שלום לכולם!

שירללה

New member
שלום לכולם!

היי קוראים לי שירלי שניידר אני מפ"ת פעם חברה שלי אמרה לי משו על הפורום הזה וקראתי ולא היה נעים לי להידחף אבללל עכשיו בא לי להידחף חח סתם קיצר אני בת 15 ואני רוקדת בלהקה הצעירה של שרית אביצור ויש לי פה שתי חברות : ירדני ותווים ואולי יש עוד ואני לא יודעת חח אם אתם תוהים מה פשר השם משתמש המוזר אז זה בגלל שחברות שלי מהלהקה קוראות לי ככה =/ חח אבל זה מצחיק :) אממ נראה לי שזהו נ.ב יש לכם פורום ממש מקסים

the mush

New member
ברוכה הבאההה../images/Emo9.gif

התמכרות נעים
אני מור, בת 15, ואני לא גרה בארץ, ככה שהודעות ממני תראי בשעות מוזרות. אני גרה בברזיל כבר שנתיים, ורוקדת קלאסי וג'אז. עוד שעה אני עפה להופעה- דון קישוט, ואני מתה מפחד

the mush

New member
../images/Emo178.gif

מעווווווווווווווולה
עכשיו שהופעה אחת עברה, נשארו רק עוד 9

י ר ד נ י

New member
מההההההההה שירלי!!!

ברוכה הבאה
רק שתדעי שיש לי ייסורי מצפון על זה שהפרענו למיכלי בשיעור =\ לא נורא חח מה עושה בחופש? יש לכם חופש גשר ביום ראשון כמונו?

שירללה

New member
חחחח

היי מור איזה מאגניש לך לגור בברזיל :) רגע את הופעת?! חחחחח לא נורא ג'ורדן נראה לי היא כבר התרגלה אלינו.. ד"א ממה שקראתי פה ראית איך כולם מתים על קלאסי ורק הקבוצה שלנו לא שמה על זה בכלל?! ולא אין לנו גשר כי אתם לא לומדים שישי....אנחנו כן אז למדנו גם שישי ונלמד גם ראשון :( חחח אבל בקטנה זה כולה יומיים...אחכ יגיע החופש האמיתי :)

ברוכה הבאה :]

אני שיר מהרצליה...ואני רוקדת כל מיני:] מממ ד"א.... לך יש שם משתמש מוזר? בתור אחת שקוראת לעצמה גמבה לשלטון ללא סיבה מיוחדת אנלא חושבת ששלך מוזר
חחח אבל זה סתאם כי לא היה לי משו נחמד לרשום... וזהו :]

תווים

New member
קפקפתתתתתתתתתת!!!!

אאיזה מגניב...חשבתי אני היחידה...ומסתאאאבר שלא..חח

חחחחחח גמאני (אודיללל) פה

קוראת פה כבר כמה חודשים אבל אף פעם לא מגיבה..חעחעחע סמוייה שכמותיייי

Engle7

New member
ברוכה הבאה!

אני שיר. בת 15.5... רוקדת קלאסי מודרני ומתחילה פוינט :)

שירללה

New member
תודה לכולם על הקבלה המקסימה :)

ואני אשתדל להגיב פה אני נכנסת הרבה וגם קוראת את כל מה שאתם כותבים רק לא תמיד מגיבה...

למעלה