שלום לכולם

sunfly

New member
שלום לכולם

אני אוהבת טראנס פסיכודלי כמה שיותר משוגע אבל אני לא מכירה שמות של אמנים. אני פשוט שומעת ומבדילה מה חרא ומה משובח. אני צריכה שמות של אמנים חזקים שעושים טראנס טוב. תודה מראש....

blue pill

New member
ת'אמת לא נראה לי שזה מה שהיא מחפשת

אבל למי אכפת, אחלה הרכבים! למרות שכרגע אני במצב רוח לפרוגרסיב רוק....

blue pill

New member
מה קשור פאנק אבל?

מכיר את טול, שמעתי אותם לפני איזה 5 שנים.... הם בסדר, לא הטעם שלי.... אבל עדיין הם לא פאנק....

אולי בהתחלה

באיפי הראשון ובאנדרטואו הם היו קצת גראנג'יים אבל לא הייתי מגדיר אותם ככה... הם היו מאז ומתמיד רוק אמריקאי שנוגע קצת במטאל לעתים... אבל בתכלס, מפלצת רוק אמריקאית

טולז ה משהו טוב!!!

וזה בכלל לא פאנק, כאילו אין קשר, גם בליריקה אין קשר. אממ טול זה פרוגרסיב רוק, ולא בהכרח אמריקאי יש הרכב בשם פרוקיופיין טרי שהוא בכללב ריטי והם ממש דומים. רק שטול יותר מלוכלכים.

Art0m

New member
טול

מלוכלכים אבל יש הרבה טעם טוב במוסיקה שהם עושים.. אגב איזה דמיון אתה מוצא בין טול לפורקופין?
Texas Faggott - Hector Sector קרחנה

משותף?

בריפים, במבנה השיר עצמו. רק השליריקה של פרוקיופיין זה אהבה שבורה וכאלה, ובטול זה נרקומנים ממורמרים (אני חושב:)) יאללה בוקר טוב!

blue pill

New member
עזוב דמיון....

פורקיופיין טרי להקה גדולה, בזמן האחרון אני חורש את the sky moves sideways, אין לי מושג איך וילסון החליט לעשות משהו עם אביב גפן.....

Art0m

New member
יאפ

The Sky Moves Sideways... גאונות.. ת'כלס היא להקה גדולה, חוץ מהאלבום האחרון שלהם, שאני אישית בכלל לא מתחבר אליו כמו שהתחברתי לאלבומים הקודמים.. Porcupine tree - .3

מה רע...?

בוייב טרייב ואננדה שייק שאני אבין? לוקחים קצת מזה וקצת מההוא, קצת פולאון, קצת פרוגרסיב, קצת פינים, עושים פלייליסט לפרצוף...

למעלה