שלום לכולם!

שלום לכולם!

שמי שרית. ואני מאוד מאוד מאוד אוהבת לרקוד ונהנת מכך ביותר. אני יודעת שהרבה מחברי פורום זה בגיל חט"ב ותיכון.אני יותר מבוגרת. ואשמח לראות אם יש פהגם מעל תיכון וצבא. סטודנטים ועוד.
בכל אופן,אשמח לעזור.

בסביבות

בסביבות קרוב לגיל ה-30. נו,אתם רואים עד כמה אני אוהבת לרקוד. שרוקדת גם בגיל מבוגר.

אחת מ

New member
שלום

אני קוראת כאן הרבה בפורום, למרות שאף פעם לא יצא לי לכתוב משהו (נדמה לי) אני לא רוצה להיותר מגעילה או משהו, אבל אני לא מבינה קודם כל למה את צריכה להציף את הפורום בשלוש הודעות במקום לכתוב הכל באחת (את משום מה עושה את זה הרבה) וגם למי בדיוק את מנסה לעזור כל כך הרבה? עם כל הכבוד לניסיון שלך (ואני לא מזלזלת) די להטיף כל הזמן ולחנך אני מניחה שזה מכוונה טובה אבל זה פשוט מעצבן אולי תשתלבי טוב בפורום פסיכולוגיה, שווה לנסות

סליחה

אבל ממש לא באתי לכתוב הרבה. עובדה,צפיתי בפורום זה המון.ממש המון. ועכשיו באתי לומר גם את דבריי. אמרתי את שלי,ואני בכלל עסוקה עכשיו בדברים אחרים. (כגון לימודים) רק באתי להציג את עצמי. העובדה שממש צפיתי בפורום זה קרוב לשנה ויותר,לא זוכרת כבר ממתי,אבל הרבה מאוד זמן... וכלל וכלל לא הגבתי בו. אז פשוט עתה אמרתי מה שיש לי לומר.

חוץ מזה

עזבתי אורח חיים שגדלתי בו(הייתי פעם דתית) בשל אהבתי לריקוד. ופה באתי להיות עם עוד אנשים שחובבים ריקוד. בהיותי דתית היו אנשים שאמרו לי:"לא תמצאי בחור דתי שיסכים שתרקדי" ועל רצוני לעשות עבודות בתחום המחול ולהתפתח בו נאמר לי:"עד שתמצאי את הנישה שלך" "ולא באים כדי למצוא את עצמך" טוב,אז בפתוחה לוקחת גם קורס על הפנאי בישראל,הכולל גם ניתוח של תחום המחול. אז ממש עזבתי אורח חיים והתחלתי הכל מחדש,דווקא בשל אהבתי הגדולה למחול. ובאתי פה פמצוא אנשים נוספים המתעניינים בתחום זה.

אז

לא חיפשתי בחור דתי.(לא חסרים חילוניים בארץ) ועזבתי את הדת. והכל בגלל שאוהבת מאוד לרקוד. זה ממש לעזוב אורח חיים,ולהתחיל ללמוד הכל מחדש. בשל כך שאוהבת מאוד לרקוד. ואני לא הולכת להיות איזו רקדנית מפורסמת. רק אוהבת מאוד לרקוד.

אחת מ

New member
אף אחד לא אמר לך לא לכתוב

אבל למה שוב להציף??? ומה הקשר שהיית דתיה ועזבת ובלה בלה בלה כלומר כל הכבוד ואני שמחה בשבילך אבל מה הקשר?

לאחת מ

מצטערת על ההצפות . אך פשוט הייתי חייבת לכתוב את שלי ואני כבר זמן רב צופה בפורום זה. אז זהו,כתבתי. וזהו. באתי להיות פה עם חברה שגם היא חובבת מחול.

אז ככה

לוקחת שיעורי בלט,בנוסף לכך גם רוקדת באיזה חוג מסויים של מוסיקה קלאסית (פעם בחודש בערך,מתוך כיף,כלומר לא מתפרנסת מזה).רוקדת להם קטעי ריקוד קטנים הקשורים למוסיקה,מלחינים וכיוצ"ב שדובר עליהם.

../images/Emo51.gif

אבל תמיד רקדתי. גם כאשר תקופה מסויימת לא לקחתי שיעורי בלט,תמיד הייתי עושה תנועות ריקוד בבית,כאשר שמעתי מוסיקה ובכלל. ואת צודקת,הריקוד באמת מאוד חשוב לי.

זה מראה שזה ממש חשוב לך...וזורם

לך בדם!! נגיד אני...כשאני שומעת ברדיו איזה שיר קצבי אני לא מסוגלת להפסיק לזוז! ואמא שלי אותו הדבר...היא גם רקדה מגיל ממש צעיר והפסיקה ועברה להיות מורה לחינוך גופני(גם שינוי חח
)

למעלה