שלום לכולם!

גולדי 19

New member
שלום לכולם!

רציתי להתיעץ ולשמוע את חוות דעתכם/ן. אני בחורה חרדיה מבית חרדי וכל חיי גדלתי בחברה חרדית. לפני כחודשיים וחצי התארסתי עם בחור ישיבה חרדי,ניפגשנו כשמונה תשע פגישות והחלטנו לבנות את המשך חיינו ביחד-דהיינו להתחתן. אני מוכרחה לציין שאני שייכת לחברה חרדית פתוחה יותר מאיך שהחרדים מצטיירים ברחוב (למי שמבין-למגזר הליטאי) למשל יש מגזרים בציבור שלנו שהגברים הולכים עם פיאות ארוכות וחליפות שחורות וארוכות והנשים לאחר חתונתן עושות קרחת או הולכות עם מטפחת שמכסה כל שערה ולו הקטנה ביותר,אז זהו-זה לא המגזר שאני משתיכת אליו,חתני מגולח למשעי ונאה,והנשים אצלינו הולכות לאחר חתונתן עם פיאות נוכריות יפות משיער טבעי,מתאפרות ומטופחות. את זה כתבתי כדי שתבינו את הרקע. וכעת אגש לענין: זה כשלושה חודשים שאנחנו מכירים,ניפגשים ומשוחחים והרבה. (כמובן שאין שום מגע פיזי ביננו כמתחיב על פי ההלכה) ואני מאד מחבבת אותו,הוא חכם,נבון,זורם,רגיש ומתחשב בי מאד. המשך>>>

גולדי 19

New member
המשך!

לא התארסנו כי ההורים קבעו לנו להתארס,התארסנו כי רצינו בכך והאמנו שיהיה לנו טוב ביחד. (לפניו ניפגשתי עם עוד כמה בחורים וכשזה לא הסתדר או מבחינתי או מבחינתו הקשר ניפסק בעידודם של הורי) אקיצקיצ... אחרי החגים אנחנו בעזרת ה` מתחתנים בשעה טובה. ושכלית וגם רגשית (עד כמה ששיך רגש במצב של קשר כזה...) אני מאד שלמה עם עצמי וכך גם הוא. אלא.... שאני מאד לחוצה מכל הקטע של חיי המין שלנו. לי וגם לו אין "שום" ניסיון מיני כל שהוא,מעולם לא הכרתי גברים יותר מכדי שיחות נפש בלוביים של בתי מלון למיניהם וכמובן שמעולם לא נגעתי בגבר זר,(חוץ מכמובן אבי ואחיי) וגם הוא מעולם לא קיים קשר מעבר לשיחות,עם אישה. ולכן אני מה זה לחוצה מהלילה הראשון,מה יהיה שם? האם יכאב לי? האם אני לא אגעל פתאום מלראות את בחיר ליבי,ערום??? זה לא שאני לא נימשכת אליו,הוא מזה מתוק ולפעמים היה בא לי לנשק אותו או לגעת בו וכדו` ,אבל לא`יודעת ככה ערום...ניראה לי שזה די יבהיל אותי.. המשך

מי המדריכה שלך? ושלו?

אני מאוד מקוה שהלכת למדריכה טובה.ובתקוה שגם הוא בכל אופן בהתחלה המומים את חושבת רק מה הוא חושב עלייך וכשהוא יראה את השדיים שלך בהתחלה הוא יהיה המום וגם שאת תיראי את האיבר שלו

בנוגע לבעיית ה"גועל מהעירום" אז יש לי אחלה של תשובה שתרגיע אותך אני אומנם אטאיסט שלא מאמין באלוהים אבל את המעט הזה אני כן למדתי אומרים שנוצרנו בצלם האלוהים וגם אומרים שאלוהים הוא כליל השלמות ככה שאם את אוהבת את אלוהים ואת מרגישה רגשי אהבה כלפי בחיר ליבך אז אני לא רואה שום בעיה של "גועל" מכל נושא העירום וכי גם נאמר כי אדם וחווה התהלכו במערומיהם עוד לפני שנגסו מפרי הדעת ולא היה להם בעיה עם זה ... ועוד משו .. לא רק נשים מהמגזר החרדי\דתי נבהלות מכל הנושא של האינטימיות וחיי המין יש גם המון חילונים שבחרו "לשמור" את עצמם לאחרי החתונה שעומדים מול בעיות כאלו ככה שאת ממש לא לבד במערכה הכי חושב זה לקחת את הכל בקלילות לא להראות סימני פאניקה כי אני דיי בטוח שבעלך יהייה לחוץ ממש כמוך מהליל כלולות וכיו"ב

גולדי 19

New member
תודה לך

ובענין "הגועל"... אין צורך לשכנע אותי שכלית,כי אני מבינה שזה כך וכך צריך להיות. אלא רק בגלל שמעולם לא חויתי אינטימיות עם גבר אז מבחינה אינסטנקטיבית אני מרגישה שזה מוזר לי...

גולדי 19

New member
המשך!

ובכלל אני חושבת מה אנחנו יודעים בכלל על סקס? מה אנחנו יודעים בכלל על המין השני?? אני אפי` לא יודעת מה לשאול,פשוט כל הקטע הזה שפתאום אנחנו נכנסים לאותה מיטה ניראה לי מאד מאד מוזר.... זה נכון שקראתי קצת ספרים בחיי וגם ראיתי קצת סרטים ואני לא מטומטמת לגמרי,בגדול אני מכירה את ההבדלי האנטומיה בין גברים לנשים וניראה לי שגם הוא יודע,אבל מכאן ועד לעשות את זה... אני מרגישה קצת... שזה לא מתאים... אני יודעת שהוא הולך למדריך חתנים שמסביר להם הכל... איך עושים,מה עושים וכו` וגם אני הולכת למדריכת כלות,אבל את הבנות בעיקר מלמדים הלכות נידה וכדו`,אך לא מלמדים את הפרקטיקה, והיא אמרה לי שהבחור יודע בדיוק איך עושים את זה. ועם הזמן את גם תדעי היטב... סליחה על האריכות,פשוט זה המקום היחיד בו אני יכולה לפרוק קצת את ליבי. אשמח מאד אם תוכלו ליעץ לי/או להרגיע אותי,רק אבקש שהעצות יהיו רלוונטיות למצבי כחרדיה. גולדי!!!

אני לא חושבת שיש באמת מה לעשות

כמו שהמדריכה אמרה לך תלמדי עם הזמן.. את חושבת שתיגעלי לראות אותו ערום? אם את אומרת שאת נמשכת אליו לא נראה לי שתיגעלי.. אם יכאב לך? יכול להיות שכן בגלל שניכם לא מנוסים.. את צריכה להיות רטובה ומשוחררת לא מכווצת כדי לא יכאב לך.. בכל אופן הפעם הראשונה בדרך כלל לא מוצלחת לכולנו אני חושבת.. אבל אימון מביא לתוצאות:) תשתדלי להיות רגועה ולהנות.. בהצלחה שיהיה לך ומזל טוב:)

benzba

New member
באמת בעיה.

מצד אחד יתכן שזה לא יצליח. אולי את בכלל אוהבת נשים ואת עדיין לא יודעת את זה . הרי אמרת שאת חוששת שמא תיגעלי ממנו בעירום. או להיפך אולי הוא חובב גברים.באמת בעיה כי במגזר החרדי לא נוהגים להתגרש בקלות. מצד שני, תזרמי עם זה בכייף, הרי לא כל יום מתחתנים. אתם עושים רושם של זוג חמוד רגיש וחכם. אני בטוח שתמצאו את הדרך להתגבר על כל ה "מכשולים" במיטה. מי יודע אולי בעתיד תהי מדריכת כלות.

ענתG

New member
ליל כלולות

גולדי מקסימה! את צודקת בהחלט. זה מוזר וקשה להכנס למטה לפי הוראה והופ- לעשות את זה. אצל אנשים לא שומרי דינים יש שלב שמגיע הרבה לפני. שלב המיזמוזים. חתנך נשמע מספיק פתוח ואינטילגנטי (אם מצאת אותו ראוי הוא בודאי כזה) ואת יכולה להציע לו את הרעיון שלא תשכבו מיד בלילה הראשון. קחו לפחות שבוע אם לא חודש, להכרות גופנית. ממש כמו שלא נפתחים אל בן אדם לשיחת נפש עמוקה בדקה הראשונה למפגש. שלב המיזמוזים מתחיל מליטופים ונשיקות. עדין. רך. עם בגדים. תנסו את זה בלילה הראשון. תשנו מחובקים. (גם לזה לוקח זמן להתרגל...למצא את התנוחה הנוחה...) לאט לאט, בקצב שלכם, תעלו את רמת האינטימיות. בדרך זו תזכו לגלות זה את גופה של זו. קודם שיגלה את הפינות המיוחדות בהן את אוהבת שמלטפים אותך. פינות שאפילו את עדיין לא מכירה...גלי איפה הוא אוהב לקבל נשיקות קטנות (בצואר? בכתף? בכף הרגל?) עשו מסע לגילוי הפינות הנסתרות והרגישות אחד של השני. הפתרו מהבגדים גם כן בהדרגה- פריט נוסף כל לילה. העיקר- קחו את הזמן. חיים שלמים משותפים עומדים לרשותכם- אין למה למהר. זכיתם לגלות את הסודות הללו אחד על השני במערכת יחסים שהיא כבר בטוחה. נצלו זאת להנאה שבאיטיות. כך, רגע החדירה יגיע בטיבעיות. עדיין תהיה התרגשות, אולי בלבול וקצת כאב. (אחותי הגדולה סיפרה לי "זה כאילו שקורעים אותך מבפנים" ניסיוני שלי היה שונה לחלוטין- כאב קל שבקושי הורגש....זה יכול להיות בכל מקום על הסקאלה הזו. העדינות והרגשת המוכנות שלך תכוון לכאן או לכאן) נקודה חשובה נוספת- את קובעת את רגע החדירה!!! רק את יודעת מתי את מספיק חמה רטובה (פיסית) תרגישי את זה בקצב הלב המתגבר ותרגישי פשוט שאת רוצה שהוא יכנס. בכל השלבים מותר לו להוביל לפעמים אבל ברגע המכריע- את קובעת אם עכשיו או עוד מעט. את נשמעת לי מספיק סקרנית כדי שלא תדחי את זה מפחד. תקראו ביחד סיפרי טנטרה אם את מצליחה להשיג, ו/או קמה סוטרה- כדי לקבל רעיונות אם אתם מרגישים ממש אובדים. אבל נראה לי שאם תעשו את זה לאט לאט תגלו את כל הדברים הטובים לבד. המון אושר אהבה והצלחה.

גולדי 19

New member
תודה רבה רבה על ההשתתפות בריגשותי

שאני חשה מתגובתך. ולעצם הענין של דחיית הסקס לשבוע אחרי,אני צריכה לבדוק את זה אצל איזו חבירה האם זה שייך ומותר וכו` בכ"א תודה רבה!

Bitchhh

New member
גולדי חמודה..

דתיים כמוך מחממים לי את הלב. ועכשיו ברצינות- אני לא בטוחה בחוקים ובהלכות, אבל מין לא חייב להתבצע באותו הרגע. יכול להיות שהריגוש של הנשיקה הראשונה יהיה ריגוש מספיק גדול בשבילכם על לילה הראשון, או סתם לחלוק מיטה ביחד. אני ממליצה לך להתקדם עם הדברים לאט לאט...לראות אותו עירום, להרגיש את הגוף שלו, לבחון אותו, את לא חייבת לשכב איתו בפעם הראשונה, כי זה סתם יקצר לדעתי את כל התהליך הדהים של ההכירות וההתקרבות.. אם זה מתאפשר מבחינתך...בהצלחה...ואם לא...תשתי הרבה יין לפני..

א1ר

New member
לגולדי...

ענת כבר אמרה הכול. תשובה נבונה ומלאה ואני מודה לה על שלקחה את המילים מפי. ובכל זאת תשאלי כי לעניות דעתי לפי ההלכה צריך להיות מימוש של הנישואים ביום בראשון. אם כי אנשים שונים טוב להם דברים שונים ולכן אם תתיעצי עם רב אני בטוחה שהוא יתן לך היתר לדחות את זה. (ביתה אישה שהרבנים נתנו לה היתר לא ללדת כל שנה כי זה הכריע אותה מבחינה נפשית ופיזית) שיהיה במזל טוב ורק בשורות טובות

יש עצה

גולדי אל תשכחי לברר על מדריכה טובה ואל תדאגי את תהני להרגיש את חום גופו גם אם לא תהני מהחדירה בהתחלה וכמובן לא לשכוח K.Y. אבל הוא גם ירגיש מובך בהתחלה כי יברח לו הזרע על המגבת לפני שתספיקו להתארגן.עם יש קדושה אין בושה.

לגולדי

דבר ראשון כן יש לי מלא הכרות בנושא.דבר שני כדי להיות אמיתי אני בחור חרדי נשוי שמברר את הנושא עמוק כדי להגיע לשלמות עם אשתי! גם אחרי החתונה יש מה לשאול.נתקעתי עם השם בפורום ואני לא מצליח לשנותו אשמח עם תעזרי לי ואשמח לעזור

כמוך יש מאות

גולדי את במצב טוב יש מאורסות שמרוב לחץ מתמלאות פצעים ביום החתונה ולוקחות כדורי הרגעה ואת רואה את האימה על פניהם בסיום החופה.אל דאגה יש ענין בלילה הראשון לעשות נישוק איברים ותהיי רגועה כולם עוברים את זה

קישקוש באלבוש ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif היא לא דתיה

אל תתיחסו להודעות הללו. זו לא בחורה ובטח לא דתיה. זה סתם עוד מישהו שמחרטט פה הודעה. בחורה דתיה פותחת כל מכתב, כל הודעה, כל פיתקה שהיא תכתוב במילים:
בע"ה והיא לעולם לעולם לעולם לא תשכח את זה אפילו אם היא תפסיק להיות דתיה. ברגע שהיא לא כתבה את שלשת האותיות, זה חושף את המשועמם שכתב את ההודעה ומתחזה.

למעלה