שלום לכולם..

elonliberman

New member
בן כמה הוא?

פשוט כשנאפו שלנו היה צעיר גם אנחנו חשבנו שלא יהיה ריח... (-:

Sweet Fantasy

New member
מי?! ../images/Emo6.gif

שלום נעים מאוד, מי אתה?
ומי זה נאפו?

Sweet Fantasy

New member
אה והחמוס שלה לא צעיר

הוא בן שנה וחצי כבר (?) וזה לא אחראי לחשוב שלחמוס לא יהיה ריח מגיל צעיר (אומר שלא למדתם על החמוס לפני) בגלל שהרבה אנשים "חושבים" שאין לחמוס ריח בהתחלה, ואז מגלים שיש הרבה חמוסים עוברים מיד ליד כמו כדור

Twinsen2005

New member
קצת הגזמה..

להאשים אותו בחוסר אחריות על עצם העובדה שהוא לא חשב שהם מסריחים? אז הוא לא חשב... בואי נמסמר אותו לקיר ונזרוק עליו כיסאות... אני חייב להגיד שאני די מקנא כי החמוסה שלי כן מסריחה וכל מי שמריח אותה אומר את זה, לי אישית זה כל כך לא מפריע אבל אני מניח שזה בגלל שאני חיי איתה באותו חדר.. הבעיה היא שחוץ ממני כל מי שמריח אותה אומר שהיא מסריחה, הלוואי והיה לי דרך לעשות עם זה מש'ו...

Sweet Fantasy

New member
קודם כל

תמתן תתגובות שלך. אח'כ נמשיך בזה שלפי מה שהוא רשם הוא "חשב" כך רק בהתחלה מה שאומר שעם הזמן הוא הבין שלחמוסים אכן יש ריח.. וזה נכון כי לחמוס מתחת לגילאים 6-8 (בגרות מינית) הריח פחות חזק ויותר עדין.. בקשר לחמוסה שלך, זאת המציאות זה הריח החמוס.

Twinsen2005

New member
לא היה שום דבר..

בתגובה שלי שדרש "מיתון" ... מותר לי להשתמש בציניות כי אני ציני... לא קיללתי או העלבתי אף אחד.

Twinsen2005

New member
זאת לא הייתה הנקודה..

מה שבאת להעביר פה זה את הקיצוניות לא את הצורה שהיא באה ליידי ביטוי. חפיף לא קרה כלום... מצטער אם זה נשמע לא במקום.

elonliberman

New member
לא מה שהתכוונתי

התכוונתי שכששלנו היה צעיר לא היה לו ריח בכלל, כמעט שנה... וחוץ מזה, הזלזול הזה ממש לא במקום. מגיל מאוד צעיר גידלתי המון סוגים של חיות אבל עם חמוס חיכיתי עד שיהיה לי בית משלי. היום אני וחבר שלי מגדלים 2 תוכים גדולים, 2 חתולים וחמוס, והם כולם חיים בהרמוניה נפלאה. לגבי כל חיה שאי פעם גידלתי חקרתי המון ולמדתי המון. אני מבינה את הדגש על העניין של ללמוד על חיה לפני הגידול כי גם לנו יצא לפגוש אנשים שלקחו חמוסים ללא ידע מוקדם - וחבל. פשוט פה זה לא המקרה...

elonliberman

New member
ולדריה..

חמוס זו באמת חיה שצריך שכל הבית יהיה מוכן אליה. אם כל המשפחה תסכים ותקבל הוא גם יוכל להיות משוחרר בכל הבית וחמוסים צריכים לפרק המון אנרגיה. בכל מקרה, מהנסיון שלי היה שווה לחכות. אמא שלי תמיד אמרה שכשיהיה לי בית משלי אני יוכל להביא כמה חיות שאני ארצה, וכך היה... הסבלנות משתלמת

Sweet Fantasy

New member
מצטערת

לא התכוונתי לזלזל,
פשוט כמו שאמרת קורה הרבה שאנשים לוקחים חמוס כי הוא חמוד ומתוק, ולא מודעים לעובדה שמה לעשות הוא גם מסריח.. והרבה פעמים החמוס האומלל נזרק לידים אחרות לא דואגות או שנמכר במחיר מצחיק (עצוב..) לא התכוונתי לפגוע

למעלה