שלום לכולם

avi8844

New member
שלום לכולם

רציתי להציג את עצמי. שמי אבי וגיליתי רק היום שפורום כזה קיים. איני יודע אם התאר "גאה" מתאים למצבי עכשיו -- בעצם איני יודע מי אני ומה אני. אך בתור בחור דתי חשבתי שאולי זה יהא בית מתאים עבורי. טוב, בכל מקרה. יום טוב לכולם.

יודיX3

New member
ברוך הבא אבי.

המושג "גאה" הוא רק מושג המושאל מהשפה היומיומית. ההגדרה איננה חשובה. אמנם אתה נשמע עדיין מבולבל אבל אני בטוח שעם הזמן אתה תהיה יותר מבולבל
ורק אח"כ תבין שהבלבול זה בסדר, ולא הכל שחור ולבן בעולם...

סבבב

New member
אהלן אבי, וברוך הבא...

הפורום הזה נועד להתייעצויות בכל התחום האפור הלא ברור בו אתה נמצא. אתה יכול לשאול ולברר כל שאלה את הנוכחים בו, והאמן לי שהם יענו וייתמכו בך בחפץ לב... יתרה מזאת, אם אתה רוצה להפנות שאלות ספציפיות לאנשים ספציפיים, אתה יכול לשלוח מסרים אישיים... המון הצלחה, הייה חזק וברוך הבא...

dkey

New member
ברוך הבא

מקווה שיהיה לך קל יותר בעתיד. יש כאן בפורום אנשים מצויינים עם ראש בריא על כתפיהם. אל תהסס להתיעץ. שנה טובה לך

BabyBoy1

New member
היי אבי ../images/Emo13.gif

ברוך הבא לפורום
אתה מוזמן לספר כמה מילים על עצמך..כמו גיל, עיסוק וכו'.. לכולם יש זמנים מבולבלים שאנחנו לא בדיוק מה אנחנו מרגישים, לאט לאט אני בטוח שתבין בדיוק מי אתה ואיך אתה מרגיש. שיהיה לך בהצלחה

avi8844

New member
בשמחה

כאמור, שמי אבי. אני בן 21 וירושלמי במקור. שוהה כעת בארה"ב, שם אני סטודנט למדע המדינה ולמדעי היהדות. גושניק בהשקפתי, אך לא מימדניק. לבי במזרח. מה עוד? שאל וינתן לך. שבת שלום ושנה טובה!

avi8844

New member
ז'תאמרת...

אורתודוכסי-מודרני עם מאפיינים אינטלקטואליים. האמת, גם זו אינה הגדרה מדויקת -- יש בי מין ניצוץ קרליבכי...

avi8844

New member
אין הכי נמי

דווקא לא חשבתי על ההקשר הזה, אך הסכמתי מלאה.

למעלה