שלום לכולם

Mלתמיד

New member
שלום לכולם

איך מתחילים??? הכאב כל כך חזק....איבדתי את אמא שלי לפני כמעט חמישה חודשים... הייתי בת יחידה, אני נשואה ויש לי בן בן שנה וקצת ולפני חודשיים גיליתי שאני שוב בהריון. אוף...אני כל כך מתגעגעת....היינו כל כך קרובות... מה עושים עם הסופיות הזו???????? איך עוברים את הלבד הזה?????? בלי אמא שלי????

Mלתמיד...

ברוכה הבאה...
מצטערת לשמוע על האובדן.. ומצטערת שאין לי הרבה מילים.. הדבר הראשון שעולה לי בראש זה משפט משיר: "הזמן הוא לא רופא... הוא רק מביא הקלה..." (אהבה גדולה/ ריטה) את מוזמנת לקרוא, להגיב, לכתוב ולשתף במה שעובר... מה שמתאים לך... אנחנו איתך...
ו.... מזל טוב

hartuvim

New member
שלום

וברוכה הבאה... 5 חודשים זה מאוד טרי, ואת גם אמא קצת חדשה ושוב בהריון... נשמע שזו תקופה מורכבת מאוד. טוב שהגעת לכאן ואת מוזמנת להשאר. מנסיוני הקצר בפורום יש כאן נשים מכל הקשת שעומדות במקומות שונים בחיים וכולן מוכנות להקשיב ולעזור. תחזיקי מעמד ותספרי לנו עוד קצת- עלייך, על אמא.

ymz

New member
שלום לך

קודם כל משתתפת בצערך. אני יכולה להבין את הכאב שלך שכ"כ טרי. כנראה בגלל כל השינוים בחייך את מרגישה את הצורך באמא יותר חזק. בסה"כ עברו חמישה חודשים , תקחי את הזמן שלך ללמוד להסתגל לשינוי. ככל שהזמן עובר הכאב משנה צורה ומה שנראה בהתחלה כבלתי אפשרי הופך להיות חלק מהשגרה עם הזמן. את מוזמנת לשתף אותנו במה שעובר עליך, כאן תמיד תקבלי מילה טובה ותמצאי כתף לבכות. וכמובן מזל טוב להריון החדש

שלום לך M!

משתתפת בצערך. כפי שאנמר כאן, החודשים הראשונים, והשנה הראשונה בכלל [לא סתם הגדירו בדת שבעה, 30, ושנת אבל ראשונה] הם קשים מאוד להתמודדות. על אחת כמה וכמה כשאת בהריון ההורמונים בגוף משתולליפ בכל מקרה. מה עושים עכשיו? פשוט נותנים לעצמך לכאוב, מבינים שגם אם לא מבינים את זה עכשיו, הכאב לא תמיד יישאר בעוצמות כאלה. הוא לא ייעלם, אבל הוא יתמתן וישנה את צורתו. כרגע יהיה לך קשה להאמין, אני יודעת. תוכלי לקחת את המילה שלנו ... או לגלות בעצמך. בכל מקרה, אנחנו כאן בשבילך. את מוזמנת מאוד להישאר עימנו, ואנחנו נעשה ככל שביכלותנו להציע תמיכה, כתף, וחיבוק. והינה כבר הראשון מגיע:
סקאלי

Mלתמיד

New member
תודה רבה לכן בנות יקרות על קבלת

הפנים החמה... אני אשמח לספר מעט עוד על עצמי ועל אמא... אבל לא היום, היום זה אחד מאותם 'ימים קשים' אני מרגישה לא טוב, האישלי המקסים לקח את הבן שלנו לאמא שלו כדי שאני אוכל לנוח כמה שעות אבל כל מה שאני עושה זה בוכה ומתגעגעת... שתהיה לכולנו חתימה טובה וצום קל למי שצמה... שוב תודה

S u n n y 1

New member
ברוכה הבאה

מקווה שהיום פחות קשה לך. הלוואי שהיה לי כדור פלא לקחת לך את הכאב... אבל יכולה להציע לך כתף להישען עליה, וחיבוק גדול. אז ברוכה הבאה אלינו, את מוזמנת לשתף ולהשתתף ככל שתרגישי.

למעלה