שלום לכולם

n i s s 1

New member
שלום לכולם

אני מתכנן לטוס לדרום אמריקה בחודשיים הקרובים לתקופה של 3 חודשים אפילו יותר, אשמח לקבל ממכם פרטים לגבי מסלולים כי אני מעוניין לצאת לטרקים, זאת אומרת תציעו לי איפה כדאי לנחות ולאן להמשיך ,לאיזה מדינות להגיע , איזה אתרים יש בכל ארץ ( למשל מפלי האיגווסיאו- יש להם שני צדדים) בקיצור אני לא בקיא בנושא ואשמח לקבל מסלולים מפורטים , והתקציב שלי הוא 25000 שקלים, אודה לכם מאוד מחכה לתגובות ממכם, תודה!

natyh

New member
אני חושב שכבר הצענו

בפורום מסלולים מפורטים בעבר . אני מאמין שאם תעבור על הפורום תמצא היכן לנחות מסלולים מפורטים , וטרקים . אני משוכנע שאם תקנה ספר טיולים בחנות קרובה ותשמע גם הרצאות באחד מסניפי למטייל תדע עוד הרבה יותר , אגב יש במקום קלסרים עמוסים בדברים מהסוג שביקשת . אני מקוה שההודעה הזו תעזור למצוא כיוון התחלה להתכוננות . נתי

n i s s 1

New member
נתי תודה אבל חיפשתי ולא מצאתי

אשמח לשמוע מאנשים שטיילו מסלולים...

natyh

New member
יתכן שיש מקום

לכתוב מסלולים מפורטים מחדש . אני מציע שתיכנס להרצאה הם עוברים שם תמיד על כל היבשת בצורה די מסודרת הרציתי שם כך שאני זוכר . ומאוחר יותר תחזור להכונה יותר פרטנית .

natyh

New member
קבל את משנתו של דון חואן

היא לא תתן לך זמן ולא מקום אבל אולי הארה לגבי הדברים האחרים אולי החשובים בחיים כן ? אחרי שתקרא אולי תדע טוב יותר למה לצפות ואולי המסלולים יהפכו משניים לדרך עצמה . יתכן שלא עזרתי אבל אולי כן ?

למעלה