שלום לכולם

hitball

New member
שלום לכולם

אני מתלבבט בין תאילנד לניו זילנד אני לפני גיוס ויש לי כסף לשניהם אבל אני חושש מההוצאה בניו זילנד... אני מחפש טיול טרקים ואני לא יודע מה לבחור השותף שלי רוצה מאוד ניו זילנד אבל זה ממש יקר מצד שני אי אפשר להשוות את הטרקים של ניו זילנד לתאילנד אז אולי תעזרו לי להחליט בבקשה? עוד שאלה האם אפשר לבלות בתאילנד בטיול טרקים חודשיים או שאין שמה מספיק מקומות לחודשיים? ואחרונה האם חודשיים זה מעט זמן לניו זילנד? כי אם כבר אני שמה וכנראה שזו תהיה הפעם היחידה החיים אז אולי שווה לנסוע אחרי הצבא לחצי שנה או משו ולחרוש על ניו זילנד... בתודה מראש, שחר

jeshu

New member
לטרקים בטח לא תאילנד נ"ז זה רעיון טוב אך יקר. הצעה : נפאל.מדינה זולה.טרקים קלים לארגון וביצוע.טיסה לא יותר מידי יקרה.ניתן גם לטוס להודו ולסוע יבשתית לנפאל.זה ממש לא מסובך. יש טיסות לנפאל גם מבנגקוק. רק דבר אחד - עונת הטרקים שם בסיום כרגע. מתי אתה רוצה לסוע ?

hitball

New member
בינואר בערך או דצמבר...

למה תאילנד היא לא מדינה לטרקים?

jeshu

New member
האזורים הגבוהים שלה פשוט לא כאלה מרשימים (לטעמי).אפשר לעשות שם טרקים,אבל איכשהו רוב התיירים עושים אותם דרך סוכנויות שאמארגנות ולי אישית זה קצת מוציא את החשק. אני מנסה לחשוב על מקום שקל להתארגן בו בשבילך - אבל רק חצי הכדור הדרומי עולה לי בראש. אני לא חושב שזה זמן טוב לנפאל - אבל את זה תודא כי אני ממש לא בטוח.

hitball

New member
אז חצי הכדור הדרומי

כלומר אפריקה ודרום אמריקה? כי אם זזו הבחירה אני יבחר באפריקה שמעתי שיש שמה כמה טרקים נחמדים אבל אולי יש ארץ יותר מעניינת שמה?

chicipici

New member
לגבי נפאל...

בעקרון באוקטובר מזג האויר אידאלי, אח''כ ככל שעובר הזמן, מתקרר יותר ומושלג, דבר המורגש יותר ככל שעולים בגובה... בכל אופן, אני חזרתי מנפאל ב 28.10. מסוף ספטמבר עד השבוע האחרון של אוקטובר, מזג האויר היה בהיר. בשבוע האחרון הייתי בפוקארה ובקטמנדו וירדו גשמים כמעט ללא הפסקה בכל נפאל. מכרים שחזרו אחרי מהאראונד והABC דיווחו על שלגים בכמות רצינית [לפחות מטר] מעל 2500 מטר. ביומיים האחרונים לשהותי בנפאל מזג האויר התבהר, התחמם והתייבש. בדיווחים נוספים של חברים שנשארו שם עדיין, נאמר לי שהמצב עכשיו ממש קשה בגובה - שלגים ורוחות. למי שמכיר, את האראונד כבר לא ניתן לעשות ואנשים חוזרים... טיפ: קח את הדיווחים באתרי התחזית בערבון מוגבל, היות והם דיווחו על מזג אויר בהיר בזמן הגשמים
התקופה הבאה להגיע לנפאל היא מחודש מרץ בערך - לאחר החורף.

למעלה