שלום לכולם!

שלום לכולם!

אז ככה.. יש לי מחשב נייד acer 17" פנטיום 4.. 3 Ghz .. הארד דיסק מאה עשרים.. וכו.. מחשב עצבני.. ואני רוצה למכור.. אבל יש לו משקל של 7 קילו.. עכשיו אמרו לי שיהיה קשה למכור.. מישהו יכול להציע מה לעשות?

levikon

New member
תנסה, מה יש לך להפסיד?

ימכור, טוב. לא ימכור, לפחות ניסית... פרסם בלוחות החינמיים כמו הומלס ודומים ותראה לאן נושבת הרוח...

tag1

New member
7 קילו ?

אתה בטוח שזה נייד ? תשמע אחי הנייח שלי שוקל פחות אני לא יודע איזה מן נייד זה. אתה יכול לצרף לכאן תמונה שלו ?

זה aspire 1700

של acer.. אחי, ת`אמת.. בלי להעליב, אבל מן הסתם הנייד שלי טוב יותר מהנייח שלך.. אז, לא יודע כמה שלך שוקל.. אבל המחשב שלי אכן `כבד` (תרתי משמע)..

tag1

New member
אין לי בעיה עם זה...

אין לי בעיה אם אתה אומר שהוא יותר טוב אז אחלה אבל ראשית הנייח שלי באותה מהירות כמו שלך 3GHZ ודיסק קשיח זהה אבל אם אתה אומר שהוא יותר טוב אז שיהיה אני לא מתווכח. אבל תסלח לי אחי זה לא נייד, 7 קילו זה ממש לא נייד ! רק להכניס אותך לפרופורציה : נייד ששוקל 3 קילו נחשב נייד כבד אז אני לא יודע איך נחשב הנייד שלך מהבחינה הזו. אני מתאר לעצמי סטודנט או איש עסקים שהולך עם נייד 7 קילו בתיק במידה ויש לו תיק למחשב כזה והאמת בלי להעליב קשה לי אפילו לדמיין את זה אם אתה מוכר את זה לדעתי אל תכניס את זה לקטגוריה של הניידים כי אחי 7 קילו זה ממש לא נייד, תחסוך טלפונים מיותרים

tomer65538

New member
צודק, קניתי מחשב במשקל 2.9,

ויחד עם התיק שזה עוד שני קילו (כן אני יחליף תיק הוא באמת כבד נורא) אני ממש כורע תחת המשקל. (טוב למעשה באותו יום שהלכתי היה גם בפנים AC ADAPTER ששוקל איזה קילו ועוד כמה דברים, אבל בכל זאת)

tag1

New member
טוב התיק שלך באמת קצת כבד

נייד כבד נמצא בטווח של 3 ~ 3.5 נייד קל נמצא בטווח של 2 ~ 2.5 נייד סופר קל נמצא בטווח של 1 ~ 2 לדעתי האישית נייד מעל 4 קילו זה כבר נייח

tenen

New member
בתור התחלה, כל פעם שאתה מספר עליו

תרשום את המחיר... זה יכול לעזור :)

שמע

כל הזמן אתה מנסה למכור את הנייד שלך דרך הפורום, זה בפרוש לא המקום! בשביל זה יש לוחות ומסרים אישיים. אני מבקש לא להרחיב על כך את הדיון!

tenen

New member
ב 7 קילו הייתי מציע 2000 שקל...

אם זה רלוונטי תחזיר מסר...

למעלה