שלום לכולם (-:

amirco2005

New member
שלום לכולם (-:

היי לכולם... אני אמיר, בן 13.5, מתעניין מאוד במיסטיקה. לרוב קורא סמוי בפורום ולא כותב פה. הפעם יש לי הרבה מה לספר(מגילה ארוכה) ושאלה מאוד חשובה לי בסופה... אז לא אכפת לי אם תקפצו לסוף במקרה שתהיו עייפים מדי. תהליך האמונה בכל סוגי העניינים המיסטיים התחיל בעצם מלפני שנה. התחלתי לקרוא על סיאנס, ולא פעם שאלתי את עצמי אם זה באמת קיים או שמדובר בהמצאה של אנשים. שאלתי פעם את אימא שלי מה דעתה על כך, והיא טענה שמדובר באנשים שהוזים. שני ההורים שלי הם טיפוסים מאוד ריאליים ומרובעים, שלא מתעניינים במיסטיקה. כך גם אחי הגדול ואחותי הקטנה. האמונה שלי מאוד התחזקה בעקבות סיאנס לא מתוכנן שהתרחש בשנה שעברה. נפגשנו כמה חברים למפגש בבית של אחת מחברתנו. בערב תוכנן לראות סרט וסתם לפטפט - אבל הוידאו לא עבד, והפטפוטים, כמובן, נמאסו בשלב מסוים. ואז עלה ברעיון אחת הבנות לעשות סיאנס. אחותה נהגה לעשות כמה פעמים סיאנס, וכך היא למדה. ישבנו, חמישה ילדים, באחד החדרים. הסיאנס היה מאוד לא דומה למה שבסרטים. האורות היה אמנם חשוך, והחזקנו ידיים, אולם ישבנו על כמה צעצועים, לא הדלקנו נרות, והשולחן והמפה היו מאולתרים... בהתחלה הסיאנס היה "בצחוק", אולם אחר-כך החלטנו לעשותו ברצינות, וכן הגיעה רוח. אחד הסימנים היה שהאור נדלק. יצאתי מהערב הזה נסער. וזו הייתה נקודת הפתיחה שלי במיסטיקה. מסיאנס התרחקתי דווקא מאז - קראתי על העניין באינטרנט ואני לא חושב שכדאי לי לעשות אותו שוב. מדובר במעשה מאוד לא בטוח - ואני בהחלט מעדי, להיות בטוח... כך שזו הייתה הפעם הראשונה והיחידה(וכנראה האחרונה) בה עשיתי סיאנס. מנגד התחלתי להתעניין מאוד בחלומות, בטארוט, בנומרולוגיה ובעוד הרבה נושאים. אני נחשב לתולעת ספרים. בעבר הלכתי לספרייה רק בשביל לקרוא ספרי נוער לגילי. כיום, כשהוריי לא בסביבה, אני קורא ספרי מיסטיקה. בייחוד התפתחתי בנושאי החלומות וגלגולי-הנשמות. בעניין החלומות אני מאוד מפותח. למדתי על המושג "חלומות צלולים", וכיום, במרבית הבקרים, אני זוכר לפחות אחד מחלומותיי. ישנו פורום(שאינו שייך לתפוז, אם צריך לציין את העניין) של פירוש חלומות. אני נכנס לשם מדי פעם לקבל פירוש לחלומותיי - אולם היום העירה לי מנהלת הפורום על כך שאני נשמה גבוהה. (ע"פ חלום שכתבתי עליו בפורום: "חבל להוציא אנרגיות על תגובות של אנשים. תקח בחשבון שגם להם יש בעיות רגשיות. אתה נשמה גבוהה שמבחינה ריגשית יש לה עבודה רבה.") הדבר שמשך אותי בהודעה שלה הוא העובדה שאני נשמה גבוהה. לא הבנתי מהו המושג. חיפשתי בגוגל, והבנתי שזה קשור בצורה כלשהי לדת. (יש לציין שהמשפחה הגרעינית שלי חילונית. אבא שלי חזר בשאלה ממשפחה דתית - לא חרדית ולא שמרנית. כיום אני בקשר עם סבא וסבתא שלי הדתיים, ואין לי מושג אם זה בכלל קשור.) אגב, קשה לי להבין איך מהחלומות שלי יכולה המנהלת הנ"ל להחליט שאני נשמה גבוהה. בעבר סיפקתי תאריך לידה - אבל האם זה מספיק? לסיכום - אשמח לדעת מה זו "נשמה גבוהה", וכמובן - מקווה שאתקבל בפורום (-: שלכם, אמיר.

אהלן אמיר... ברוך הבא../images/Emo140.gif

לפני שאני מביעה את דעתי נחכה עוד מעט קט לתגובות נוספות. ברוך הבא פה

למעלה