שלום לכולם

MadEquation

New member
שלום לכולם

בשישי ושבת הקרובים יש לי סמינר של יום שלם באיזור רח' ראול וולנברג ברמת החייל. רציתי לשמוע, אם יש על אופציות לא יקרות ועם זאת טעימות לארוחת צהריים לא יותר מדי כבדה באיזור (אם יש עסקיות של שישי שבת למשל). תודה מראש

whitetulip

New member
ברמת החייל ישנן כמה מסעדות נחמדות

סה"כ זה איזור כזה.. אני ממליצה על ג'ירף, או פסטה מיאה, או אפילו על הפריים... לגבי עיסקיות בשישי-שבת.. לא ידוע לי כ"כ, בשאר השבוע כן...

whitetulip

New member
אני אישית לא ממליצה על אוונגארד...

האוכל שם ממש לא טוב בעיני.. המקום חשוך ולא מספיק מאורר, במיוחד לארוחה בצהריים יש מקומות נעימים יותר..

איריסג

New member
פסטה מיה וגם ג'קו

פסטה מיה - עדיין לא הצלחתי ליפול שם... פסטות טעימות, מנות ראשונות טעימות, בלי הרבה פלצנות וגם לא נורא יקר. ג'קו - במתכונת המוכרת של סלטים חופשי במחיר המנה העיקרית - סלטים במבחר גדול, טריים וטעימים מאד, דגים ופירות ים נהדרים ומחירים לגמרי סבירים. בענין קאי - פעם זה היה "סושי הבית" שלנו, מאד אהבנו לאכול שם, אבל אחרי כמה חודשים הרגשנו שהם מאד התקלקלו, המבחר שיצא אל המסוע הלך והצטמצם (כמה ורסיות על סלמון אפשר לאכול? )ולכן נטשנו (ומעכשיו - המקום המועדף לסושי הוא ראננינג סושי בהרצליה, אבל זה כבר סיפור אחר). אוונגדר - מביקור אחד ויחיד בסניף באבן גבירול אני נוטה להסכים עם מי שכתב פה לפני - האוכל לא מאד טעים (והגודל העצום של המנות ממש לא מכפר על זה), השירות חובבני והמקום אפלולי.

meravbr

New member
אני חושבת שקאי קלילה ומתאימה

לצהרים, ולא בכדי היא סושית הבית של כמה מחברי הפורום כאן
ולמי שסולד מהמסוע - אפשר להזמין מהמטבח, זה לא כזה BIG A DILL

ואני חושבת שהם מזלזלים כי

הורידו מהמבחר לגמרי. למשהו בלתי מחייב - אוקיי.עובר. BIG A DILL (
) זה בטח לא.

meravbr

New member
יש שם כמה צלחות סושי שנוסעות

הרבה הרבה זמן לפני שמישהו אוסף אותם לקירבו. כשאני שם אני משתדלת לבלוש אחר המנות הטריות יותר...

whitetulip

New member
פטל, את יודעת איפה גיליתי לאחרונה

סושי טוב בצורה מפתיעה? במקום הפצפון החדש מאחורי קניון אביב, במרכז ברזיל... יש שם כמה מנות ממש טעימות וממש זול אצלם ואוירה שכונתית כזאת... את בטח מכירה.. בקיצור יש שם מנה אחת קבועה שלי : סלמון מלפפון עטוף באבוקדו ברוטב טריאקי...מנה מעולה! כל החברות שלי כבר מכורות..

talltal21

New member
אבל אבל

תמיד אפשר להזמין לא מהמסוע..זה בדיוק אותו מחיר אז כבר להזמין טרי.. ומוזר אני פשוט בניו יורק חצי שנה ובכל מקום שאכלתי בו עם מסוע(והיו לא מעט פעמים) הכל היה ממש טרי ולא עשה רושם שיש לצלחות יותר מדי סחרחורת..

איריסג

New member
אבל מה הכייף להזמין מהמלצר?

אם אוכלים במקום עם מסוע, זה סוג אחר של בילוי במסעדה, שבו לא צריך לחכות ואפשר לאכול בקצב שלנו. אגב, הבעיה בקאי עם העניין הזה של להזמין מהמלצר שזה פשוט לוקח המון המון זמן עד שזה מגיע. ובנוסף, כפי שנאמר, מה שכן נוסע על המסוע - לעיתים לא ממש טרי (וסושי שמסתובב שעה בחוץ זה לא סושי שהייתי מתקרבת אליו....) לעומת זאת בלונדון הייתי במסעדת סושי מדהימה שעובדת עם מסוע yo!sushi זו רשת סושיות מדהימה, הסניף שלהם בסוהו כייפי נורא - וכל הזמן יש דברים חדשים שעולים למסוע, כולל גם מנות ראשונות (גיוזה וכאלה) - טעים טעים ומומלץ למי שמגיע ללונדון.

איריסג

New member
רק על עצמי לספר ידעתי....

אנחנו מאד נהנינו... בכל מקרה, אם את בדרכך ללונדון - יש לי המלצה נוספת: הסושי בהרודס, לא להאמין. לא ניסיתי לשבת במסעדה, אבל כבר כמה פעמים לקחתי לאנץ' בוקס, סושי מעולה במחיר סביר לגמרי.

למעלה