שלום לכולם!

שלום לכולם!

אני קוראת ותיקה של הפורום הזה.באמת שזה אחד הפורומים הכי איכותיים ומענינים שפגשתי.אני נתקלת כאן בפנטזיות באמת מענינות אבל יש כאלה שגם לא מובנות לי בהיבט המעשי.אז ככה...אני קראתי פנטזיה על זיון עם סוס.השאלה שלי היא אם במציאות זה הגיוני?זה לא מסוכן או משו כזה?בכלל לסוס יש יצרים מיניים?זה מצחיק אותי לחשוב עלזה אבל בכל זאת יתכן שזה הגיוני!בכל אופן אני אודה למי שיגיב על השאלה ותאמת שזה באמת מענין לצפות בזיונים כאלו..אם הם באמת רלונטים.אז שיהיה המשך שבוע טוב ושבת שלום לכולם.אתם מדהימים וסליחה על האורך..חלי.

סליחה!זה נכתב לי 3 פעמים.

אני באמת לא יודעת איך זה קרה.בגי תמחוק 2 נוספים.תודה וסליחה מראש!בי

אני מחקתי.זה בסדר?

ולעינייננו... משגל עם סוס?זה יכול להיות.נראה לי נורא מפחיד. לא מגרה בכלל(ואני מדברת בשם עצמי,יסלחו לי אחרים שזה עושה להם אתזה) עקרונית,אין יצור חי שאין לא יצר מיני. כולנו כאן עם יצרים. כולנו כאן כדי להמשיך את אייך שאנחנו התחלנו. בכל אופן,שבת שלום לך חלי. ותודה על המחמאות שחילקת לפורום,הכותבים עושים את המקום... קבלו ח"ח!

תודה מאמי.

סתם שאלה איך את מוחקת?ולגבי סקס עם סוס יש פה הרבה כאלה שסיפרו.זה נשמע מפחיד לאלה אבל אותם זה מגרה!סבמבה!כל אחד והפנטזיות שלו!

אכן כל אחד ומה שעושה לו את זה.

העיקר שתמשיכו לכתוב.ד"א חלי גם את חשודה בהשתייכות למגזר הדתי.

מישו אמר שזה השם שלי?

דרך אגב אני דתיה ולא מתבישת לא בשם ולא בדת שלי.דבר שני נניח שזה השם שלי.מה שבאמת נכון וזה גם מקוצר מרשל פשוט עיברתתי אתזה.מה הקשר לדתיה??אני מכירה פול חילוניות בשם שרה או לאה.זה מראה משו?ומה אם השם גבריאלה בתור גויה?אולי גם זה מראה שהיא גיורת או דתיה?

אין לי שום בעיה עם שמך.

שאלת איך אני יודע ועניתי לך. אני רק שמח לדעת שיש פה עוד משתתפים מהציבור שלנו.

יופי אז תודה על הWALCOME,ג€

ונעים להכיר אותך.דרך אגב הפנטזיות שלך מטריפות!!

מישהו אולי יודע.

למה אני לא יכול לראות את ההודעות האלה בפלאפון? זה כותב לי מבנה קובץ לא מוכר. מישהו יכול לעזור? באג? מודה?

אני אגלה לך סוד

אבל אל תגלי לאף אחד.טוב?אני גם מנהלת כאן.טוב.ועכשיו בלי יותר מדי זיוני שכל.מה דעתך פשוט לכתוב.לכתוב.לכתוב פנטזיה מהסוג שדיברת עליו?מה ת'אומרת?

וואלה!...

אז לא טעיתי בהשראה שלי כלפיך!רואים עליך שאת מנהלת...עם כאלה סיפורים...טוב אז לעניננו אני ממש נגעלת מהענין הזה של זיון עם חיה.אז אין מצב שאני ירשום עלזה.אולי על משו אחר כן...ואני עוד ירשום.בהזדמנות...

אוף!מה נסגר איתי היום?כל דבר יוצא 2

תמחקי אתזה וגם תתגובה.ותעשי לי טובה תני לי מעט כללים על השימוש פה ואיך לשלוח הודעה שלא תצא פעמיים.תודה

bugbuster

New member
זה מאוד מסוכן.

רוב מישגלי ההרבעה סוס אישה בסרטי הפורנו נעשים בצורה לא טבעית מבחינת המכניקה. האישה מפנה את אחוריה לצידו של הסוס, כלומר נמצאת בניצב אליו, ולא תחתיו כפי שהסוסה נירבעת כשהסוו עולה עליה בעוצה רבה. הזרג עצום הממדים מאבד ככה מקשיונו, וניטחב ללפות האישה מהצד, וכאמור שלא בשיא עוצמתו ורק עוביו המדהים של הזרג הוא שמדבר בצורה כה ברורה. השפיכה עצומה ממש כנטו ברז משפריץ, כמעט כמות כוס מלאה, או קרוב ל- 100CC . סוס הוא חיה כבירת כוח, וכבדת מישקל. סוס לא מסורס בריגשת ייחום מסוכן ויכל להיות בלתי נשלט. ידועים מיקרים בהם סוס מיוחם עלה על סוסה מיוחמת, ("דורשת") כשהרוכב הלא מודע נתן באוכף, והאומלל נהרג בין הפרסות. הסכנה איננה באברו הנראה מפלצתי של הסוס. נרתיק אישה יכל לקבל קוטר יד מאוגרפת, וזהו קוטר גדול מכיפת זירגו של סוס. זיין של סוס הוא אחד האיברים היפהייפיים בטבע, ענק, חזק, כפוף, ולראותו משתולל ממש כאילו מצליף מעלה מטה לפני מציאת הפות הנקבי הוא ממש חזיון מדהים. כילדים היינו מהופנטים למראה סוס ההרבעה האזורי עושה את מלאכתו בצהלות רמות. הסוס מיתגרה. או ממגע אוננות על אברו, או ולהערכתי יותר, ממציאות האישה המדיפה גופיפי ריח, "פרומונים," הנמצאים במיציהן של נקבות בעלי חיים רבים בטבע. ידועה אישה שזכתה בתחרות דייג בנהר, דג זכר ענק עלה בחכתה, ויש אומרים משיכתו הייתה עזה לריח הפרומנים הניקביים שדבק בה ולפיתיון ולמים, וגומר. הרבה מישלגי זימה, הרבעות סוס אישה באתרים פורנוגרפיים, כולל מועדונים מיוחדים לדבר, נערכות עם סוסי פוני, וישנם כאלה המסוגלים ממש לעלות על אישה רכונה, כלומר היא מסוגלת לשאת את המשא! אי אז מלוא עוצמת הזרג הסוסי חודרת לנרתיק, וכאן יש להיזהר לפגיעה בשפתי פתח צוואר הרחם שאיבר גברי כמעט איננו נוגע בהם במישגל טיבעי.

זה מגניב שיש לחיות את אותם אברי מין

כמו שלנו!ושהם גם באים לידי סיפוק מיני בדרכים שהאדם מגיע....וואלה עולם יפה אלוהים ברא!לא ככה?

bugbuster

New member
זו הכללה גסה ופשטנית מאוד.

אני שם הצידה את עניין הבורא או המיקרה, אישית אני מאמין במיקרה, כלומר דרווין בפשטנות רבה. איבאי המין דומים, כיוון שהם מבצעים מטלה מכנית זהה, ואין האיבר הזיכרי ליונקים למשל אלא מזרק. ככזה צורתו לעולם לא תהיה דמויית מזלג מקולשן כמובן. השוני המהותי הוא ההנאה. מרבית בעלי החיים עוסקים במין לצורך רבייה ובזמנים קצרים, תקופת הייחום. נקבת ההומו סאפייאינאס, (אנחנו,) זמינה כל השנה. היא איננה מבוייצת בזמן המחזור, אבל זמינה כל השנה! המין האנושי צורך סקס. חי איתו כל חייו, עשרים וארבע שעות ביממה. די לרמוז על הצלחת עיסקי הזנות והפונוגרפיה שאינם לעולם מספקים את הסחורה בצורה מספיקה. נקבת האדם איננה מודעת, ואיננה מסמנת את ביוצה. דוגמת אחוריה האדומים של נקבת השימפנז, או הבבון. היא איננה יודעת מתי היא מבוייצת. הידע הינו שכלתני באלפי השנה האחרונות שמבחינת אבולוציה הם הרגע הזה ממש לא השפעה גנטית. זו אחת מהשאלות הכבירות מדוע אין הנקבה האנושית מסמנת. מדוע הא4שה נכנסת לבלות בתקופה כה קצרה? מדוע המין האנושי מוכמן? לא בפרהסיה? מדוע המגע העיקרי הוא4 פנים פנים, ולא פנים גב? ועוד ועוד ועוד שאלות שתחום הסקסולוגיה והביולוגיה עוסקים בה רבות. או תחום מדהים - האבולוציה של האהבה.

התיחסתי בסהכ לקטע המגניב פה!

שוואלה רק שמתי לב.די לחשוב שכולם טיפשים ורק אני חכם.

למעלה