שלום לכולם

chuck16

New member
שלום לכולם

ברצוני לאמץ חמוס, אך לפי מה שהבנתי זו חיה ממשפחת הטורפים, כך שיש לי בעיה בעניין התזונה של החמוס מכיוון שאני צמחוני ואני נגד צריכה של מוצרים מן החי. אשמח מאוד אם מישהו מכם מכיר או שמע על אוכל לחמוסים נטול מרכיבים מהחי. מה גם אני אשמח לדעת קצת טיפים לגביי אילוף חמוס בהיותו גור. תודה.

Sweet Fantasy

New member
ברך הבא...

נכון החמוס הוא חיה ממשפחת הטורפים וזה אומר שהוא זקוק לאוכל מן החי (אוכל יבש לגורי חתולים) האוכל שנותנים לחיות משתמש בשאריות בשר ולא בשר במיוחד למטרה הזאת, לכן זה יותר "מוסרי".. אי אפשר לתת לחמוס משהו אחר הוא זקוק לערכים האלה (שומן וחלבון) מן החי!! וזה החלק הכי חשוב בתזונה שלו.. בקשר לאילוף תוכל לקרוא במאמרים, ולעיין בדפי הפורום.. אשמח לענות על כל שאלה, מיכל

The Reuty

New member
זה לא תמיד שאריות

למוצרים יותר איכותיים, שוחטים את החיות בשביל האוכל היבש. אני לא יודעת אילו חברות עושות את זה, אבל לרוב החברות האלו, נו.. כן.. שעושות ניסויים בבע"ח והמוצרים שלהם "איכותיים"..

Sweet Fantasy

New member
את סגורה על זה?

כי אני ממש לא.. בכל מקרה נראה לי שהוא רוצה אוכל צמחוני.. וזה בלתי אפשרי לחמוס.

The Reuty

New member
כן, אני סגורה על זה..

זה דבר ידוע. לא תמיד האוכל היבש שקונים מוכן משאריות.. ואני יודעת שהוא רוצה צמחוני, פשוט הבהרתי שלא תמיד זה משאריות

Sweet Fantasy

New member
ואיך יודעים

אם זה משאריות או לא?.. כאילו מאיפה הבטחון שדווקא אלה שעושים ניסויים משתמשות גם בבעלי יים במיוחד למטרה הזאת?

The Reuty

New member
כי הם עושים אוכל מיוחד

אמרתי שזה בד"כ אלו ואם לא אמרתי, אז אני מתנצלת ואומרת עכשיו ואין לי מושג איך יודעים מי משאריות ומי לא. בעיקרון אם המוצר איכותי מאד (כמו למשל חטיפים איכותיים), זה אומר שהחיה נשחטה במיוחד בשביל זה.. ואם זה מוצר איכותי ומטה, זה בד"כ שאריות.

The Reuty

New member
יש גם "ארוחת בשר"

ועוד כמה דבריםפ שאני לא זוכרת ולפעמים שמים בשר באמת, אבל זה עדיין שאריות.

למעלה