שלום לכולם

DesertVoise

New member
שלום לכולם

אני חזרתי מחודש טיול בתאילנד. לי היה כיף. לצערי אני חוזר לפורום מבולבל. לצערנו , אין אפשרות שהפורום ישנה את אופי האדם. אני חושב שאם כל מי שניכנס לכאן, ימשיך לשמור אמונים לפורום, ויגיב מפעם לפעם, זה ישמר את הפורום, מאחר וזה בית חם לאנשים. ואין לי ספק על תרומת הפורום לציבור. מנהלי הפורום , דינה וחיים עשו ועושים עבודה נהדרת בפורום. אולי הציפיות היו גבוהות יותר, אבל זה המיטב שניתן לעשות. לא מכוחנו לשנות את העולם. שוב, יש חשיבות גדולה לקיום הפורום, ויהיו ימים טובים יותר.

DesertVoise

New member
../images/Emo13.gifאיטולה, אני לא מבין מה אתה אומר?

התאילנדים הם עם מיוחד, עם המון נימוס, קבלת האדם האחר כמות שהוא, ללא ביקורת, רצון לצחוקים כולל הכול..., והמון סבלנות, הסתפקות במועט, ומאוד לא נח להם שהשני לא מרגיש בטוב. לאומת זאת משתדלים לא להביע רגש. ואוהבים כסף. יש הרבה ענים.כל זה מביא למצב המרומז. פגשתי בחור בין 62 , אנגלי-ממש חכם , שנשוי לתאילנדית בת 35 כבר מיספר שנים. היה המון כבוד הדדי, הוא סיפר שפשוט בילתי אפשרי להרגיז אותה, ולהוציא אותה משלוותה.

chaplin81

New member
נחמדים..?!

כנראה שלא נתקלת באנשי החוק ... לא יאמן איזה בזיון הולך בבתי הכלא שם.. ולא, לא מנסיון, צפיתי בערוץ 8 וקראתי מאמרים על אנשים שנרקבים שם על שטויות.. לדוג' הראו בסרט בחור בריטי (חצי מת..) נתפס על סמים בגבולות, הם לא רוצים לשחרר אותו ודנו אותו ל-75 שנה מאסר.. אז נכון.. סמים.. בסדר.. אבל בחיית, זה לא צדק.. אגב, את השותף שלו דנו למוות.. באשר לאנשים, same same.. איך שאומרים, פשוט שם אין את הלחץ המסריח שיש כאן, אז כולם רגועים. ו.. זכור לי שני מקרים בהם התאילאנדים הלכו מכות ושברו בירות על ראשים של אנשים, זה היה בקופנגאן ובקוסמוי.. לא מכליל, קיצר, זה עובד לשני הכיוונים. דרך אגב.. ניסת לקפוץ בבנקוק לח'ברה שלנו שעדיין תקועים שם?! ... יש לא קצת ישראלים שתקועים בכלא, אז..שוב.. נכון, עשו שטויות.. אבל לעזעזל, הם לא נותנים לטפל בהם (לשפוט אותם בארץ) ..

aerox

New member
זה לא פורום לנהל שיחות אלו

נהלו שיחות אלו במסרים המיידים תודה- ההנהלה... אני מתחיל להתרגל לעניין

chaplin81

New member
שמע..

אני מפרגן לחיפה.. אני אפילו הייתי נותן לכם את ברקו בחינם (אם הייתי יכול) אבל.. חשבתי שאפשר לדבר כאן על הכל.. מבלובל..

דווקא ניראלי שבהתחלה כדאי להתיר קצת

שהפורום יהיה קצת יותר חברתי.. וחוץ מזה.. בשביל זה צריך שיהיה גם שרשורי

DesertVoise

New member
שוחד פותר את הבעיה

לדעתי, הלחץ שם עצום, הרבה יותר מכאן. החברה שם יצירתים בטירוף, ולכן כל בנקוק היא שוק גדול. כל אחד מציג את מרכולתו. ומנסה להשיג את האוכל לאותו יום. סיפרו לי שבעלי הדוכנים משלמים שוחד לשוטרים. אבל ראיתי שוטרים עוצרים ליד דוכן , קונים ומשלמים.

chaplin81

New member
ת'אמת..

שטיילתי שם (משהו כמו שלושה חודשים..) הרגשתי ממש מעולה, לא חשבתי לרגע על האפילפסיה (והיא לא עליי..) היה ממש אחלה. חששתי מהטיסה (10 שעות עם שינוי זמנים עצבני..) שאולי אני לא אסתדר עם זה,או שאצטרך עוד כדורים במהלך הטיול.. היה מדהים.. גם מתגעגע

נו באמת אני צריך להגיד לך../images/Emo153.gif

תאליד ידועה כמקום של עינוגי גוף יש מקומות ויש ארועים הערים של תאילנד אין מי שלא חוזר מישם אם איזו חוויה כלשהיא.......... בקיצור צא ממרובעות

DesertVoise

New member
אני חיב להסביר

מדובר באזור מסוים(ליד ארמון המלך) יש את החברה האלה הקבועים. לידם ביום מסוים אחר הצוהרים מתפתח שוק לקמעות לאורך מאות מטר ברחובות. יותר עמוק, מוסתר, יש שוק דוכנים קבוע לקמעות. הקמע הוא אבן בגודל 3 ס"מ על 2"מ שעליו מסותת בודהה , או משהוא בהקשר. הקונים עוברים ובודקים את השלמות של הסיתות עם זכוכית מגדלת , וכך מחליטים. הם טולים את הקמעות בכול מקום , באוטו, על החזה , בבית, בעסק. איך מקימים את עמדת המכירה על הריצפה? המוכר/ת מודדת את השטח ברחוב שהוא צריך , מנקה אותו , שופך מים מבקבוק, מנקה, נותן להתיבש, מניח את יריעת הבד, ואז מניח בסדר מופתי את הקמעות.

tebetha

New member
גם אני רוצה לשתף...

שמחה אגב שנהנית, וחזרת כמוני, נדהם מהתרבות, מהאנשים, ומהעולם הזה, שכל כך שונה משלנו....

DesertVoise

New member
אהלן

אלה מפלים בקנצאבורי? את מצילה אותי , כי אצלי זה היה בסוף , והלכה לי המצלמה.

tebetha

New member
תאמת זו לאוס...

מפלי kuang xi אבל, שנייה אני אמצא לך את התמונה החביבה עליי מתאילנד... *אגב, לא הייתי בקנצ'נבורי לא הכי חביבה, אבל עדיין מדהימה... נחש איפה זה

למעלה