שלום לכולם

שלום לכולם

הגעתי הנה וחשבתי המון על מה לכתוב כי המציאות של ימנו זה דבר נוראי... דברים חיובים אי אפשר למצוא בקלות רבה בעיתונים ורק אחרי חיפוש מעמיק אולי נמצא איזה משהו חביב שיגרום לנו לחיוך אבל לידו תהייה צמודה כתבה על פיגוע מוות רצח אונס וכו´... אותי נערה בגיל 14 עוד מעט 15 המציאות הזאת מפחידה... איזה מן ילדות שאני עוברת...אבל דבר אחד אני לא מתחרטת על: העובדה שאני שייכת לארץ הזאת שאני גרה פה שאני מביעה את דעתי שאני יודעת מה קרוה שאני מעורבת..על כל זה אני לא מתחרטת אני אפילו שמחה... אבל שאלה קטנה...שבעיקרון נכנסתי לפה כדי לשאול.. מה אתם חושבים על התקשורות הישראלית...הכוונה היא תיראו את החיזבלאאה בן אדם אחד נהרג והם ישבו על זה יומיים עד שכל העולם יראה מה אנחנו "האנשים הגדולים והרעים" עשינו להם... מה אתם חושבים שהתקשורת ההישראלית צריכה לעשות שיש פיגועים כל יום האם להמשיך בשגרה או להתמקד בדבר הזה?!

jochay

New member
לאחת והיחידה

שאלת שאלה בקשר לתקשורת וגם כתבת בעקפין את דעתך.ובכן תשובתי היא:" אנא ממך אם את בת - עודקצת בת 15 אז אנא ממך צאי מזה.אם את מרגישה שאת צריכה לכתוב אזי יש לך עיתון בבית הספר,יש עיתוני נוער וילדים שבכל אלה בני גילך משוחחים ושם עדיין מקומך.אבל אם יש לך שאלות חשובות וגדולות כאלה פוליטיקאים ועיתונאים משוחחים - ולא פעם בנימוסים יפים - אזי הכתובת היא הוריך ומוריך אשר ידעו לכוון אותך לדרך מחשבה טובה.כאן הכל מתנהל מצורה מאוד מאוד תוקפנית.כאן רוב הכותבים מפחדים או מתביישים לכתוב את שמם ( אגף גם את ) ולכן הם משחררים כל רסן על מנת להלעיב את זה הלא חושב כמוהם.לו היית ביתי לא הייתי רוצה שבאווירה כזאת תקבלי חינוך פוליטי.אני מאחל לך הצלחה בלמודים יוחאי

יוחאי נכון?!

אני חייבת לציין משהו...אומנם לפי הגיל אני בטח נשמעת לך כמו תינוקת ואני לא מזלזלת...אבל אתמין או לא אני קצת יותר בוגרת לגילי...ודווקא אקטואליה זה אחד הנושאים שאני יותר מעורבת בו... עיתון בית ספר כבר כותבת שם וגם במס´ אתרים באינטרנט..

אבו-דני

New member
אחת ויחידה הגיל אינו ערובה לחוכמה

הנה לך הוכחה ניצחת לעובדה שאדם לכאורה מלא בחוכמתו מתגלה במערומי XXXתו אי לכך יקירה את ליבך אנא הסיטי מאותם יועצים לכאורה..ותני דעתך ברמה עד שראשם יסתחרר מחוכמתך שעולה עשרת מונים על שלהם שלך אבו-דני מעשן נרגילת השלום עם גו´חא

שרוף

New member
אתה לא מתבייש?

אולי אני אעוץ לך עצה? מכיוון שאתה חטיאר רקוב כנראה גם פיזית ומוחית לפי ההיסטוריה "הצבאית שלך" אז כנראה שאתה כותב שטויות הנובעות מהסתיידות המוח וסניליות במצב מתקדם אז אנא ממך אם אתה מרגיש שאתה צריך לכתוב אז יש לך בטח עיתון בבית הזקנים אז שב שם ותכתוב שם בין החלפת טיטול לטיטול. הנערה הצעירה שהיא כנראה מאוד חכמה ישבה וכתבה שאלה חשובה מאוד הרבה יותר חכמה מהחומר העלוב שאתה מפיץ פה.

jochay

New member
סליחה ל"אחת ויחידה" ומילה לשרוף

אני מבקש את סליחתך על עצת האחיתפל שנתתי לך.למדדתי מתגובתך ובעיקר מתגובות ותשובות ישירות על שאלתך - שנוסחו בצורה נימוסית כזאת -שאת בהחלט מתאימה וראויה להשתתף בפורום זה.יתכן שאת תלמדי את הנימוסים וצורת הכתיבה כדי כך טוב שאת אפילו עשויה להתמנות למנהלת הפורום ואז,או אז תוכלי לצנזר " זקנים טיפשים " ו או להורידם מהר מהמסך.בודאי גם תגיעי די מהר לרכישת בסטה למכירת חמוצים בשוק או אפילו לשרת החינוך. ( היידא שרה! היידה ביתר!!) לשרוף רק רציתי להזכיר שהוא ביקש מאחד יותר זקן ממני לנהל לנו את המדינה - והוא בחר לעוד יותר זקן לנהל את משרד החוץ. להרגעתך אומר לך שאני מנהל את חיי יותר טוב מאשר הם - לנו את המדינה.יוחאי

שרוף

New member
כמה שאתה מחטיא את המטרה

מאיפה לך הידיעה שבחרתי בשרון? אין לך טיפת מושג במה בחרתי ומה שמפחיד כאן שאתה ללא שום מידע קונקרטי מפציץ אותנו כאן בשטויות ובאי אמיתות ומתברך אתה באותם הסממנים של השמאל המתנשא.

ליאת...

New member
יוחאי ילדה בת 15 אינה טיפשה תן לה

קצת קרדיט ואל תנסה להניא אותה מלהביעה דעתה...זו פטרוניות גסה תודה !!!!

shulywolters

New member
יוחא אני לא פוחדת

שמי המלא מופיע ואל תפחיד את הילדה תן לה להביע דעתה כמו שנותנים לך.

jochay

New member
to shulywolters

גם לא מסגנון והנימוסים ??לו הייתה זאת ביתך היית נותנת להסתובב בחברה כזאת הסוגרת בכח את הפה של היריב ?? לו היינו נפגשים בשיחות אלה פנים אל פנים איך זה היה נראה ??? חשבי על כך אם זה כבר הגיל הנכון לנערה בת 14 -15 ??? יוחאי

יכין

New member
לאחת והיחידה שלום

אני קצת יותר מבוגר ממך אבל ברצוני לומר לך כאשר נולדתי כבר חוסלה רוב משפחתי לא אלאה אותך אספר לך רק על סבתי ז"ל היא נולדה ליד אושוויץ חיתה בברלין ומתה באושוויץ תחילה הכניסו אותה לתא גז ואז חתכו את גופה לחתיכות ושרפו אותה במשרפות (אנשי המשרפות היו יהודים שלו סרבו לבצע היו הורגים בהם ועוד עשרות אחרים) לאחר השריפה לקחו את האפר וקברו בבור או זרקו לנהר. קשים החיים אבל יפים חיים אנו בתקופה מאוד מיוחדת שייכים אנו לעם אשר תמיד היה נרדף אבל היום יכול להגן על עצמו תקראי את הנאום לאומה שנמצא בפורום אולי תביני לאיזה עם את משתייכת ותתעודדי.

nightbird

New member
אנחנו חושבים יותר מדי

אין הרבה מה להתפלסף על הענין, יקירתי האחת והיחידה. צריך להיכנס ברשות הפלשתינית ולפוצץ להם את הצורה עד שהם ייכנעו או יושמדו. כל-כך פשוט. בכל ההיסטוריה האנושית ידעו שזה מה שצריך לעשות כדי לגמור ענין. רק אנחנו נפלנו לעידן וודסטוק-ביילין.

אלון גל

New member
הנה לך דוגמא

של אחד שאינו יודע לחשוב ומה אדם שאינו יודע לחשוב הוא מנסה למשוך את כולנו לביצה שלו אז מה נאמר לו? אתה אינך ידוע לחשוב עזוב אותנו במנוחה טוב?

nightbird

New member
ילדים לא ישנים בשעה כזאת, אלונצ´יק?

מי שמשך את כולנו לביצה הם שמעון פרס ויוסי ביילין. יום-יום נהרגים אנשים בגלל האיוולת של השוטים האלה ותומכיהם. עכשיו תשתה שוקו ולך לישון, טוב, חמודי? ומחר בשיעור חיבור בקש מהמורה שתעזור לך קצת לשפר את כושר הניסוח המסורבל שלך.

שרוף

New member
זה לא כל כך פשוט כמו שאת חושבת

הריקבון פשה גם בימין המזוייף המתקרא הליכוד. אין דוגמה טובה יותר מאשר ממשלת הכשל הזאת ברשות שרון. לפי דעתי עלינו קודם כל לצאת למלחמה בממסד הרקוב הזה להכרית אותו מן הפוליטיקה להחיל שלטון צבאי זמני להכניס לבית הסוהר את הבוגדים הגייס החמישי מבין ערביי השטחים ומבין היהודים משתפי הפעולה עימם. צריך להתחזק קרי להתאחד ואחר כך לצאת למלחמה ברשות ובעם הפלשתיני.

אלי.

New member
השאלה היא - מה מטרת התקשורת

האם מטרתה לדווח על אירועים, או שמטרתה להוות כלי תעמולה ? האם היא צריכה להיות כלי שלטוני, או שבמדינה דמוקרטית היא צריכה/חייבת להיות בלתי-תלויה ? האופציה שאת מבקשת לבחון גורסת שצריך ללמוד מהחיזבאללה, ולטחון נושא מסויים במשך ימים עד שיגיע לכל העולם. מצד שני, אנשים יוצאים לחו"ל להתאוורר, ורק לא לשמוע את מה שקורה פה, ואת מהדורות החדשות המשודרות בכל חצי שעה. איך מיישבים את הקונפליקט הזה ? דרך אגב - הטלוויזיה בערבית הוקמה בזמנו בכדי לשמש כלי תעמולה, שיגיע אל תושבי המדינות השכנות ויאזן את התעמולה האנטי-ישראלית שהיתה שם. האם לדעתך זה עזר לאיזון הנדרש ? נ.ב - קיים עוד מלכוד קטן: גם אם תתקבל הדעה הגורסת שאחרי כל פיגוע יש לעצור את השיגרה, הרי יעברו עוד כמה פיגועים - ועצירת השיגרה תהפוך לשיגרה-שאחרי-פיגוע ...

למעלה