שלום לכולם

lizistrata

New member
שלום לכולם

כל הערב אני מחפשת מקום שאליו אני אוכל לזרות את הרגשות שלי (בבטן הן מכאיבות לי). אני מקווה שלזה המקום (אם לא אז תתעלמו). חזרתי עכשיו הביתה לחודש (עד תחילת הלימודים). אחרי שש שנים שאני מחוץ לבית (חוץ מסופי שבוע) חזרתי לתקופה ארוכה. עזבתי בגיל 15, זו היתה ממש בריחה (רק בהסכמת ההורים), לא ברחתי מהמשפחה שלי (שהיא הכי טובה בעולם), ברחתי מהאנשים סביבי. ההורים שלי גרים במושב מבודד באמצע המדבר (כן, יש כאלה בארץ), החיים פה הם חיי שגרה, הם חיי מוסכמות חברתיות. אסור להיות אחר, אסור לחרוג מהנורמה. אבל חרגתי. היה לי צורך ביותר אז בני הכיתה והמושב שלי נתנו לי פחות. הייתי לגמרי לבד במשך שנים. ואז יצאתי לעולם הגדול. והיה לי טוב. וצברתי חוויות טובות וחברים טובים. ועכשיו אני שוב לבד פה. נזכרת ברע. רואה אותם ואת משפחתם מול עיני. רוצה לצעוק. רוצה לבכות. רוצה לנקום. רוצה להפסיק לשנוא. ובעיקר, צריכה עזרה.

כבר בירכתי, אבל שוב ../images/Emo140.gif

חזרת לחודש. זו עובדה. עכשיו, בואי ננסה לצאת מתוך הנחה שמעז ייצא מתוק. את יכולה להעביר חודש שלם בשיחזור התקופה הרעה וההתנגדות לנורמות במושב. ואת יכולה לבדוק את המצב בעינים אחרות. עינים חדשות. חיוביות. משוחררות (כי בכל זאת, באת לחודש ולא לכל החיים). אה ו- את מוזמנת לצעוק כאן.

רננהלי

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אולי את רוצה לכתוב משהו על השנאה הזו? את שונאת אנשים בגלל שנפגעת מהם? נראה שאת מזהה יפה את העובדה שהשנאה גורמת לך סבל יותר מאשר לאלה שאת שונאת.

lizistrata

New member
תודה רבה

קודם כל רק הייתי צריכה להוציא את הרגשות החוצה אתמול, הרגשתי ממש אבודה (ואני עדיין קצת מרגישה ככה), כך שרק ךכתוב את זה עזר לי. השנאה שלי היא כלפי קבוצה גדולה של אנשים שבגללם איבדתי הרבה מאוד חוויות חשובות להתפתחות של כל אדם, בגלל המחסור הזה מצאתי עצמי אצל פסיכולוג (חוויה מוצלחת ומועילה). ההתמודדות שלי עם השנאה תהיה החל ממחר ועד לאחרי שמחת תורה. גוייסתי לגן הילדים במושב. כמעט כל הילדים שם הם אחיינים/ילדים של אותם אלה שגרמו לילדותי להיות סבל. רק להיות בגן ילדים גורם לי הרגשה רעה בגלל מחסור בזכרונות טובים, אז אני עוד צריכה ליצור זכרונות טובים דווקא לילדים האלה? אני מקווה שזה יעבור בסדר.

למעלה