שלום לכולם...

ymadav

New member
שלום לכולם...

אני בן 27, מעשן כבר 8 שנים, לאחרונה הגעתי לקופסא ביום. היום, לאחר מחשבות מרובות, קמתי בבוקר והחלטתי שדי, קלו כל הקיצים והגיע הזמן והרגע להפסיק. רק שהמחשבה על ההפסקה גרמה לי ללחץ יתר ששלח אותי ישר לסיגריה הראשונה. עד כה עישנתי 4 סיגריות ואני מקווה מאוד לסגור את היום ב5 סיגריות מקסימום (עוד אחת ודי). רציתי לשמוע ממי מכם בעלי הניסיון האם הפסקתם במכה אחת או שמא הורדתם הדרגתית את הכמות עד שהפסקתם לגמרי. האם שיטה זו הצליחה לכם? (לפחות עד כה). כמו כן, הייתי שמח לשמוע על תופעות הלוואי של ההפסקה מעישון כי אני בטוח שאם אדע לפני מה אני עומד - יהיה לי קל יותר להתמודד. אנא עיזרו לי, עוד לא התחלתי ואני כבר מרגי על סף אבדון...

רוני יי

New member
כול אחד מצא את השיטה שלו......

אז מה? אתה רוצה לאסוף רעיונות ולנסות "ליפול" על אחד מהם? שב עם עצמך תערוך חשבון נפש האם כדאי לך להפסיק.... אולי אתה לא מוכן מספיק להשקיע? גם זה בסדר, זה מזכיר לי את עצמי... גם רוצה להיות בגמילה ולא לעשן, וגם לעשן..... כמו כן.. אני מציע את פגישת המכורים לעישון, יש את הכתובת... זה לא עולה כסף, מתבסס על תרומה של 5 ש"ח לכיסוי הוצאות השכרת החדר, כך שגם עם זה אין לך מה להפסיד, רק להרוויח, אולי שעה של חוסר מחשבה על סיגריות, ולהימצא עם אנשים כמוך, שחלק ניגמלו, וחלק מנסים להיגמל, אולי איתנו תמצא שפה משותפת....וכול זה לפני שאתה מרגיש על סף האבדון...תמיד יש תקווה...... או שלא..... חחחחחחח, תגיע בהצלחה רוני

ymadav

New member
תודה

אני אכן אגיע. והקטע עם הרגשת הרוצה לפסיק וגם לעשן - הזדהתי לאללה.

רוני יי

New member
אתה תתפלא.....ולא רק אתה....

אבל תרגיש הזדהות עם כולנו, והסיפורים שלנו, שדומים לשלך להפליא בנסינות הגמילה, ושל כול אחד שמנסה להיגמל, לכן אנחנו מקיימים קבוצת תמיכה, והכול בהתנדבות שבוע טוב רוני

bentlv

New member
הפגישה ברביעי

הייתי היום הפגישה והיה נהדר, החברה שם נותנים לי תחושה שהם מבינים אותי ואני לא לבד בסיפור הזה. מאוד מחזק

למעלה