירו אותו לפני שאתם מתאבדים! תודה, העורך.

אשכר

New member
איכס. עד כאן. מה פתאום. אבל

באחד מהספרים חנארו מספר סיפור: פעם היתה חבורה של לוחמים. לוחמים, כמו שאנחנו הינו רוצים להיות, וגם לוחמים במובן של מלחמה. לקבוצה הזאת היה מנהג: אם היו תופסים מישהו שסרח, או משהו כזה, היו מסלקים אותו מהקבוצה. זה התבצע כך: הם היו עומדים בשורה, מכוונים עליו את כלי הנשק. הוא היה צריך לצעוד מהם והלאה. אם הוא היה מראה סימן של פחד, של בלבול, של היסוס, הם היו הורגים אותו. אם הוא היה נחוש, החלטי, משאיר את הכל מאחוריו, הם היו מניחים לו לנפשו. משהו כזה. אני זוכר את רוח הדברים, בכל אופן, וזה סיפור שגרם לי התפעמות לא מעטה

bertcat

New member
אני לא בטוח אבל

זה אולי מ"סיפורי עוצמה"? אני אנסה לבדוק כי גם לי זכור סיפור כזה במעורפל, דרך אגב, איזה ספר מופלא זה, לא?

bertcat

New member
אני לא בטוח אבל

זה אולי מ"סיפורי עוצמה"? אני אנסה לבדוק כי גם לי זכור סיפור כזה במעורפל, דרך אגב, איזה ספר מופלא זה, לא?

Jerald_Admonds

New member
לא נבהל לא נבהל... ../images/Emo5.gif

אתה צודק בנוגע לכל הדברים האלה.. אחרת לא הייתי מתחתן איתה..
נטלי היא אחת מהנשים הכי מתוקות שתפגוש.. והיא גם גאון מאגי בפוטנציאל, היא רק צריכה להתנער קצת ואז היא תהווה מקור אדיר לידע בשביל עצמה.. ואז נטלי תיהי מאגיסטית מדליקה כמו שאת רוצה! באהבה שי. אגב החתונה מחר או מחרתיים אתם כולם מוזמנים...

Jerald_Admonds

New member
ברור שאני בא..

אבל בסוף אני לא מגיע לאימון פורום.. תהנו לכם.. ומיתר תודה על ההסעה! :) חחח

sihaya

New member
שי!

תפסיק כבר להגיד לאנשים שאני "שאון מאגי בפוטנציאל" אמרתי לך אני עוש אאכזב אותך ...

שי!!!!!!!!!!!! כבר יומיים אני מחפש

את הטלפון שלך!!!! דיברתי עם אלי בצ´אט, יש לי את הטלפון שלו ואני אמור לקשר ביניכם, לעזאזל!!!!!!! תתקשר אלי דחוף ותיתן לי את הטלפון שלך!!!! ואני אתן לך את הטלפון של אלי!!! החלפות הוגנות!!!! שלך באהבה בן

ellii

New member
לא נורא בן...עוד תהיה לי הזדמנות

אחרת לארח אותו...

למעלה