שלום לכולם.....

מאיה!כנסי..

1. את משחקת ממש מעולה!! ואת נורא חמודה 2. אשמח אם תאשרי אותי באייסי 3. אני שולחת לך משהו בפרטי אשמח אם תעני לי ביי ! עדי .

היי עדי../images/Emo9.gif../images/Emo13.gif

1. תודה רבה
2. ראיתי וראיתי את כככככככללללל ההודעות של כולם אם שלחתם ..ואני חושבת שכבר כולם יודעים שאני לא מצליחה לאשר אף אחד ..ואפילו לא את החברים הכי קרובים שלי ..
גם לי זה עצוב..אז מצטערת .. 3.אני אענה לך עדי ..
ביי ביי.. -מאייק'י-

תודה איזה מתוקה את!

ואם את לא יכולה לאשר אז לא נורא!!אנחנו נמשיך לחשוב שאת הכי מאמי בעולם עדי

esti 810

New member
מאיה בבקשה כנסי ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo99.gif

אני ממש מעריצה אותך!!!
את משחקת מעולה!!! למדת משחק איפשהו? או שזה כישרון טבעי (אין לי מושג למה אני שואלת, אני בטוחה שזה כישרון טבעי!!!) הנה המסנג'ר שלי: [email protected] והאיסייקיו:279538492 בבקשה תוסיפי אותי!!! אני חולה עליך

../images/Emo9.gif../images/Emo109.gifנכנסתי !

תודה רבה !
אממ..לא למדתי משחק ..חח..
אמרתי כבר לכולם תקראי בהודעה לעדי אני לא מצליחה לאשר אף אחד או אחת אפילו לא את החברות שלי
-מאייק'י-

אני מאמינה שאם תכנסי לחנות

את תצאי אם שקיות חהחה ..
בגדים חלקים לגמרי אם כל מיני בדים שונים וגזרות שונות של בגדים ! -מאייק'י-

1תרו

New member
צודקת!

אתמול קניתי את כל החנות! לא ראיתי תמונה שלך שם! לא ידעתי אבל אני מאמין שבן אדם כמוך עם קיבלו בלי לחשוב אפילו פעם אחת!
נו תובל תענה כבר !#@$#@%$^%%

Cindy Campbell

New member
מאיה,../images/Emo135.gif

זה באמת תובל בשרשור הזה? איזה כיף שאת וגיורא נכנסים לכאן הרבה
יש לך מסנג'ר?

אני לא זוכרת ששמעתי עליה אולי בגלל

שאני לא גרה במקום שיש בו מליין קניונים וחנויות כמו בתל אביב...חח..אצלינו יש הוניגמן, תמנון, והיפנוזה שזה כמו פוקס רק על XXXS -כלומR: החנות קטנטנה אה ויש לגדולים יותר זה משהו אחר

1תרו

New member
אה?!(תובל תיכנס יש שם שאלות בשבילך)

THE GODEGAS אויש לא כתבתי טוב נו טוב! היא מדגמנת להיינס? בחיים שלי לא ראיתי תמונה שלה שהיא בדיגמון להיינס! אבל טוב! תובל שלום שלום יש לי שאלה חשובה! איך זה לשחק עם אדית חצור? קשה? קל? מצחיק? מעצבן ספר עוד עלייך!!! וואי איזה כיף שנכנסת ותעזבו אותו זה הוא!!!

כנסי...

קודם כל תודה!! ודבר שני: גם אני מתה להשתתף באיזו סדרה . אבל איך אני ממשת את זה? כאילו,אני יודעת שצריך להירשם לסוכנות וזה אבל מה יאשרו לי להרשם לסוכנות בלי רזומה של פרסומת או תפקיד אורח? כי אני למדתי בבית הספר היסודי 3 שנים דרמה ובחוג זו השנה ה-3 ועשיתי במסגרת החוג שתי הצגות. אז זה יעזור לי במשהו?

וסורי שאני מצפיה אותך פשוט זה נורא

חשבו לי לשאול אותך לפני שתעלמי כי בדרך כל לאני מפספסת אנשים שבאים לפה

למעלה