לילה טוב ../images/Emo29.gif
היי אודי אכן שחזחר גלגולים קודמיים הוא נושא מאוד מעניין ורחב. אני לא יודע אם זה התחיל בסין אבל בהחלט מדובר בהרבה דתות
. בתהליך של שחזור גלגול קודם לא מתחילים בשום תחושה עמומה, מאחר והמטופל מגיע כבר עם רגשות סוערים יותר וסוערים פחות, וחלק מגיע מתוך סקרנות לשמה. בתוך התהליך עצמו המטופל חווה כל דבר שהוא רואה, מאחר ובשיטה שאני למדתי המטופל הוא זה שחווה את כל הדברים, הוא זה שמתאר את כל החוויות. המטופלים חווים פחד, עצב, כאב פיזי וריגשי, אהבה, שנאה וכו'. לאחר שמגיעים לשלב המוות, לומדים להיפרד מהגוף באהבה, ואז עורכים הקשרים בין הדמויות שפגשנ בגלגול הקודם לבין דמויות שפגשנו בגלגול זה. ואז עושים תיקון, כאשר בתיקון חוזרים לאותו ארוע משמעותי שחווינו בגלגול ומשם יוצרים "מציאות בריאה" עד רגע המוות. כך שגם בסוף הטיפול אין תחושות עמומות, דברים מתבהרים, כאבים נעלמים מגופנו, היכולות שלנו לשחרר דפוס התנהגות כזה או אחר הרבה יותר קל, לאחר שהבנו מהיכן נובעים דפוסים אלו. אם תרצה לקרוא בנושא בייתר הרחבה והנאה רצופה אני ממליץ לך לקורא את הספר "החיים והמתים הטיבטי". אני בטוח שתמצא שם עניין רב וחומר למחשבה והרבה אהבה. בברכת שבוע נפלא יוסף וקנין.