שלום לכולם!

עלמה7

New member
שלום לכולם!

רק עכשיו, ובמקרה, גיליתי את הפורום הזה. העבודות שלכם מדהימות, ואני בכלל לא ברמה הזאת, אבל אני מנסה מדי פעם. אני משלבת את האוריגמי בעבודות נייר שאני עושה. הנה כמה: הראשונה - עבודה שמרמזת על אגדת אלף העגורים שיביאו שלום (גודל העבודה 10X10 ס"מ)

עלמה7

New member
קלף המזג

אחד מסדרת קלפי הטארוט בפרשנות אישית. אחד הפירושים לקלף המזג הוא סמל היין יאנג. גודל העבודה 2.5X3.5 ס"מ.

עלמה7

New member
ואחרון להפעם -

עבודה שמדברת על סדנאות היזע בדרום מזרח אסיה. החולצה נעשתה מסריקה של שטר של דולר. גודל העבודה 10X15 ס"מ. אשמח לשמוע דעתכם

giladznaor

New member
כל הכבוד!!!

כבר הרבה מאוד זמן, מאוד מציק לי שכיום כמעט ומתרכזים רק בלעשות אוריגמי של חיות/"דברים", ולמרות שהאתגר האינטלקטואלי והעיצובי מאוד מעניין, אני בפירוש מרגיש שחסר משהו. לאחר הרבה מחשבה, גיליתי שכמעט ואין שימוש באוריגמי להעברת מסר, או לעורר רגש (לא התפעלות בהתחכום ביצירה, אלה רגשות כפי שעולות מקריאת ספר או התבוננות בתמונות של דאלי, לדוגמא). בהחלט שימוש מקורי ומרעננן. כל הכבוד!

עלמה7

New member
תודה. אכן זו אחת הסיבות

שאני לא כל כך עובדת באוריגמי. כשהייתי ילדה, עשיתי הרבה דגמים, לפי ספרים שהיו לי, אבל הם היו פשוט מוצגים על המדף, עד שכרעו תחת עומס האבק. עכשיו, כשאני מחפשת איזשהו אלמנט עיצובי, לפעמים תלת מימדי, כדי להוסיף לעבודות, אני פונה לפעמים לאוריגמי. אני מקווה להרחיב את השימוש בו, עתה משגיליתי את הפורום וקיבלתי את הקישור לאתר היפני המצויין עם הסרטונים, שכבר גלשתי בו קצת.

billkarson

New member
שלום גם לך../images/Emo13.gif

עבודות יפות מאוד! אהבתי מאוד את "עוד 998"
את הרעיון לשלב את החולצה מהדולר אהבתי ממש ממש

עלמה7

New member
תודה לכם על המחמאות,

ותודה על האתר המצויין ששלחת לי, ביל.

גילה או

New member
עוד דוגמאות לשילוב דגמי אוריגמי

תוכלי לראות כאן.אין שם של כך מסר אבל הרעיון העיצובי דומה. (העלים,הדגים ,הלב...)

למעלה