שלום לכולם,

שלום לכולם,

לא ביקרתי כאן בפורום זמן רב, כי...... אין לי סיבה. מנסה להתנתק ולא ממש מצליחה. המצב אמנם יותר טוב. הרבה יותר טוב מפעם, אבל לא מספק. לא מספק כי... כי אני נמשכת עדיין. אמנם עושה יותר דברים בחיים האמיתיים (לא הוירטואליים!) יותר מאשר בעבר - אבל בכוח... ... הייתי רוצה לשתף אותכם במשהו מעניין: הקפצתי את בני המתבגר וחברו לאימון. בדרך הם ליגלגו על חבר שעזב. - "למה אתם מלגלים עליו", שאלתי, "מה יש? הוא חייב לאהוב את זה כמוכם?!, אולי הוא החליט שאין לו עתיד דווקא בספורט הזה?!" (ניסיתי להטיל ספק בנחרצותם...) - "כי הוא לא עושה דבר פרט ללישון ולהיות באינטרנט" ...ענו שניהם בצחקוק... "אהה", אמרתי, "טוב, לאינטרנט אפשר להתמכר, זה ידוע... אבל הצרכים של החיים ודאי ישאבו אותו חזרה, לא?!" הם אמרו - "לא בטוח בכלל"..... ובני בכלל לעג לכל העניין..... ה"אסימון" ירד לי בדרך חזרה הבייתה: בני המתבגר שונא, אבל שונא ממש את כל מה שאני עושה..... ולכן..... הוא מתעב את הפורומים והאיסיקיו וכל זה..... ...

e-magine

New member
פער הדורות?

מה שההורים עושים לא מתאים לילדים? את כמובן צודקת, שהבן שלך העביר לך מסר, אולי בלי כוונה. לפני כמה ימים ישבו אצלי במשרד הורים ו"ילד" מתבגר. את ההורים אני מקיר הרבה שנים, את הילד ראיתי בפעם הראשונה. הסתכלתי עליהם, האבא עם שער כסוף ומקריח, סולידי, הבן עם פירסינג בשפה התחתונה, איזה 5 עגילים באוזן אחת, שיער שאני לא מסוגל לתאר אפילו
אבל חוץ מיזה, הילד זהה לאבא, אום תווי פנים אותו מבנה גוף, אותן תגובות לגירויים, ואווירה חזקה של הילד של אנטי לכל מילה של ההורים ווהיפך. שום היגיון בזה, פשוט חייבים לקטול אחד את השני על כל מילה. אני לא יודע מה פואנטה של זה, אני חושב שיותר קל לנו לגשר על פערי הגיל באינטרנט אנחנו לא רואים אחד את השני ולא מושפעים מהבגדים, העיצוב, המראה והמניירות.

הפואנטה.....

לא הייתה זו, אימג´ין. ראשית, הוא לא זקוק לליגלוג על חברים מכורים כדי לומר לי דבר מה.... הוא אומר לי הכל ישר..... כל הזמן ובכוונה רבה. אתה יודע מה היה הדבר הראשון שאמר לי כשהגיע לגיל הזה? - תדעי לך אמא, שכל מה שתגידי או תחשבי - אני אומר או אחשוב להיפך..... בכל אופן, הפואנטה בהודעה שלי הייתה... שגם בהתמכרות שלי - (שהיא - באופן יחסי למה שאני רואה כאן לא מי יודע מה...) יש משהו חיובי: והמשהו החיובי הזה - הוא שזה מוציא את החשק לבן שלי..... :)

e-magine

New member
בכל זאת, כל אחד והפואנטה שלו

מה אני רוצה להגיד? נניח שאדם עבר היפנוזה, המהפנט אומר לו, כשאספור 1 2 3 תתעורר ולא תזכור כלום. ואחר כך כשאני אשתעל, אתה תקום מהכורסא תגש לחלון ותפתח אותו. עכשיו המהפנט סופר 1 2 3, האיש שלנו מתעורר, לא זוכר כלום, ואז המהפנט משתעל, האיש שלנו קם נגש לחלון ופותח אותו. המהפנט שואל אותו, למה פתחת את החלון? והאיש אומר, כי היהב לי נורא חם והרגשתי שאם לא אפתח את החלון, ממש אחנק.

איזה סיפור מקסים אימג´ין, מתאים לכל

כך הרבה מסקנות אני מאמצת אותו אל ליבי זו פואנטה פואנטה...

הבן שלי (סיים י"ב עכשיו) יודע הכל

על אינטרנט והוא תמיד יורד עלי שאני מכורה הוא נכנס אצלי במשרד לאינטרנט פעם בחודשיים, רק לאיזה צורך ספציפי אגב, יש לו להקת רוק כבר כמה שנים (שבטח תתפרק בקרוב עקב הנסיבות) מי שמעוניין להיכנס לאתר (יש שם גם שישה שירים שהוא כתב ואפשר להוריד אותם) WWW.AFROCK.COM הוא מנגן ושר (סולן) וכותב, בחור מוכשר ומוסיקלי בהצלחה ותהנו נראה לי שאם יהיה לי מחשב ואינטרנט בבית, בכל זאת יהיה פתאום מצב שנריב שנינו על האינטרנט בדיוק כשהוא יבוא לבקר בבית...

למעלה