שלום לכולם

שלום לכולם

לא מזמן השתחררתי (כן כן כל שנייה קופצת לכם הודעה כזאת...) כעיקרון עכשיו התחלתי לעבוד במועדפת יש לי עוד איזה חצי שנה ואני כבר מתחילה לתכנן את הטיול נשמע קצת מיותר להתחיל לתכנן מעכשיו אני מאוד רוצה לטייל במזרח כמו כולם..אבל בזמן האחרון כבר יוצא לי החשק לאור כל האסונות טבע וכבר נראה לי היעד הזה פתאום כבר לא קסום כמו שהוא היה פעם... אממ חצי שנה במזרח נראה לי מספיק למצות את תאילנד נפאל ומשם כבר נראה מה עוד... עכשיו לבד אני לא מסוגלת אבל יש מצב שאף אחד לא יוכל להצטרף אליי ונותרתי לבד ובגלל סיבה כזאת לא נראה לי שאני יוותר על זה ויתחיל ישר להיכנס ללימודים... אז כמה שאלות: מה עלות טיול למזרח למשך שהות כחצי שנה...בערך? ובנפרד מה עלות הטיסה? עדיף כיוון אחד? כי אני לא סגורה על משך הזמן.. ליסוע לבד ולטייל לבד אפשרי? כולם אומרים לי שכן אבל אותי זה מפחיד....אני צריכה הדרכה מאיזה סוכנות לטיול כזה או שלא הכרחי? מה לגבי ביטוחים בריאות ? וכל השטויות האלה ממש לא בא לי לחזור לארץ עם מחלות.. הבנתי גם שהמוצרי חלב שלהם (בתאילנד לפחות) בעיקר השוקו שם גןרם לחיידקים בכבד שגורם להשמנה וחיידק בכבד שעלול להתרבות..כאילו על מה אני יחייה שם???רק על האלכוהול? אני מתכוונת לא לאכול שם כלום אבל לא נראה לי שאני ישרוד ככה (הם משתמשים הרבה גם בשמן חזירים בעע.. מה העונות הכי נוחות ליסוע?(אצלי זה עוד כחצי שנה בין מרץ -אפריל-מאי) שאלות נראות מטופשות אבל זה חשוב לי תשלחו לי במסרים/ מיילים [email protected] זה יהיה ממש נחמד:) למקרה ואתם מרגישים נדיבים אשמח אם תנדבו עוד מידע מעבר...תרגישו חופשי...

אוכל

התפלאתי קצת על השאלות של האוכל... קודם כל בנוגע למוצרי חלב - את לא חייבת לשתות שוקו, יש גם דבר שנקרא מים (מינרלים כמובן), מיץ טבעי וכו'... אלכוהול מייבש לכן לא נראה לי מומלץ לשתות רק אלכוהול. בנוגע לאוכל - בתאילנד מוכרים המון אוכל ישראלי, ואין שם בכלל בעיה של אוכל. רק לשים לב לאכול אוכל טרי, ולא ממקומות חשודים.

לינדיטה

New member
אני טסתי לבד והיה מדהים!!!!!!

אומנם טסתי לבד אבל ברגע שעליתי למטוס כבר לא הייתי לבד,תמיד מכירים אנשים חדשים ונהפכים להיות קבוצה בד"כ ישראלים מאתרים ישראלים, ואם בא לך להתרחק קצת מעברית זה גם קורה יצא לי לטייל שבוע עם בחור משוודיה ,וגם שבועיים עם קבוצה של שרוטים מאנגליה ככה שאת לא תהיי אף פעם לבד. לגבי האוכל,לי יש קיבה מהרגישות בעולם!!!!!! ושרדתי אז רזיתי קצת כי לא כל אוכל נפל לי טוב אבל טעמתי מכל מה שרציתי( לגבי חלב אין לי מושג אני רגישה גם בארץ) אבל יש שם שייקים מעולים ובכלל כייף גדול ממליצה בחום אם את רוצה לדעת יותר תשלחי לי מסר ואני אשלח לך המלצות על מקומות לגבי שמן חזירים ממש לא נתקלתי אני טסתי לתאילנד באוגוסט ככה שאני לא מעודכנת בכל מקרה יש את האתר של המטייל שם גם תוכלי להכיר שותפים וגם לשמוע חוויות של אנשים און ליין בכל מקרה ,תהני,תהני,תהני זוהי חוויה לכל החיים

longride

New member
מה יותר שווה ?

שבוע עם שבדי או שבועיים עם אנגלים ?

לינדיטה

New member
שבועיים עם אנגלים!!!!

השוודי אומנם היה אחד מהבחורים היפים שראיתי בחייח אבל הוא היה שוודי כלומר די יבש, לעומתו ההאנגלים הם קבוצה של מחוקים,מצחיקים בטירוף!!!! אבל כל אחד מוזמן לנסות ולהחליט לבד מה מתאים לו

sela v

New member
אוכל

לא רואים שומן חזיר, זה כמו שבמאפים, לחם ועוד סוגי אוכל מוסיפים שומן (שמן), אז יש מקומות שהשומן שמוסיפים הוא שומן חזיר, וזה נפוץ גם באירופה.

עiרבת

New member
טיפים כלליים

ובכן, עונות: מרץ-אפריל מעולים בשביל נפאל. תאילנד בסדר גמור גם במאי (אותי הפחידו לפני הטיול שזה החודש הכי גרוע, אבל אין מה לדאוג). אוכל: בנפאל שותים צ'אי כמו מים, בתאילנד אני לא זוכרת שנגעתי בחלב (הממ.. יוגורט במוסלי נחשב..?). ועזבי אותך מחלב, שייק קוקוס בוקר, צהריים וערב, גם דרך להשמין - אבל לפחות תהני מזה:) הדרכה: פשוט תתחילי לקרוא חומר על המקומות, ללכת להרצאות, לדבר עם אנשים שהיו. בגדול, המזרח דורש הרבה פחות הכנה מוקדמת מבחינת ידע יחסית לניו-זילנד ואוס'. לבד? בטח שאפשר, ובמזרח זה הכי קל. אם את מפחדת תמצאי שותפה לנחיתה, תתרגלי לקונספט הטיול ומשם כבר דברים יסתדרו. ועוד דבר - לדעתי חודשיים-שלושה יספיקו לתאילנד ונפאל, את השאר תנצלי למקומות אחרים - הודו, בורמה, לאוס, קמבודיה, ויאטנם (לבדוק עונות!). בהצלחה!

למעלה