שלום לכולם..

erricaB

New member
שלום לכולם..

מה שלומכם? אני מעריצה של רובי עוד מימיי take that ורק לאחרונה יצא לי להתקל בפורום שלכם. שזה אגב אחלה דבר להתקל בו
כמעריצה שלו יש דבר אחד שאני מאוד רוצה לחוות ואני בטוחה שכול אחד פה יזדהה איתי בקטע הזה וזה להיות בהופעה שלו.מכיוון שלא נראה לי שהופעה בישראל היא חלק מהתוכניות שלו לזמן הקרוב נראה לי שהפתרון היחידי זה לטוס לחו"ל ולחוות את זה שם. יש כאן מישהו שהיה בהופעה שלו
מעבר לזה,אני לא מבינה למה לא עושים לרובי אתר מעריצים ישראלי. אני יכולה להגיד לכם שאחותי למשל, רשומה באתר מעריצים ישראלי של להקה מחו"ל והיא נוסעת בקרוב עם קבוצה גדולה של מעריצים ישראלים כמוהה לחו"ל על מנת להיות בהופעה של הלהקה ועוד במחיר מוזל!! דבר דומה עם רובי יכול להיות מצויין אתם לא חושבים

הייתי ואהיה

ב-2002 באנגליה, במילטון קינס. היה מדהים. אהיה ביוני הקרוב (אלא אם שינו את זה כמו ששמעתי לתחילת ספטמבר???) בגלזגו בסקוטלנד. שווה כל אגורה שמוציאים. כמו שאמרתי כבר מזמן, אני פה גם ככה וכל מי שרוצה מוזמן לקנות כרטיסים להופעה בסקוטלנד ולהתארגן על זה איתי כאן. לצערי (או לשמחתי) אני לא בארץ כדי לארגן דבר כזה. הנה תמונה למזכרת מ-2002...

imashelitay

New member
גם אני

היי, אני חדשה פה, סתם עניין אותי לראות עם יש לו פורומים בארץ. אני הייתי בהופעה של רובי באוגוסט 2003 מ-ד-ה-י-ם !!!!!!! אי אפשר לתאר...

imashelitay

New member
שכחתי להגיד...

שזה היה בדבלין והיו בערך 130000 אנשים...והיה לי מקום מעולה.

escaping

New member
ברוכה הבאה גם כן../images/Emo9.gif

וולקאם וולקאם^^ אוח... אילו רק הייתי בהופעה..

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

גם אני מעריצה עוד מימי טייק דאת' ואני בהחלט מזדהה איתך אני מתכננת לטוס להופעה של רובי עוד השנה- זה משהו שתמיד רציתי לעשות ואפילו הספקתי לראות את מארק אואן בהופעה השנה. ד"א אתר מעריצים נשמע רעיון מצויין ואני גם מכירה כאלו שנעשים בשיתוף עם חברת התקליטים של רובי כך שאתר מעריצים ישראלי יהיה רעיון מצויין!!

erricaB

New member
נעים לי להכיר../images/Emo13.gif

אין לתאר את הקנאה שלי אליכם..אני מקווה שיצא לי להיות בהופעה שלו השנה. ואם אתם מכירים מישהו שמבין במחשבים ויכול לבנות אתר אפשר בהחלט להעזר בו ולהוציא את האתר מעריצים לפועל. בכול אופן אם מישהו מתכנן ללכת להופעה שלו בערך עוד חצי שנה שלא ישכח שאני פה
מעבר לזה, אני בהלם
שמארק אואן עושה הופעות...

../images/Emo140.gif

לדעתי המון אנשים מכאן מתכוונים לטוס לראות את ההופעה של רובי בשנה הבאה כך שאני בטוחה שנוכל לארגן מפגש פורום באנגליה
(רובי לא יידע מה נחת עליו
). ד"א למארק כבר יש שלושה אלבומים מדהימים והוא גם מופיע בימים אלו ברחבי אירופה ויש סיכויים טובים שהוא אפילו יגיע לכאן (אם את מעוניינת בעוד מידע את מוזמנת לבקר בקומונה שפתחנו לו
).

a Warming Sign

New member
ברוכית הבאה../images/Emo13.gif

אכן מזדהה ללא ספק
אני כבר בתכנון להגיע להופעה שנה הבאה,ברגע שיפורסמו תאריכים אני אדע בוודאות מתי ואיפה
הממ,לגבי אתר ישראלי,אני פשוט לא מבינה כלום בלהקים אתרים וכאלה,הרעיון מצויין,אני פשוט לא יודעת עד כמה זה יצליח
אתר בחו"ל זה כבר משהו אחר,לפי מה שאני רואה יש לרובי כמה אתרים גדולים ומושקעים שנמצאים בקשר עם המקומות הנכונים ואפילו עם ההנהלה שלו..

escaping

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נעים להכיר^^ אני אישית אשמח לאירגון של כזה דבר למרות שאני די לא בטוחה בהצלחתו

LittleStarAtSky

New member
הייתי בהופעה

בלונדון - בשורה ראשוווווווונה. דרך אגב החלטתי לכתוב אני חדשה, חחח, היי!

למעלה