שלום לכולם.

GweNY

New member
שלום לכולם.

אז ככה,קודם כל,השאלות שאני הולכת לשאול,הם בקשר לקבלה לקורס דיילי אוויר.כן,ידוע לי שהנושא כבר נחרש מכל הכיוונים בפורום.לכן אני מציינת לפני,ומבקשת להדגיש-שעברתי על כל הנושא הזה בפורום,עשיתי חיפוש,קראתי מאמרים,אבל לא קיבלתי תשובות להכל. אז השאלות שלי הן אלה- אחת מהדרישות להתקבל היא שנתיים נסיון מול קהל. אז - א.אני עשיתי שירות לאומי שנה,במקום צבא. נחשב שנה נסיון מול קהל,נכון? ב.אני עובדת כברמנית ומלצרית-נחשב מבחינתם עבודה עם נסיון מול קהל,כן ? (כן,אני מודעת לזה שאני נתפסת כאילו אני כבר יודעת את התשובות,אבל אני פשוט מוודא שאני צודקת.רוצה להיות בטוחה:)) ג.האם הם מבקשים המלצה ממקום העבודה שבו עבדתי ?(את השנתיים ניסיון מול קהל ...) ד.תעודת בגרות לא מלאה-משנה או לא? ה.מה הגיל הממוצע בעצם של דיילי אוויר?(תמיד עניין אותי.אם בגיל 21 אגש למינוים,לא אהיה צעירה מדי מבחינתם,נכון ?) ממממ.אני חושבת שזהו. תודה ענקית מראש.. יום טוב.

m a y a m a y

New member
הנה תשובות...

א. שנתיים שירות נחשב כשנה לכן שנת שירות = חצי שנה ב. אחלה נסיון! ג. כן את השנתיים מול קהל, אם יש עוד המלצות -תבורכי. ד. 12 שנה"ל לא חייב בגרות ה. גיל 21 בתנאי שיש לך שנתיים נסיון. בכל מקרה, אין לך מה להפסיד, תגישי מועמדות בגיל 21 ואם לא יילך אז בגיל 22. בהצלחה לך. אגב (ואולי לא קשור) ביטחון אל על מגיל 22.

GweNY

New member
משהו נוסף

תודה רבה על התשובות... קודם כל-מה זה בטחון אל על?(סליחה על הבורות)). ו- האם הם מתייחסים לשנתיים נסיון מול קהל בצורה נוקשה?חייבים בדיוק שנתיים? אם אני עובדת בכמה מקומות לא קבועים במשך שנה וחצי..איך אוכל להציג בפניהם בדיוק איפה עבדתי שנתיים? (ז"א,אם לא עבדתי רצוף במשך הזמן הזה..אלא חודש אחד לדוגמא בירמנתי במקום מסויים,וחודשיים אחרים מלצרתי באיזה בית מלון...ובסוף הכל התקזז לזמן של בערך שנה וחצי).אפשר להציג את זה ככה?והאם הם מבקשים המלצות מכל מקום עבודה שבו עבדתי בזמן הזה?! מודה מראש..

למעלה