שלום לאפרת, הנה דעתי
דבר ראשון, ברצוני להדגיש שאינני גרפולוג מקצועי, ושיש לקבל את דעתי בערבון מוגבל. כמו כן, אשמח לקבל דברי ביקורת על דעתי. קודם כל, נראה לי שאת מתקשה קצת להפרד מגיל העשרה, ומהשינוי שאת מרגישה שמתרחש כעת בחייך. שימי לב למרחק בין המילה "בת" למספר 18.5, גם הדגשת את ה-חצי, כלומר, את סופרת ומקפידה על מרווחי הזמן של הגיל, דבר נוסף שמורגש בכתב היד הוא, שהצמדת את כל הטקסט לתוך מסגרת וזה מבטא אולי שינוי בתפיסת העולם שלך, הכנסות למסגרת, התעמתות ותחושה עם צורך להתמזג עם סדר חיצוני שמוכתב מבחוץ. שימי לב ששמת את המילה "מטילדה", ואפילו סידרת את הטקסט בשורות כך שהכל ייכנס לתוך מסגרת. איך את מתייחסת למסגרת ? ובכן, בכדי לענות לשאלה, אני מסתכל בכלל על האותיות והתחושה היא שהכתב, עגול, מלא חיים, האותיות שלמות, לא מהוססות, זורמות, אם כי המרחק בין המילים גדול. מה זה מצביע ? בעיקרו של דבר, נדמה לי שאת אדם אופטימי, מלא חיים, שמתסדר גם במקומות חדשים, אם כי נראה לי שלוקח לך קצת זמן להכיר אנשים חדשים, ושאת מרגישה קצת לבד לאחרונה, מבחינה חברתית. כשקראתי את הטקסט, ראיתי שסיימת אותו ב-"תשתדלו להגיד דברים טובים", והוספת חיוך נחמד. האמת, שאין משהו לא טוב במיוחד שמתחבא בתוך כתב היד, אבל הייתי רוצה להדגיש, שניתוח גרפולוגי הוא הזדמנות מצוינת להתעמת עם החששות והתכונות הפחות אהודות על עצמנו, ושכמובן, אכבד את בקשתך ולא אחפש צדדים פחות מחמיאים. אז התמצית החיובית מהטקסט היא שאת טיפוס אופטימי, חכמה ומשכילה, עם יכולת הבנה רציונלית מפותחת, את אדם בטוח בעצמו, לבבי, שיכול לקשור קשר טוב ונוח עם אחרים. באופן חריג, הייתי מעוניין לקבל ממך תשובות על כמה דברים טכניים ברמת "האותיות" שאני רוצה לדעת ממך: דבר ראשון: האם את כותבת ביד שמאל? ואם כן, האם יש לך חבר או שאת מחפשת חבר ? משום שה´מ´ שלך שגעה אותי, היא עם בסיס ראשון קצר, וזה נדיר למדי, לא זכור לי שנתקלתי בזה, ואני נוטה להסיק שאת מחפשת חבר. ודבר שני, ממתי (אם את זוכרת) אימצת את ה-"ג" הזאת ? ואם יש למישהו בפורום רעיון ספציפי למשמעות של הג´ הזאת, אשמח לדעת. אם תעני לי על השאלות האלה, יכול להיות שיש כאן משהו מעניין מאוד, שיש לי רעיון כללי לגביו, ואשמח לחלוק אותו איתך (זה קשור למבנה המוח ודרך הצגת הטקסט על הדף), משהו שעליתי עליו ונראה לי מרתק...