שלום לכולם

שלום לכולם

כמה אנשים פה רוצים להתגייס לצבא בכלל מה הייתם רוצים להיות בצבא? נעלמתי קצת כי הייתי בפיעילות. ובכלל ספרו מה קורה? התגעגעתם אלי

ר ע ו ת 16

New member
היי ../images/Emo24.gif

מה נשמע? איך בצבא? אני בכלל לא יודעת אם לעשות שירות לאומי או צבא! כי כולם אומרים לי שאני בטח לא יסתדר בטירונות ויהיה לי קשה מאוד ! ושזה לא מתאים לי! הם דיי מפחידים אותי , וחברה שלי שבדיוק עושה טירונות סיפרה לי כול מיני סיפורים שגורמים לי לחשוב שכדאי יותר שירות לאומי. זה באמת כזה גרוע?

לא.

הצבא זה חויה אחת גדולה. נכון שקשה אבל יש המון רגעים יפים בצבא שלא תשכחי וחוץ מזה את כולה בת שש עשרה מאיפה את יודעת שאת לא מתאימה

ר ע ו ת 16

New member
אני באמת אחשוב על זה

אבל בוא נגיד שאני יותר מדיי מפונקת בשביל צבא.......... זה רחוק מהבית, אין אוכל כמו בבית, אין מקלחת כמו בבית (שזה שעה לפחות מלקחת). קיצר אני יותר מדיי קשורה לבית! ככה שאחרי שהודעתי לכולם שאני רוצה לעשות צבא הם נורא חשבו שזה מצחיק.

אל תדאגי ילדונת!

אנשים משתנים כל הזמן... את עוד תעברי תקופות בחיים. וכשתגיעי לצבא את תתרגלי בהתחלה זה יהיה קשה ואחרכך כבר תסתגלי. לכן אסור לך...

אל תפסלי לעולם דברים שאת רוצה...

כי זה לא הדרך הנכונה ללכת בה הרבה אנשים רואים שקשה להם אז הם עוזבים מי שעוזב חלש-נפש מי שמרים את הראש ויגיד כן אני מסוגל, יצליח

ר ע ו ת 16

New member
טוב יש לי שנתיים לחשוב על זה

מי יודע אולי עוד כמה שנים אני ממש ארצה.

dragonit12

New member
אממ...

אני רוצה להתגייס לצבא או פשוט לעשות שירות לאומי שזאת אומרת מדריכת טיולים!{חולה על טיוליםםםםםם} איך היה בפעילות???ספר משהו.. אני לא ממש מכירה אותך כי אני חדשה אבל נעים להכיר!... איתי בסדר..שורדת ת'חיים אצלך???

היי

צבא, כל יום שעובר לא חוזר. אבל חיים! מה שהיה בפעילות אסור להגיד. ואת יכולה להיות בצבא משקית טיולים אבל זה קשה להתקבל. בהצלחה.

dragonit12

New member
אממ..

כן אני יודעת.. תודה בכל אופן... בהצלחה בצבא!תהנה!

ODana

New member
הייתי רוצה לשרת בחיל אוויר

זה נראה לי סטייל שהולם אותי...

Kitty Girl 1312

New member
../images/Emo29.gif המממ...

אני הייתי מתגייסת, כי זה חשוב מאוד לתרום למדינה. אבל הייתי קודם כל הולכת לשנת שירות ואז.. זה גם חשוב..
הייתי רוצה להיות בלהקה צבאית או בחיל הים... זה נשמע ממש כיף... אבל אם היה אפשר לוותר על טירונות... זה היה יכול להיות כ"כ נפלא...

למעלה