שלום לכולם

AdiGoldman

New member
שלום לכולם

שלום לכולם. יש לי שאלה. אני מקווה שפה זה המקום הנכון לשאול אותה. שוטטתי קצת בפורומים אחרים וזה נראה לי המקום הכי מתאים לשאול את השאלה שלי. בעיקרון אני לפני צבא אבל סתם מתעניינת במשהו שאולי אני רוצה לעשות אחרי הצבא. עזבתי את בית הספר באמצע כיתה י"א ואין לי בגרות. יש עבודה שמצאתי שאני מאד מתעניינת בה שאחת מהדרישות שלה היא בגרות ו12 שנות לימוד. בסדר, בגרות זה לא בעיה להשלים אם רוצים, אבל גם אם עכשיו אני משלימה בגרות, אין לי 12 שנות לימוד.. מה עושים עם דבר כזה? איך אני יכולה "להשלים" עוד שנה וחצי של לימודים?

Kiru

New member
מוזר מאוד.

את בטוחה שהם לא מקבלים אנשים עם בגרות מלאה ללא 12 שנות לימוד? הם אמרו לך את זה בפירוש, או שהבנת מהמודעה?

AdiGoldman

New member
זה מה שכתוב

העבודה היא דיילת אוויר, למרות שבאופן כללי, בכל עבדוה באל-על יש את הדרישה הזאת. תנאי סף: אזרחות ישראלית. מתגורר מגורי קבע בישראל. השכלה תיכונית – תעודת גמר של 12 שנות לימוד לפחות. ידיעת השפות עברית ואנגלית הכרחית, שפה שלישית יתרון. 2 שנות ניסיון מוכח כעיסוק עיקרי בעבודה כבוגר/בוגרת מעל גיל 18 בעבודה מול לקוחות ו/או קהל. שירות צבאי מלא בצה"ל ייחשב כשנת ניסיון אחת מתוך השנתיים הנדרשות. הופעה מכובדת וייצוגית- גובה מינימלי 160 ס"מ. וטופס ההרשמה, שגם שם, זה כתוב: http://www.elal.co.il/media/pdf/Air_dayal.pdf

Kiru

New member
בדר"כ כשכתוב

תעודת גמר 12 שנות לימוד לפחות, זה אומר שיקבלו אפילו מישהו שאין לו בגרות אלא רק תעודת גמר. אף פעם לא נתקלתי במשרה שדורשת דווקא 12 שנות לימוד ולא בגרות שהושלמה אח"כ. לדעתי כדאי לך להתקשר אליהם ולברר את זה.

יאזמין

New member
אני מאמינה שאם תתקשרי ותשאלי

אם מספיקה תעודת בגרות מלאה, ותגידי שלא סיימת 12 שנות לימוד, הם יגידו לך שאין בעיה. מה שחשוב זה התעודת בגרות (בנוסף לשאר הדרישות), ולא אם סיימת 12 שנות לימוד "על השעון". אם יש לך נתונים מוצלחים כמו מראה חיצוני נחמד, אופי חברתי וסבלני, חביבות, חכמה, ועוד, וכמובן תציגי את עצמך בצורה מכובדת, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה. יש לי חברה שהתקבלה ועסקה בזה עד השנה, והקושי של הקבלה זה מבחני המיון (דינמיקה קבוצתית ועוד), הקורס המקדים (שיש הרבה שנושרים בו), ריאיון קבלה (מתקילים אותך בשאלות באנגלית, את צריכה לענות באנגלית) ועוד כל מיני. יש לזה המון ביקוש, אז הדרישות הן מאוד גבוהות. כדאי לדעת את זה בזמן.. בהצלחה, יסמין.

זה אותו דבר

השלמת בגרות בפועל נחשבת להשלמה גם ל-12 שנות לימוד. בדרך כלל כשמבקשים 12 שנ"ל + בגרות הכוונה שלא יקבלו מי שיש לו 12 שנ"ל ללא בגרות או עם בגרות חלקית.

sharonguz

New member
שנייה..

אתם סוטים מהנושא וממה שהיא שאלה... אם הם רוצים רק 12 שנות לימוד יש לך אפשרות בחצי השנה האחרונה לשערותך הצבאי לצאת לקורס שבסופו מקבלים תעודה על השלמת 12 שנות לימוד - וככה בעצם את "משלימה ככה סתם" שנה וחצי של לימודים. כשתתגייסי כדאי לך לפנות למשרד חינוך ביחידתך ולשאול... אני יודעת שזה קיים בוודאות.. ואם את רוצה פרטים נוספים תפני אליי, אולי אוכל לעזור.. :)

למעלה